Επτά κυπριακές εταιρείες παραγωγής και εμπορίας γεωργικών προϊόντων στην Fruit Logistica 2025 στο Βερολίνο
InBusinessNews 14:53 - 14 Φεβρουαρίου 2025
![eingang-citycube-z3291](/images/iaZ8rV8MHdp-rB-dYqF2HSyWD1I=/847917/width-750/2025/02/14/eingang-citycube-z3291.jpg)
Επτά εταιρείες παραγωγής και εμπορίας γεωργικών προϊόντων συμμετείχαν με κρατικό περίπτερο, στη διεθνή έκθεση φρούτων και λαχανικών Fruit Logistica 2025, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο στις από τις 5 μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου 2025, αξιοποιώντας την ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους, να δικτυωθούν, να διερευνήσουν τις νέες τάσεις της αγοράς και να έρθουν σε επαφή με βασικούς φορείς του κλάδου.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας «οι κυπριακές επιχειρήσεις έδωσαν δυναμικό παρών σε μία έκθεση που, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά, σημείωσε νέο ρεκόρ εμπορικών επισκεπτών, φτάνοντας τα 67.500 άτομα κι έχοντας καλύψει και φέτος με επιτυχία κάθε πτυχή της παραγωγής και εμπορίας φρέσκων προϊόντων».
Απώτερος στόχος του Υπουργείου, σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, «είναι να έχουν οι κυπριακές επιχειρήσεις συνεχή πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά ενώ με τη συμμετοχή στη Fruit Logistica 2025 στήριξε, γι’ ακόμη μία φορά, έμπρακτα τις προσπάθειές τους για εξωστρέφεια».
Στην έκθεση, που θεωρείται κορυφαία στο είδος της, φιλοξενήθηκαν περισσότεροι από 2.600 εκθέτες, από 90 και πλέον χώρες, καταλήγει η ανακοίνωση.