powered by

Στην Ελλάδα η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετοχή σε εκδηλώσεις και συνάντηση με στελέχη της Royal Caribbean

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας Μαρίνα Χατζημανώλη αναχωρεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου για την Ελλάδα, όπου θα παρευρεθεί σε διάφορες εκδηλώσεις και συναντήσεις μεταξύ 7 και 10 Σεπτεμβρίου.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, το Σάββατο η κ. Χατζημανώλη θα μεταβεί στη Χίο με αφορμή τα εγκαίνια της αναγνωρισμένης από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ναυτιλιακής Ακαδημίας Χίου, που τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου Τσάκου και του Ιδρύματος "Μαρία Τσάκος.

Τα «θυρανοίξια» θα ευλογήσει, όπως αναφέρεται, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ Βαρθολομαίος, ο οποίος θα προστεί τελετής αγιασμού για την νέα σχολική χρονιά.

Την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, η Υφυπουργός Ναυτιλίας, καθώς και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Ελλάδας Xρήστος Στυλιανίδης, θα συμμετάσχουν σε προγραμματισμένη συνάντηση με στελέχη της εταιρείας Royal Caribbean, στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιώτικης Πολιτικής, στον Πειραιά.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα η Υφυπουργός, συνοδευόμενη από στελέχη του Υφυπουργείου Ναυτιλίας,  θα παρευρεθεί σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνεται από κοινού, από το Propeller Club Πειραιά και Λεμεσού, αφιερωμένη στην επέτειυ των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή, με κύριο ομιλητή τον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο.

Δειτε Επισης

Εγκαινιάστηκε το θεραπευτικό κέντρο «Κίνητρο» για ενήλικες στην Πάφο-Ο στόχος ΕΑΣ και ΑΑΕΚ
Δρ. Μαρίνος Βουκής: Η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα και γιατί η βιωσιμότητα είναι υπόθεση όλων μας(vid)
Cyprus Integrity Forum: Συνάντηση με Μιχάλη Δαμιανό... Στο επίκεντρο η διαφάνεια και η διαχείριση των πόρων του ΓΕΣΥ
Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές για την μεγάλη βραδιά των IN Business Awards 2024 (pics)
STEAM: Ραγδαία αναπτυσσόμενοι τομείς, αλλά κατά πολύ ανδροκρατούμενοι...Τα ευρήματα της έρευνας «SheSTEAM»
Ν. Πηλείδου: Η διαδρομή ως γυναίκα ηγέτιδα στο ανδροκρατούμενο πεδίο της πολιτικής και των επιχειρήσεων
Tanya Romanyukha: Η ισότητα δεν είναι κούρσα, είναι συμμαχία
Anthoula Madden: Η επιμονή ως καταλύτης για ισότητα και καινοτομία στον χώρο STEAM
Πάει για εξαγορά του ιατρικού κέντρου «Εδέμ» η Πολυκλινική Υγεία-Η κοινοποίηση στην ΕΠΑ
Save the Date: Cyprus Autodesk Forum 2025