powered by

Απελευθερώθηκε το πλήρωμα του Galaxy Leader-Ευγνωμοσύνη ΚΝΕ του προς όλους όσοι συνέβαλαν στις προσπάθειες

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο εκφράζει την αμέριστη ικανοποίηση του για την απελευθέρωση του πληρώματος του Galaxy Leader, που είχε απαχθεί στις 19 Νοεμβρίου 2023 από αντάρτες Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα, δίνοντας τέλος στην αγωνία τόσο των ναυτικών και οικογενειών τους όσο και της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας.

Το Επιμελητήριο εκφράζει επίσης την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσους συνέβαλαν στις διπλωματικές προσπάθειες που οδήγησαν στην ασφαλή επιστροφή του πληρώματος. Αυτή η εξέλιξη αναδεικνύει τη ζωτική σημασία της διεθνούς συνεργασίας για τη διασφάλιση της ασφάλειας στην ναυτιλία.

Παράλληλα, το Επιμελητήριο καλεί τις κυβερνήσεις παγκοσμίως να συνεχίσουν να δίνουν προτεραιότητα στην προστασία των ναυτικών και των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων, καθώς αποτελούν πυλώνα της παγκόσμιας οικονομίας και της ευημερίας εκατομμυρίων ανθρώπων.

Είναι απαραίτητο να διασφαλίζεται η ασφάλεια των θαλάσσιων οδών, ώστε να προστατεύονται οι ναυτικοί από οποιαδήποτε μορφή απειλής, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα το παγκόσμιο εμπόριο, ακόμη και σε περιόδους γεωπολιτικής αστάθειας.

Δειτε Επισης

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον κορυφαίο ευρωπαϊκό διαγωνισμό δεξιοτήτων
Ενημέρωσαν το κοινό για τεχνητή νοημοσύνη και ψηφιακή μετάβαση στον χώρο εργασίας
Eκδήλωση από CNP Ασφαλιστική-Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης και της ψηφιακής μετάβασης στην εργασία
Εκδήλωση για το έργο SAIEnG: Έξυπνες λύσεις ενέργειας με την αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης
Η Ablebook ενισχύει την προσβασιμότητα σε τέσσερα πρατήρια Fill n Go μέσω νέας συνεργασίας
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας
«Women in STEAM»: Οι τρεις εξέχουσες προσωπικότητες που θα μιλήσουν στο συνέδριο της Cyta
Η έρευνα SheSTEAM παρουσιάζεται στο συνέδριο της Cyta «Women in STEAM»
Όμιλος Λανίτη και Cyprus Seeds επενδύουν στην εμπορευματοποίηση της επιστημονικής έρευνας και καινοτομίας
Πάει Πολωνία η Μαρίνα Χατζημανώλη... Σειρά επαφων με ναυτιλιακές εταιρείες για προώθηση του κυπριακού νηολογίου