Alaya Eco Homes: Το νέο οικιστικό έργο στον Πρωταρά, υπόδειγμα πράσινης αρχιτεκτονικής της KARMA Developers

Όταν το πράσινο συναντά το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, εκεί θα βρεις το Alaya Eco Homes της KARMA Developers. Οικίες σχεδιαστικά εμπνευσμένες από την απαράμιλλη ομορφιά του Κάβο Γκρέκο στον Πρωταρά, οι οποίες προσφέρουν βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις διαβίωσης σε μια ενιαία αειφόρο ανάπτυξη μέσα στην φύση, σε απόλυτη αρμονική συνύπαρξη με το περιβάλλον που τις φιλοξενεί.

Wide (1)

Το νέο καινοτόμο οικιστικό έργο οικολογικών κατοικιών της KARMA Developers υιοθετεί οικοδομικά υλικά και μεθόδους που επιφέρουν οικίες με πλήρη επίγνωση της περιβαλλοντικής ευθύνης αλλά και της σημασίας που δίνεται σήμερα περισσότερο από ποτέ στην ποιότητα ζωής.

Οι κατοικίες του Alaya Eco Homes διακρίνονται από τον μινιμαλιστικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό τους διαθέτοντας σύγχρονα και καινοτόμα συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως ανακυκλώσιμα υλικά και ηλιακά πάνελ.

Interior_LivingArea+Pool (1)

Ο βιοκλιματικός σχεδιασμός, τα οικολογικά υλικά κατασκευής, όπως επίσης και οι πρωτοποριακές τεχνολογίες για μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, καθιστούν το Alaya Eco Homes της Karma Developers, ένα έργο που στοχεύει στη δημιουργία ενός υγιούς και άνετου περιβάλλοντος για τους κατοίκους του, προωθώντας την αειφορία και την οικολογική διαβίωση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 23 730 777 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@karmadevelopers.com.cy.

Bedroom_VIEW (1)

  • Η KARMA Developers

Με εμπειρία 39 χρόνων στον χώρο της ανάπτυξης γης και των οικοδομών και έχοντας παραδώσει πέραν των 5.000 ακινήτων κυρίως σε Κύπριους αγοραστές, η KARMA Developers αποτελεί σήμερα μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο νησί.

Μόνιμος στόχος της εταιρείας είναι η ανέγερση συγκροτημάτων σε καλές τοποθεσίες, με ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό, την ποιότητα κατασκευής, την δημιουργία χώρων πρασίνου και την έκδοση τίτλων ιδιοκτησίας.

Δειτε Επισης

Φρέναρε ξανά η αγορά ακινήτων τον Αύγουστο-Η εικόνα το οκτάμηνο και ποια επαρχία κρατά τα ηνία
Τα τέσσερα εμβληματικά έργα της Cyfield που αλλάζουν το κέντρο της Λευκωσίας
Ανοίγει τις πόρτες της η φοιτητική εστία στην Πάφο-Θα διανυκτερεύσουν Φαίδωνος και Ζαφείρης
Κωνσταντίνος Κωνσταντή: Επιτακτική η ανάγκη για τακτική επιθεώρηση των κτηρίων
K. Iωάννου: Φοιτητικά δωμάτια στο κέντρο της Λευκωσίας-Παραδίδονται τα πρώτα 13 τον Νοέμβριο
Χ. Προύντζος: Σπουδαίες επενδύσεις στο κέντρο άλλαξαν το πρόσωπο της Λευκωσίας-Επανέρχεται με φόρα και δύναμη
Κ. Γιωρκάτζης: Προσέλκυση επιχειρήσεων με πράσινα και προσβάσιμα έργα στη Λευκωσία
Δέσποινα Χρυσοχού: Έδρα των διαχρονικών επενδύσεων το κέντρο της Λευκωσίας
Γιώργος Χρυσοχός: Πέραν των 246 εκατ. ευρώ η επένδυση της Cyfield στη Λευκωσία μέχρι το 2026
Κτήρια προς ενοικίαση στο κέντρο της Λεμεσού ζητά το ΤΕΠΑΚ