Powered by

Άνοδο κατέγραψε την Τρίτη το Χρηματιστήριο

Άνοδο κατέγραψε την Τρίτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.

Ο Γενικός Δείκτης παρουσίασε κέρδη σε ποσοστό 1,93%, κλείνοντας στις 231,83 μονάδες.

Άνοδο 1,96% παρουσίασε ο Δείκτης FTSE/CySE 20, κλείνοντας στις 140,73 μονάδες. Ο ημερήσιος τζίρος διαμορφώθηκε σε €1.410.054,85.

Άνοδο παρουσίασαν όλοι οι δείκτες της χρηματιστηριακής αγοράς.

Ο δείκτης της Κύριας Αγοράς κατέγραψε κέρδη σε ποσοστό 2,22%, ο δείκτης της Εναλλακτικής Αγοράς σε ποσοτό 0,60%, των Επενδυτικών Εταιρειών σε ποσοστό 1,84% και των Ξενοδοχείων σε ποσοστο 0,042%.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €874.431,62 (άνοδος 5,68%– τιμή κλεισίματος €5,58), οι τίτλοι της Ελληνικής Τράπεζας με €286.279,04 (πτώση 0,42%– τιμή κλεισίματος €4,74), οι τίτλοι της Δήμητρα Επενδυτική με €82.951,98 (άνοδος 1,87%– τιμή κλεισίματος €1,63), οι τίτλοι της ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με €82.219,00 (άνοδος 7,09%– τιμή κλεισίματος €2,72) και οι τίτλοι της Logicom με €32.887,80 (χωρίς μεταβολή– τιμή κλεισίματος €3,74).

Από τις μετοχές, που έτυχαν διαπραγμάτευσης, 6 κινήθηκαν ανοδικά, 4 καθοδικά και 4 παρέμειναν αμετάβλητες.

Ο αριθμός των συναλλαγών ανήλθε σε 267.

Δειτε Επισης

Άνοιξε δίαυλος στο πεδίο των επενδύσεων με την Συρία-Πιθανή επίσκεψη επιχειρηματικής αντιπροσωπείας στην χώρα
Με ζημιές έκλεισε το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου
Και €12 εκατ. για παραγωγούς με απώλειες άνω του 30% πέραν της έκτακτης βοήθειας €3,5 εκατ. από Ε.Ε.
Στο μικροσκόπιο των συντεχνιών το νέο πλαίσιο εργοδότησης αλλοδαπών-Διαφωνούν με το περιεχόμενο
ΚΕΒΕ: Χαιρετίζει το νέο πλαίσιο ξένο εργατικό προσωπικό-Διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία επιχειρήσεων
Ο φόβος της επιβολής δασμών στην Ε.Ε. από τις ΗΠΑ και οι πικρές αλήθειες του Μάριο Ντράγκι...Μια βαρυσήμαντη παρέμβαση
Με απώλειες έκλεισε την Τετάρτη το ΧΑΚ
Προβλήματα Εφοριακού Συμβουλίου και Εφόρου Φορολογίας στην Επιτροπή Θεσμών
Έκτακτη στήριξη €3,5 εκατ. από Ε.Ε. σε γεωργούς στην Κύπρο που επλήγησαν από ανομβρία και καύσωνα
Μ. Παναγιώτου: Τα οφέλη από το νέο επενδυτικό σχέδιο της ΚΑΠ ύψους €60 εκ. για τους αγρότες