Μεικτή ανάπτυξη 19 ορόφων στην περιοχή Άριελ στη Λεμεσό-Κτίριο 90 μέτρων με καταστήματα, γραφεία και διαμερίσματα

Την κατασκευή και λειτουργία πολυώροφης μεικτής ανάπτυξης, με εμπορική, γραφειακή και οικιστική χρήση, προγραμματίζει η εταιρεία Pandigi Ltd, στον Δήμο Λεμεσού.

Το προτεινόμενο έργο βρίσκεται ανάμεσα στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ και τον δρόμο της Αγίας Ζώνης, της ενορίας Αγίου Νεκταρίου, σε τοποθεσία που είναι γνωστή ως «Αριέλ».

Σύμφωνα με την περιβαλλοντική γνωμάτευση, από το έδαφος μέχρι το roof garden, το ψηλό κτίριο 19 ορόφων αναμένεται να φτάσει σε ύψος 90,8 μέτρων.

pandigi4

Οι όροφοι του κτιρίου θα έχουν διαφορετική χρήση, καθώς θα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων,, καταστήματα, γραφειακές και οικιστικές χρήσεις.

Η συνολική έκταση των τεμαχίων που περιλαμβάνονται στο προτεινόμενο έργο ανέρχεται σε 4,061 τ.μ. Από αυτή την έκταση, τα 1,218 τ.μ. (δηλαδή το 30%) θα καλυφθεί από το κτίριο και τις σχετικές υποδομές, ενώ το συνολικό δομήσιμο εμβαδό της ανάπτυξης εκτιμάται περίπου σε 11,000 τ.μ.

pandigi

Στην παρούσα φάση τα τέσσερα τεμάχια χωροθέτησης της προτεινόμενης ανάπτυξης χρησιμοποιούνται ως χώροι στάθμευσης συμπεριλαμβανομένου και ενός υποστατικού, το οποίο λειτουργεί ως κατάστημα πώλησης χαλιών.

pandigi2

Μεταξύ άλλων, η μεικτή ανάπτυξη θα περιλαμβάνει showroom, γυμναστήριο, σπα, σάουνα, steam room, γραφειακούς χώρους, lounge, χώρο εκδηλώσεων και διαμερίσματα.

Στην οροφή και στην πρόσοψη του κτιρίου θα τοποθετηθούν φωτοβολταϊκά πλαίσια για την παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας.

Η κατασκευή του έργου θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση συνήθων υλικών και κατασκευαστικών μεθόδων, ενώ κατά τη λειτουργία του αναμένεται να προσελκύσει σημαντικό αριθμό ατόμων και δραστηριοτήτων.

Δειτε Επισης

Το SIL Accelerator της KPMG Κύπρου: Όσα δήλωσαν οι επικεφαλής του προγράμματος στο IN Business TV (video)
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Υπεραγορών-Πρόεδρος ο Μιχάλης Παναγίδης
Στο επίκεντρο τα δημόσια έργα με πρωτοβουλία ΕΤΕΚ
Σε τροχιά υλοποίησης το Yacht Club στη μαρίνα Λάρνακας-Συνήλθε η επιτροπή για τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό
Αναβάθμιση από S&P’s και στην επενδυτική βαθμίδα η Τράπεζα Κύπρου
Ιστορίες και βιώματα μιας 17χρονης πορείας στο κυπριακό επιχειρείν...Ο Γιάγκος Χατζηγιάννης μοιράζεται εμπειρίες
Λούης Ποχάνης: Βλέπουν κορυφή και το 2025 οι ασφαλιστικές του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου
Οι προοπτικές της οικονομίας το 2025 και πώς θα παραμείνει ελκυστικός προορισμός για επενδύσεις η Κύπρος
Ξεκινά σε πιλοτική φάση το e-kalathi...Πραγματικές τιμές για 478 προϊόντα και με συμμετοχή 22 υπεραγορών
Ανδρέας Μαντάλας: Τα 3/4 των ξενοδοχείων στις Πλάτρες έχουν πωληθεί...Τώρα σειρά παίρνει η Κακοπετριά