powered by

Aναδιοργάνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Titan Cement International

Η Titan Cement International SA (Euronext Βρυξελλών, Χρηματιστήριο Αθηνών και Euronext Παρισιού) ανακοίνωσε σήμερα αλλαγές στη σύνθεση του Διοικητικού της Συμβουλίου, το οποίο θα απαρτίζεται από λιγότερα μέλη. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα αποτελείται πλέον από τα ακόλουθα μέλη: Δημήτρη Παπαλεξόπουλο, Κυριάκο Ριρή, Μιχαήλ Κολακίδη, Marcel Cobuz, Λεωνίδα Κανελλόπουλο, Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου, Ανδρέα Αρτέμη, Χάρη Δαυίδ, Lyn Grobler, Πόλα Χατζησωτηρίου, Ναταλία Νικολαΐδη και Δημήτρη Τσιτσιράγκο.

Μετά την ολοκλήρωση της ήδη ανακοινωθείσας αρχικής δημόσιας προσφοράς της Titan America SA (NYSE: TTAM), το Διοικητικό Συμβούλιο της Titan America SA απαρτίζεται από τα ακόλουθα μέλη: Marcel Cobuz (Πρόεδρος, εκτελεστικό μέλος), Βασίλη Ζαρκαλή (Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος), Μιχαήλ Κολακίδη (εκτελεστικό μέλος), William Antholis (ανεξάρτητο μέλος), James Bachmann (ανεξάρτητο μέλος), Sandra Santos (ανεξάρτητο μέλος) και Wim Van der Smissen (ανεξάρτητο μέλος).

Σχετικά με την Titan America

Η Titan America, με πωλήσεις 1,6 δισ. δολάρια, είναι μια δυναμική και πλήρως καθετοποιημένη εταιρία, που δραστηριοποιείται στις ισχυρά αναπτυσσόμενες μεγάλες οικονομικές περιοχές της Ανατολικής ακτής των ΗΠΑ, με παρουσία και ηγετική θέση στις αγορές της Φλόριντα, στις Μέσο-Ατλαντικές πολιτείες και στη Μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης/New Jersey.

Σχετικά με την Titan Cement International SA

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ, με ετήσιες πωλήσεις ύψους 2,6 δις ευρώ είναι μια κορυφαία διεθνής εταιρία στον κλάδο των δομικών υλικών για κατασκευές και υποδομές, με ενθουσιώδεις ομάδες που δεσμεύονται να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις για έναν καλύτερο κόσμο. Με το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητάς του στις αναπτυγμένες αγορές, ο Όμιλος απασχολεί περισσότερους από 5.700 εργαζόμενους παγκοσμίως και έχει παρουσία σε πάνω από 25 χώρες, με ηγετική θέση στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, περιλαμβανομένης της Ελλάδας, στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Μεσόγειο όπως επίσης και μέσω μιας κοινοπραξίας στη Βραζιλία. H Titan Cement International SA είναι εισηγμένη στο Euronext στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι και στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Δειτε Επισης

Αποκαλύπτοντας την κυπριακή Generation Z-Νέα έρευνα από τον Λεωνίδα Αλεξάνδρου
Η νέα τάξη πραγμάτων στο κυπριακό λιανεμπόριο
Δυναμική είσοδος του in-game advertising στην Κύπρο-Η νέα καμπάνια για το cheesy twister της KFC
«Τρέχει» η ηλεκτρονική ψηφοφορία για τα 17α IN Business Awards-Διαβάστε πώς μπορείτε να ψηφίσετε
Χωρίς ταξί για τέσσερις ώρες την Τετάρτη η Λεμεσός-Διαμαρτύρονται για την πειρατία και κατέρχονται σε στάση εργασίας
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: 25η ετήσια έκθεση καριέρας και πρακτικής άσκησης
Το Επιμελητήριο Λεμεσού στην 2η Έκθεση Επιστήμης του The Grammar School
Πόσο καλά γνωρίζουμε την Generation Z στην Κύπρο;
Ανάγκη διασφάλισης της ανταγωνιστικότητας της ευρωπαϊκής ναυτιλίας-Οι επαφές Χατζημανώλη στις Βρυξέλλες
Με μεγάλη επιτυχία ο επιχειρηματικός διαγωνισμός του ΙCAEW στο Πανεπιστήμιο Κύπρου