Υπεραγορές Αλφαμέγα: Δυναμική επέκταση στα Μανδριά Πάφου-Το νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα διευρύνουν την παρουσία τους στην επαρχία Πάφου με τη λειτουργία ενός ακόμα καταστήματος, στα Μανδριά. Η νέα Υπεραγορά Αλφαμέγα, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της πρώην υπεραγοράς Παπάμιχαηλ, υποδέχθηκε σήμερα τους πρώτους της πελάτες.

Το έκτασης 800 τετραγωνικών μέτρων κατάστημα διαθέτει φρουταρία, κρεοπωλείο, ψαραγορά και ψησταριά, ενώ καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, ο οποίος αναζητεί ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας, brands που να μπορεί να εμπιστευτεί και ελκυστικές τιμές.

Οι καταναλωτές της περιοχής μπορούν να απολαμβάνουν τις πλούσιες προσφορές που παρέχουν διαχρονικά οι Υπεραγορές Αλφαμέγα και να ψωνίζουν από τη μεγάλη γκάμα επώνυμων ειδών και προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας που βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων της εταιρείας.

Από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων δεν θα μπορούσαν να λείπουν αυτά της γνωστής επωνυμίας Casino, τα οποία διαθέτουν κατ’ αποκλειστικότητα οι Υπεραγορές Αλφαμέγα.

Στο σύνολό τους, όλα τα παραπάνω αποτελούν ποιοτικά προϊόντα που προσφέρονται σε συμφέρουσες τιμές, δίνοντας επιπλέον οικονομικές επιλογές στους καταναλωτές.

alphamegamandria2

Η υπεραγορά θα λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ.

Το νέο κατάστημα, το 21ο της αλυσίδας παγκύπρια, είναι στρατηγικά τοποθετημένο στα Μανδριά, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των καταναλωτών που μετακινούνται από ή προς το αεροδρόμιο της Πάφου, καθώς και τους κατοίκους ορεινών περιοχών της Πάφου και των γύρω κοινοτήτων.

Με διαχρονικό στόχο την προσφορά ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα συνεχίζουν να επεκτείνονται, φέρνοντας ακόμα περισσότερους καταναλωτές πιο κοντά στη, γνωστή πλέον, αναβαθμισμένη εμπειρία ψωνίσματος, για την οποία φημίζεται η αλυσίδα.

Δειτε Επισης

Όμιλος CTC: Η αναδιάρθρωση, η πώληση περιουσιακών στοιχείων διαχρονικά και το focus σε κερδοφόρες δραστηριότητες
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Μεγάλη πτώση στις εγγραφές οχημάτων το τετράμηνο-«Βουτιά» 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο
Στρατηγική απόφαση του Ομίλου CTC για διάθεση των δραστηριοτήτων των πολυκαταστημάτων ERA
Πώλησε και τα πολυκαταστήματα ERA η Ermes-Στην Gencom που αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις έναντι του τυπικού ποσού του €1,00
15 χρόνια Lidl Κύπρου με 15 επιχειρηματικά ορόσημα που καθόρισαν την πορεία της
Κραυγή αγωνίας από τους εισαγωγείς για τα ηλεκτρικά οχήματα-«Επιδεινώνεται η οικονομική μας θέση»
22ο Cyprus Grocery Retail Conference: Οι νέες τάσεις και η τεχνητή νοημοσύνη-Τι δήλωσαν χορηγοί και ομιλητές (vid)
Toyota: Καμπανάκι για τα κέρδη, αυξάνονται οι πιέσεις λόγω δασμών Τραμπ
Kiabi: Σε διαδικασία προσλήψεων για το κατάστημα στο Mall of Cyprus-Πότε αναμένεται το grand opening