Powered by

Το Sauvage Wine Bar φιλοξενεί το Tsiakkas Winery...Μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις του καλού κρασιού

Την Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου, η επόμενη γενιά της οικογένειας ‘Τσιάκκας’ ο Έκτορας και ο Ορέστης, θα μας εισάγουν στον κόσμο του κυπριακού κρασιού.

Το Sauvage Wine Bar, μαζί με τον Ανδρέα Κυπριανού, Wine Director του Vino Hospitality Group, θα παρουσιάσουν μαζί με την νέα γενιά “Tsiakkas” τα νέα κρασιά Βιολογικής αμπελοκαλλιέργειας Exelisis’ και ‘Paradosis’, αλλά και τα αγαπημένα κλασικά μας, ‘Yiannoudi’, ‘Vamvakada’ και βεβαίως την ‘Commandaria’.

Ο Έκτορας και ο Ορέστης, είναι απόφοιτοι του κλάδου αμπελουργίας και οινοποιίας με σημαντικές σπουδές σε Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλλία, ενώ δραστηριοποιούνται επαγγελματικά τόσο στην διαχείρηση του αμπελώνα του οινοποιείου, εφαρμόζοντας βιολογικές πρακτικές, αλλά και συμμετέχοντας σε ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Στις 6 Φεβρουαρίου, οι λάτρεις του καλού κρασιού θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα βιολογικά κρασιά του Tsiakkas Winery και να ‘παραδοθούν’ στα μαγευτικά αρώματα του κυπριακού αμπελώνα.

Η γαστρονομική εμπειρία θα μας συνδυάσει, οκτώ εκλεκτά πιάτα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από την ομάδα του Sauvage, με έξι οινικά ‘διαμάντια’ από το Οινοποιείο Τσιάκκας.

Το οινικό και γαστρονομικό ταξίδι, το βράδυ της Πέμπτης στις 6 του Φεβράρη, θα έχει και μια μικρή έκπληξη, αφού οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δυο ξεναγήσεις με γευσιγνωσία από το οινοποιείο Τσιάκκας στην Πιτσιλιά.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 22 664444

  • To SAUVAGE Wine Bar

To SAUVAGE Wine Bar, άνοιξε τις πόρτες του στη Λευκωσία τον περασμένο Μάιο υπόσχόμενο να παρέχει μια μοναδική οινική εμπειρία στην πρωτεύουα.

Προσφέρει κρασιά βιοδυναμικής καλλιέργιας, βιολογικά, με skin contact (orange), artisanal από μικρούς παραγωγούς με χαμηλές εως μηδενικές παρεμβάσεις (natural wines), και προωθεί οινοποιεία που δίνουν έμφαση στην βιωσιμότητα ενώ κρασιά με χαμηλό ή μηδενικό βαθμό αλκοόλ συμπληρώνουν μία άκρως ενδιαφέρον λίστα κρασιών στην χώρα.

Οι μοναδικές ετικέτες συνοδεύονται διαχρονικά με ενα ειδικά σχεδιασμένο μενού μοναδικών σύγχρονων πιάτων σε μορφή τάπας τα οποία είναι βασισμένα στην φρεσκάδα την εποχικότητα και την παιχνιδιάρικη διάθεση.

Μέσα από τα μοναδικά αυτά τάπας διαφένεται ο χαρακτήρας του Sauvage και των ανθρώπων του που καταθέτουν ψυχή και αγάπη σε κάθε πιάτο, σε κάθε ποτήρι κρασί. Το ’Sauvage’’ ανήκει στον όμιλο Vino Hospitality.

Δειτε Επισης

Η νορβηγική συνταγή για κατάλληλο και επαρκές ανθρώπινο δυναμικό στα ξενοδοχεία-Η πρωτοβουλία ΠΑΣΥΞΕ
Μαριλένα Ραουνά: Πέραν των 30.000 συνέδρων στην Κύπρο...Οκτώ διαγωνισμοί για κάλυψη των αναγκών διαμονής
Επιτυχής αναχρηματοδότηση για την Celestyal-Επιταχύνει την στρατηγική ανάπτυξής της
Αύξηση πέραν του 30% για τα έσοδα από τον τουρισμό το πρώτο τετράμηνο-Ανήλθαν στα €582,5 εκ.
Palm Beach Resort: Μια νέα εποχή παραθαλάσσιας ζωής με επενδυτικό χαρακτήρα
Ν. Χριστοδουλίδης: Κομβικής σημασίας για τον κυπριακό τουρισμό το 2025-Το κλειδί για συνέχιση της εξελικτικής του πορείας
Θ. Μιχαηλίδης: Ανάγκη για ανοίγματα και σε άλλες δυνητικές αγορές...Μπορεί να γίνει αντίστοιχη με του Η.Β. η γερμανική
Emirates: Βελτιώνει την ταξιδιωτική εμπειρία με αναβαθμισμένα αεροσκάφη-Επέκταση της premium οικονομικής θέσης σε νέους προορισμούς
Το νέο κατάστημα Starbucks στην Σταυρού άνοιξε τις πόρτες του-Έμφαση στην αισθητική και στη συνολική εμπειρία (photos)
Aegean: Έξοδος στις αγορές με επταετές ομόλογο-Στο 3,7 με 4,05% το εύρος επιτοκίου