Powered by

Ιδρύθηκε Σύνδεσμος Κυπρίων Επαγγελματιών Ελλάδας-Πρόεδρος του Δ.Σ. η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου

Η ίδρυση του Συνδέσμου Κυπρίων Επαγγελματιών Ελλάδας (ΣΚΕΕ) ανακοινώθηκε, σήμερα, στην Αθήνα.

Σκοπός του ΣΚΕΕ είναι να αποτελέσει μια σύγχρονη πλατφόρμα συνεργασίας, επαγγελματικής ανάπτυξης και προβολής της κυπριακής επιχειρηματικής, επιστημονικής και πολιτιστικής κοινότητας στην Ελλάδα, αλλά και να ανοίξει νέες προοπτικές ενίσχυσης της καινοτομίας και της αριστείας, με τη συμβολή των Kυπρίων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Η ίδρυση του ΣΚΕΕ γίνεται από μια ομάδα διακεκριμένων Κυπρίων με πλούσια εμπειρία και αναγνωρισμένα επιτεύγματα στους τομείς της επιχειρηματικότητας, της επιστήμης και του πολιτισμού, οι οποίοι με την υποστήριξη της πρεσβείας της Κύπρου στην Ελλάδα φιλοδοξούν να αποτελέσουν έναν σημαντικό πυλώνα για την ανάδειξη και ανάπτυξη των Κυπρίων επαγγελματιών στην ελληνική κοινωνία.

Μέσω της ιστοσελίδας www.skee.org.gr και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο ΣΚΕΕ φιλοδοξεί να ενδυναμώσει την παρουσία των Κυπρίων επαγγελματιών στην Ελλάδα, αναπτύσσοντας τη συνεργασία με την ελλαδική επαγγελματική και επιχειρηματική κοινότητα.

Με το μήνυμα «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα πιο ισχυρό μέλλον για τους Κύπριους επαγγελματίες» ο ΣΚΕΕ προσκαλεί την κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα να συμμετάσχει ενεργά στις δράσεις του.

«Η ίδρυση του ΣΚΕΕ αποτελεί ορόσημο για την κυπριακή κοινότητα στην Ελλάδα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να ενισχύσουμε την παρουσία των Κυπρίων επαγγελματιών, να προωθήσουμε την καινοτομία και να συμβάλουμε ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των ισχυρών δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου», δήλωσε η πρόεδρος του ΔΣ του ΣΚΕΕ, Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου.

Από την πλευρά του, ο πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Σταύρος Αυγουστίδης, ανέφερε πως «ο ΣΚΕΕ καλύπτει μια σημαντική ανάγκη για τη δικτύωση και την ενίσχυση των Κυπρίων που διαπρέπουν στην Ελλάδα. Ως πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας, εκφράζω την πλήρη υποστήριξή μου στην πρωτοβουλία αυτή, η οποία διευρύνει και εμβαθύνει περαιτέρω την διμερή μας συνεργασία με την Ελλάδα. Η δράση του Συνδέσμου θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλους μας».

Δειτε Επισης

Η μέση διάρκεια του εργασιακού βίου στην Κύπρο και στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση
Εβδομαδιαία βάση κέρδη 0,9% στο ΧΑΚ
Επαναλειτουργεί το σύστημα Tax For All στις 21 Ιουλίου...Οι νέες προθεσμίες από το Τμήμα Φορολογίας
27 κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις επί θητείας Κ. Πετρίδη ως υπουργού Εσωτερικών-Όσα κατέθεσε στο Δικαστήριο
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Αντίστροφη μέτρηση για την φορολογική μεταρρύθμιση-Αυτά είναι τα έξι νομοσχέδια που τέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση
Προϋπολογισμός Ε.Ε.: Ποιοι κερδίζουν από την κατανομή δισεκατομμυρίων-Πόσα εξασφαλίζει η Κύπρος
Άνοδος 1,33% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Ιούνιο
Ενισχύουν τη συνεργασία τους στον τομέα της έρευνας και καινοτομίας Κύπρος και Μάλτα-Υπέγραψαν MoU
Σταθεροποιητικές τάσεις την Πέμπτη στο ΧΑΚ