powered by

Cyfield: Με κλιματιστικά ξεκινούν τη νέα χρονιά πέντε ακόμα σχολικές μονάδες

Με κλιματιστικά σε όλες τις αίθουσές τους αρχίζουν τη νέα σχολική χρονιά τρία επιπλέον δημοτικά και δύο δημόσια νηπιαγωγεία της επαρχίας Λευκωσίας, έπειτα από την πρωτοβουλία του Ομίλου Cyfield για τοποθέτηση κλιματιστικών στα εν λόγω σχολεία.

Ο Όμιλος Cyfield, o οποίος είχε ανακοινώσει τον περασμένο Ιούλιο την απόφασή του να αναλάβει όλα τα έξοδα για την εγκατάσταση κλιματιστικών στα σχολεία αυτά, είχε θέσει ως στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας για επίλυση του προβλήματος που απασχολεί Υπουργείο Παιδείας, εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.

Δύο μήνες μετά ο στόχος έχει επιτευχθεί, με τις εργασίες στα συγκεκριμένα σχολεία να έχουν ολοκληρωθεί εντός των θερινών διακοπών, έτσι ώστε σήμερα να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν 23 κλιματιστικά στο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Ομολογητών, 27 κλιματιστικά στο Δημοτικό Σχολείο και Δημόσιο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας στον Στρόβολο, και 22 κλιματιστικά στο Δημοτικό Σχολείο και Δημόσιο Νηπιαγωγείο Χρυσελεούσας, επίσης στον Στρόβολο.

Με τις κλιματολογικές συνθήκες να εμποδίζουν την απρόσκοπτη εκπαίδευση των παιδιών, καθώς δυσκολεύει τη συγκέντρωση και μειώνει την επίδοσή τους, η τοποθέτηση κλιματιστικών σε όλα τα σχολεία αποτελεί ύψιστη ανάγκη. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Όμιλος Cyfield έκανε ένα πρώτο σημαντικό βήμα, συμβάλοντας έτσι στη διαμόρφωση ευνοϊκότερων συνθηκών μάθησης, τόσο για τους μαθητές όσο και για τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς. Ένα βήμα το οποίο φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση και σε άλλους οργανισμούς και συνδέσμους, οι οποίοι προχωρούν σε ανάλογες πρωτοβουλίες.

Εκπρόσωποι του Ομίλου Cyfield βρέθηκαν στα πιο πάνω σχολεία με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων δημοτικής εκπαίδευσης και ευχήθηκαν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς μία καλή και δημιουργική χρονιά, ενώ τους διαβεβαίωσαν ότι η Cyfield Group θα συνεχίσει να στηρίζει τα σχολεία με κάθε δυνατό τρόπο. Παράλληλα, επανέλαβαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν την προσπάθεια ώστε κι άλλοι οργανισμοί να αναλάβουν την τοποθέτηση κλιματιστικών σε σχολεία της Κύπρου.

20240909_075720

Δειτε Επισης

Διαγωνισμός για την «επίπλωση» του νέου Κτηματολογίου στην Αγλαντζιά-Πότε αναμένεται να παραδοθεί (pics)
Αυτοψία δημάρχου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου στο εργοτάξιο της οδού Τσερίου
Πολυτελή ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
ΕΟΑ Λάρνακας: Σε ισχύ εντολή για αύξηση ενεργειακής απόδοσης αναπτύξεων
Π. Λεπτός: Η ισχυρή δυναμική της Κρήτης, οι επενδύσεις του ομίλου στο νησί και το Costa Nopia ως φυσική εξέλιξη
Οι διαθέσιμες για ενοικίαση οικίες παγκύπρια, το μέσο μηνιαίο ενοίκιο ανά επαρχία και η πόλη...πόλος έλξης
Πωλείται ένα από τα πιο γνωστά ακίνητα της Λευκωσίας
Προχωρούν οι εργασίες για το νέο αρχαιολογικό μουσείο-Το έργο που επανατοποθετεί την Κύπρο στον πολιτιστικό χάρτη
Λύρα Αμβροσίδου: Ο ανθεκτικός αλλά όχι άτρωτος τομέας των ακινήτων, οι προκλήσεις και το ανανεωμένο Pendeli Resort
Costa Nopia: Έρχεται μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές αναπτύξεις στην Ελλάδα από τον Όμιλο Λεπτός