Δηλώστε συμμετοχή: Το 15ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ έρχεται την 1η Νοεμβρίου

Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία επαναπροσδιορίζει κάθε πτυχή της οικονομίας, από τις επενδύσεις μέχρι τις συνταξιοδοτικές στρατηγικές, οι ηγέτες των συνταξιοδοτικών ταμείων βρίσκονται μπροστά σε ένα νέο τοπίο γεμάτο ευκαιρίες και προκλήσεις. Η ταχύτητα των τεχνολογικών εξελίξεων, σε συνδυασμό με τις αλλαγές στο ρυθμιστικό πλαίσιο και τις αυξανόμενες απαιτήσεις των συμμετεχόντων, απαιτούν από τους διαχειριστές ταμείων να προσαρμόζονται άμεσα και να αξιοποιούν στρατηγικά τα νέα δεδομένα.

Στην Κύπρο, η ανάγκη για πιο εξελιγμένες και συμμορφούμενες συνταξιοδοτικές στρατηγικές, που να εξασφαλίζουν επαρκή αποθεματικά και να παρέχουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη στους συμμετέχοντες είναι ολοένα και πιο επιτακτική.

Πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι τα συνταξιοδοτικά ταμεία στην Κύπρο ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες προσδοκίες των συμμετεχόντων, παρέχοντας όχι μόνο την απαραίτητη ασφάλεια αλλά και σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης μέσω καινοτόμων επενδυτικών στρατηγικών; Ποιες είναι οι νέες τάσεις και πώς μπορούν να ενσωματωθούν αποτελεσματικά για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος;

Το 15ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ θα εξετάσει την Παρασκευή, 1η Νοεμβρίου 2024 στο Hilton Nicosia τις πιο πρόσφατες εξελίξεις, τις στρατηγικές συμμόρφωσης, καθώς και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα και η ανάπτυξη των συνταξιοδοτικών ταμείων στην Κύπρο και πέραν αυτής.

Το Φόρουμ θα εστιάσει στις τοπικές και διεθνείς τάσεις στο συνταξιοδοτικό οικοσύστημα. Μέσω λεπτομερών αναλύσεων και παρουσιάσεων από κορυφαίους ομιλητές, το Συνέδριο θα προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις σημαντικές προκλήσεις του τομέα και να αποκτήσουν τα εργαλεία που χρειάζονται για να τις αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά.

Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε όλα τα νεότερα σχετικά με την κατανομή περιουσιακών στοιχείων, ζητήματα επάρκειας συνταξιοδότησης και ακούστε από κοντά τις απόψεις εμπειρογνωμόνων σχετικά με πιθανές λύσεις, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού παροχών και της επικοινωνίας με τους εργαζομένους. Μάθετε, ακόμη, για τις απαιτήσεις που υιοθετήθηκαν στην ΕΕ, τις οδηγίες της και τα ευρωπαϊκά συνταξιοδοτικά ταμεία αλλά και το σχέδιο που ενεργοποιήθηκε για επίτευξη του Net Zero.

Πώς θα αντιδρούσατε εάν ένα ακραίο γεγονός επηρέαζε τα χαρτοφυλάκια των πελατών σας; Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων θα χρησιμοποιήσει διάφορα πραγματικά σενάρια για να δώσει απαντήσεις στο πλαίσιο άλλης μιας συζήτησης που θα αναμένεται να εμπνεύσει το κοινό κατά τη διάρκεια της πολυαναμενόμενης διοργάνωσης.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο απευθύνεται σε:

  • Μέλη διαχειριστικών επιτροπών Ταμείων Προνοίας και Συντάξεως
  • Διευθυντικό Προσωπικό
  • Συμβούλους Ταμείων
  • Διαχειριστές κεφαλαίων
  • Χρηματοοικονομικούς οργανισμούς
  • Λογιστικά γραφεία
  • Δικηγόρους και νομικούς σύμβουλους
  • Αναλογιστικούς οίκους
  • Αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες
  • Στελέχη ανθρώπινου δυναμικού

Πληροφορίες

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες συνεδρίου

Οργανωτές: AON & IMH

Χορηγοί (μέχρι σήμερα): Alpha Bank Cyprus, Eurobank Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN (Cyprus Business News), περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness, Reporter

Δειτε Επισης

Η ImarComms λανσάρει το νέο short course «AI in Digital Marketing»
Bird Aviation: Επενδύει σε νέες εγκαταστάσεις στη Λάρνακα-Το νέο έργο που υλοποιεί
Deal στον χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας-Συγχωνεύονται Red Wolf και Ogilvy Κύπρου
Inspire 2024: Το Cocktail Stage κερνάει Business on the Rocks
Η Ακαδημία Γυναικών Επιχειρηματιών Κύπρου ξεκινά τη δεύτερη χρονιά της με 50 νέες συμμετέχουσες
McDonald’s: Πώς οι ψηφιακές παραγγελίες αλλάζουν το τοπίο των fast food
Το Project Management Conference επιστρέφει για 8η συνεχή χρονιά
Στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού GOLD: Γυναίκες στον τομέα της τεχνολογίας
Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου και Europa UOMO Κύπρου στην μάχη κατά του καρκίνου του προστάτη
Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο: Νέα σχολική χρονιά για το Πρόγραμμα «Υιοθεσία Πλοίου»