powered by

Στο λιμάνι Λεμεσού η Γενική Διευθύντρια του Υπ. Μεταφορών-Επίσκεψη γνωριμίας με στελέχη της Eurogate

Επίσκεψη στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού πραγματοποίησε στις 14 Ιανουαρίου η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Δρ Μαρίνα Ιωάννου Χασάπη, συνοδευόμενη από τον Διευθυντή του Τμήματος Δημοσίων Έργων κ. Ελευθέριο Ελευθερίου, την κ. Μαρίζα Χατζησωτηρίου, Διοικητική Λειτουργό – Υπεύθυνη του Γραφείου της Γενικής Διευθύντριας, την κ. Χρυστάλλα Σολωμού - Αντιπρόσωπο του Υπουργείου στη σύμβαση παραχώρησης λιμένων και τον κ. Κυριάκο Μαραγκό - Μέλος του Κλάδου διαχείρισης συμβάσεων παραχώρησης λιμένων του Τμήματος Δημοσίων Έργων.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνάντησης γνωριμίας με στελέχη της Eurogate Container Terminal Limassol, διαχειρίστριας εταιρείας στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού, μετά και την ανάληψη των καθηκόντων της κ. Χασάπη ως Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, τον περασμένο Νοέμβριο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις και εισηγήσεις για τον τομέα του εμπορίου και των θαλάσσιων μεταφορών, καθώς και για τις σημαντικές προκλήσεις που αναφύονται από τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή και από την ανάγκη για ψηφιακή και πράσινη μετάβαση.

Ακολούθως, ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της Eurogate Container Terminal Limassol, κ. Αλέξανδρος Δημητριάδης, προέβη σε μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων και τις σημαντικές επενδύσεις που έχουν γίνει τα τελευταία οκτώ χρόνια από τη Eurogate για αναβάθμιση των υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και για διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας στο τερματικό.

Ο κ. Δημητριάδης, αφού ευχαρίστησε για την επίσκεψη, ευχήθηκε στη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Μεταφορών κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία με στόχο την επίτευξη των στόχων της λιμενικής βιομηχανίας και την αναβάθμιση του κυπριακού εμπορίου.

Δειτε Επισης

F.O.C. Family Office Connect Cyprus: Το νέο δικτύο που αναδεικνύει την Κύπρο ως διεθνές κέντρο για family offices(pics)
Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας: Επαναλειτουργεί μετά από ανακαίνιση και πλήρη αναβάθμιση
Νέα στρατηγική συνεργασία SARMED–SMARTNAV...Τα πολλαπλά οφέλη που θα προσφέρει η νέα πλατφόρμα CANOPUS
Αρχίζει η δεύτερη φάση του 1ου Corporate Padel Tournament από το PadelPro και το IN Business
Invest Cyprus: Σημαντική επένδυση η ίδρυση ευρωπαϊκής θυγατρικής στην Κύπρο από την Drone Destination
Μια διαφορετική συζήτηση μεταξύ των CEO’s ΜΜΕ και Media Directors διαφημιστικών γραφείων της Κύπρου
Πολιτεία-Women Act: «Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά αν είμαστε δικτυωμένες»
Η Fortsafe εγκαινιάζει την πρώτη της ασφαλή θυρίδα στην Πάφο...Νέα εποχή στην ιδιωτική αποθήκευση αντικειμένων αξίας
Γιατί οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά-Το αύριο μέσα από τη ματιά της Baker Tilly Ελλάδος
Π. Θρασυβούλου: H νέα εποχή με τεχνητή νοημοσύνη και πώς η EY μετασχηματίζει τις επαγγελματικές υπηρεσίες