powered by

Το TOY Confectionery by Punin Group δίπλα στα παιδιά

Το TOY Confectionery, μέλος του Punin Group, πιστό στην αρχή της αλληλεγγύης προς τους ευάλωτους συνανθρώπους μας, προσέφερε στο πλαίσιο χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που διοργάνωσε το κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού στη Λεμεσό, πακέτα γλυκών στα παιδιά.

Η παράδοση των γλυκών στα παιδιά και τις οικογένειες τους, έγινε την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου.

Η συμβολική αυτή προσφορά, αποτελεί τη συνέχεια της διαχρονικής έμπρακτης ανταπόδοσης του Punin Group προς την κυπριακή κοινωνία και ιδιαίτερα στους ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Ο κ. Ντμίτρυ Πούνιν, ιδρυτής του Punin Group, δήλωσε: «Η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται στο να προσφέρουμε χαμόγελα. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να συμβάλουμε, έστω και με έναν συμβολικό τρόπο, στην ενίσχυση της χαράς των παιδιών που το έχουν περισσότερο ανάγκη».

Το TOY Confectionery της Punin Group εύχεται καλή χρονιά με αγάπη και υγεία για όλο τον κόσμο.

Δειτε Επισης

Οι μεγάλες επενδύσεις ξένων επενδυτών στην Πάφο... «Αποτελεί ένα ελκυστικό προορισμό για ξένες εταιρείες»
Ζητά ανάκληση και επανέκδοση του διατάγματος για το «ΕΡΓΑΝΗ» η ΟΕΒ-Προκαλεί σύγχυση στις επιχειρήσεις
Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν Πανεπιστήμιο Νεάπολις και Κυπριακή Ακαδημία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών
Η Libertex ανεβάζει στροφές στη Formula 1 ως Official Online Trading Partner της KICK Sauber F1 Team
CIM Summit 2025: Τα κεντρικά θέματα του πολυαναμενόμενου Συνεδρίου
Ο Μιχαλάκης Λεπτός μέσα από τα μάτια του Χριστόδουλου Αγκαστινιώτη-«Ο μεγαλύτερος επιχειρηματίας οραματιστής»
Κοινή επιθυμία για παράρτημα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Κύπρο
Και σήκωσέ τα να δω, τα τροπαία ψηλά στον ουρανό... Έφερε στην Κύπρο τα κύπελλα Europa και Conference League η Stoiximan
Golden Leaves Cyprus Crematorium: Κάνει το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Κύπρο με κόστος κατασκευής τέσσερα εκατ. (pics)
EKK: Αυξάνονται οι περιπτώσεις υποβολής ενημερωτικού δελτίου στην αγγλική γλώσσα