Millenials και Gen Z οι πρωταγωνιστές του 15ου Nicosia Economic Congress

Έχοντας σημειώσει πάνω από μια δεκαετία επιτυχίας, το Nicosia Economic Congress, επιστρέφει για 15η χρονιά, καινοτομώντας και δίνοντας βήμα στους νέους ηγέτες του κυπριακού επιχειρείν.

Η κυπριακή επιχειρηματικότητα έχει ήδη περάσει στα χέρια της 2ης, 3ης και σε κάποιες περιπτώσεις της 4ης γενιάς. Μια κοσμογονική αλλαγή που έφερε την γενιά των ηλικιών 30, 40 και 50 στο πηδάλιο των Κυπριακών Επιχειρήσεων. Οι Millenials και Gen Z, φέρνουν νέα δεδομένα στο κυπριακό επιχειρείν. Το Nicosia Economic Congress τους υποδέχεται και τους δίνει το βήμα, την Τρίτη 15 Απριλίου 2025 στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia.

Η ΙΜΗ, μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Υφυπουργώ παρά τω προέδρω, τους Υπουργούς Εσωτερικών και Ενέργειας, καθώς επίσης τους Υφυπουργούς Ναυτιλίας, Καινοτομίας και Τουρισμού, θα συζητήσουν μαζί τους, θα ανταλλάξουν απόψεις, θα ακούσουν τους προβληματισμούς των νέων ηγετών του κυπριακού επιχειρείν και θα καταθέσουν προτάσεις και εισηγήσεις.

Κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου θα είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος θα παρουσιάσει το όραμα της κυβέρνησης για την ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας και επιχειρηματικότητας. Ακολούθως, θα συμμετάσχει σε μια συζήτηση με νεαρούς επιχειρηματίες από μεγάλες εταιρείες, εξετάζοντας τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που τους περιμένουν στο σημερινό μεταβαλλόμενο οικονομικό τοπίο.

Το συνέδριο

Για 15η συνεχή χρονιά, το Nicosia Economic Congress διοργανώνεται με στόχο να σκιαγραφήσει την επικρατούσα κατάσταση της κυπριακής οικονομίας και να παραθέσει τις μελλοντικές της προοπτικές. Αποτελεί μια από τις σημαντικότερες συνάξεις όπου υψηλόβαθμα στελέχη από όλες τις κυπριακές επιχειρήσεις, επιχειρηματίες, οικονομολόγοι, ακαδημαϊκοί, υπουργοί και αρμόδιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν την ευχέρεια να ενημερωθούν για τα τρέχοντα οικονομικά θέματα, να θέσουν τα ερωτήματά τους, καθώς και να αναπτύξουν τις δικές τους θέσεις και απόψεις.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, οι παρευρισκομένοι θα θέσουν, εξάλλου, τα ερωτήματά τους και θα αναπτύξουν τις δικές τους θέσεις και απόψεις.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Για εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες

Παρουσιάζουν: ECOMMBX, Hellenic Bank, μέλος του ομίλου Eurobank

Χορηγός (μέχρι στιγμής): Zondac Crypto

Coffee Sponsor: Nespresso

Οργανωτές: Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, περιοδικό GOLD

Συντονιστής: IMH

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505543 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business... Κυπριακή βιομηχανία: Ηοld the line
Matt Murphie: Ένα φυσικό κινηματογραφικό στούντιο η Κύπρος-Η κάθοδος και τα πλάνα της Copper Island για το νησί
Taste Cyprus 2025 by Mare Resorts: Η γευστική εμπειρία του καλοκαιριού συνεχίζεται-Δείτε πού και πότε
ΟΕΒ: Δυσανάλογο μέτρο με απρόβλεπτες συνέπειες για την αλυσίδα εφοδιασμού η απεργία μεταφορέων Α’
Εναρκτήρια εκδήλωση του Ερευνητικού Κέντρου Μνημοσύνη από την έδρα UNESCO του ΤΕΠΑΚ
Όλες οι λεπτομέρειες του νομοσχεδίου για τον έλεγχο των άμεσων ξένων επενδύσεων-«Σταθερό θεσμικό περιβάλλον»
Με πυξίδα τη βιωσιμότητα το ΙΝΓΚ πρωτοπορεί για τρίτη χρονιά-Διάκριση στα Παγκύπρια Περιβαλλοντικά Βραβεία
Βιωματικό εργαστήριο για τη μεταγεννητική περίοδο στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Η ΟΜΟΝΟΙΑ πιστοποιήθηκε με το ISO 37001 κατά της δωροδοκίας της και διαφθοράς
Universal Life: Στηρίζει τη νέα γενιά επιστημόνων και επιβραβεύει την αριστεία