Powered by

Ο φημισμένος οινοπαραγωγός Θάνος Ντούκος στο Sauvage Wine Bar-Μια μοναδική βραδιά για τους οινολάτρεις

Την ερχόμενη Πέμπτη 23 Ιανουαρίου το Sauvage Wine Bar φιλοξενεί τον Θάνο Ντούκο, οινοπαραγωγό από το οινοποιείο Dougos, που βρίσκεται στους πρόποδες του μαγευτικού Ολύμπου.

Μαζί με τον Ανδρέα Κυπριανού, Wine Director του Vino Hospitality Group, θα μοιραστούν το πάθος τους, αλλά και θρυλικές ιστορίες για τον ελληνικό αμπελώνα σε μία εκδήλωση γευσιγνωσίας και γαστρονομίας.

Πρόκειται για μία μοναδική βραδιά, όπου οι ειδικοί του κρασιού θα συστήσουν στους οινολάτρεις δύο premium κρασιά του οινοποιείου το όψιμο και το μαυροτράγανο.

Η γαστρονομική βραδιά συνδυάζει εννέα εκλεκτά πιάτα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από την ομάδα του Sauvage, με έξι εξαιρετικά κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα.

Το βράδυ της εκδήλωσης προσφέρει τρεις διαφορετικές ώρες έναρξης για το briefing της γευσιγνωσίας.

Στις 19:00, 20:00 και 21:00, όπου οι οικοδεσπότες μας θα μοιραστούν τις πολύτιμες τους γνώσεις .

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις 22 664444.

To ‘’Sauvage’’ άνοιξε τις πόρτες του στη Λευκωσία τον περασμένο Μάιο, υπόσχόμενο να παρέχει μια μοναδική οινική εμπειρία στην πρωτεύουσα.

Προσφέρει κρασιά βιοδυναμικής καλλιέργιας, βιολογικά, με skin contact (orange), artisanal από μικρούς παραγωγούς με χαμηλές εως μηδενικές παρεμβάσεις (natural wines), και προωθεί οινοποιεία που δίνουν έμφαση στην βιωσιμότητα, ενώ κρασιά με χαμηλό ή μηδενικό βαθμό αλκοόλ συμπληρώνουν μία άκρως ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών στην χώρα.

Οι μοναδικές ετικέτες συνοδεύονται διαχρονικά με ενα ειδικά σχεδιασμένο μενού μοναδικών σύγχρονων πιάτων σε μορφή τάπας, τα οποία είναι βασισμένα στην φρεσκάδα την εποχικότητα και την παιχνιδιάρικη διάθεση.

Μέσα από τα μοναδικά αυτά τάπας διαφαίνεται ο χαρακτήρας του Sauvage και των ανθρώπων του, που καταθέτουν ψυχή και αγάπη σε κάθε πιάτο, σε κάθε ποτήρι κρασί.

Δειτε Επισης

City of Dreams Mediterranean: Γιόρτασε τη δεύτερη επέτειό του δωρίζοντας μία BMW i4 eDrive40 Gran Coupe
Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ταξιδιωτικός «πυρετός» ως το 2040-$15 τρις θα δαπανώνται ετησίως για ταξίδια
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
Η νορβηγική συνταγή για κατάλληλο και επαρκές ανθρώπινο δυναμικό στα ξενοδοχεία-Η πρωτοβουλία ΠΑΣΥΞΕ
Μαριλένα Ραουνά: Πέραν των 30.000 συνέδρων στην Κύπρο...Οκτώ διαγωνισμοί για κάλυψη των αναγκών διαμονής
Επιτυχής αναχρηματοδότηση για την Celestyal-Επιταχύνει την στρατηγική ανάπτυξής της
Αύξηση πέραν του 30% για τα έσοδα από τον τουρισμό το πρώτο τετράμηνο-Ανήλθαν στα €582,5 εκ.
Palm Beach Resort: Μια νέα εποχή παραθαλάσσιας ζωής με επενδυτικό χαρακτήρα
Ν. Χριστοδουλίδης: Κομβικής σημασίας για τον κυπριακό τουρισμό το 2025-Το κλειδί για συνέχιση της εξελικτικής του πορείας