Αντίστροφη μέτρηση για το «opening» του νέου Jumbo στη Λευκωσία-Η εξέλιξη των έργων και πότε ανοίγει

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα ανακατασκευής και ανοικοδόμησης των πρώην κεντρικών γραφείων του ομίλου Στεφανίδη, απέναντι από το ΙΚΕΑ στο Στρόβολο, όπου θα στεγαστεί το νέο κατάστημα της αλυσίδας Jumbo στην Κύπρο, το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το πρώτο δεκαπενθήμερο Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο InBusinessNews ο οικονομικός διευθυντής των καταστημάτων Jumbo στην Κύπρο, Πόλυς Οικονομίδης, οι εργασίες εσωτερικά έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ εξωτερικά συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

JUMBO_1

Ερωτηθείς πότε αναμένεται να λειτουργήσει το νέο κατάστημα, ο κ. Οικονομίδης εκτίμησε ότι αν όλα πάνε καλά θα ανοίξει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη.

Όπως εξήγησε, «οι εργασίες βαίνουν καλώς και εάν όλα πάνε καλά, το νέο κατάστημα θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό μεταξύ 10 με 15 Οκτωβρίου».

Τα έργα εσωτερικά και εξωτερικά

Τα έργα, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, πρόσθεσε, συνεχίζονται εντατικά. «Σχεδόν εσωτερικά τα έργα έχουν ολοκληρωθεί, ενώ εξωτερικά απομένουν ακόμη μερικά έργα που πρέπει να γίνουν, ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι, επαναλαμβάνω, το πρώτο δεκαπενθήμερο Οκτωβρίου να λειτουργήσει το νέο κατάστημα», επεσήμανε.

Την ίδια ώρα, ο κ. Οικονομίδης τόνισε πως «το εάν θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε όλες τις εργασίες εξωτερικά εντός χρονοδιαγραμμάτων, είναι κάτι που θα εξαρτηθεί και από τον καιρό.

Εάν για παράδειγμα, βρέξει για δύο μέρες και δεν μπορούν να γίνουν οποιεσδήποτε εργασίες, αντιλαμβάνεστε πως και ο προγραμματισμός μας θα πάει πίσω», υπέδειξε.

JUMBO_2

«Είναι για αυτό που για την ώρα δεν είμαστε σε θέση να πούμε την ακριβή ημερομηνία που το κατάστημα θα λειτουργήσει, όμως αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξουν οποιεσδήποτε καθυστερήσεις, ο στόχος να λειτουργήσει μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου είναι εφικτός», επεσήμανε περαιτέρω.

Ερωτηθείς, εξάλλου, για τα έργα που διεξάγονται αυτή τη στιγμή στην οροφή του κτιρίου και πού αποσκοπούν, ο οικονομικός διευθυντής των καταστημάτων Jumbo στην Κύπρο ανέφερε ότι, «γίνονται εργασίες για δημιουργία χώρων στάθμευσης και στην οροφή, οι οποίοι, μάλιστα, θα είναι και στεγασμένοι με φωτοβολταϊκά πάνελ».

JUMBO_3

Με τη δημιουργία και των στεγασμένων χώρων στάθμευσης στην οροφή του κτιρίου, κατέληξε, αναμένεται ότι ο συνολικός αριθμός των χώρων στάθμευσης θα φθάσει τους 450.

Και οδικά έργα στην περιοχή

Αξίζει, πάντως, να αναφερθεί πως περιμετρικά του κτιρίου όπου θα στεγαστεί το νέο κατάστημα Jumbo διεξάγονται αυτή τη στιγμή και έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου, με δημιουργία και νέας λωρίδας κυκλοφορίας την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιούν όσοι οδηγοί σκοπεύουν να επισκεφθούν το κατάστημα.

Επίσης, προχωρά και η κατασκευή πεζοδρομίων και άλλων απαραίτητων υποδομών, με στόχο να αποφευχθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή, με γνώμονα ότι το κατάστημα γειτνιάζει με άλλους εμπορικούς χώρους όπως το Mall of Cyprus, καθώς και με το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

NEO JUMBO

Δειτε Επισης

Δωρεάν σεμινάρια για βιογραφικό και επικοινωνιακές δεξιότητες από την Coca-Cola HBC Κύπρου
Αναθεωρούν προς τα κάτω την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων οι αυτοκινητοβιομηχανίες
Μιχάλης Παναγίδης: Νέα τάση στον κλάδο των υπεραγορών οι εξαγορές και συγχωνεύσεις
Ξεκαθαρίζει για καθορισμό πλαφόν στην τιμή του νερού το Υπουργείο Εμπορίου-Καμιά πρόθεση για εξαιρέσεις
Lyle & Scott: Στο Nicosia Mall το brand-χορηγός ΑΠΟΕΛ, Ομόνοιας και ΑΕΚ Αθηνών
Director και γενικός διευθυντής των Mall of Cyprus και Mall of Engomi ο Κύπρος Χατζηστυλλής
Καλούν στη Βουλή τον Παπαναστασίου για το πλαφόν στην τιμή εμφιαλωμένου νερού-Εξαιρούνται τα αεροδρόμια
Unicars: Στρατηγική συνεργασία με το δίκτυο pcharge της Πετρολίνα-Γιόρτασε την παγκόσμια ημέρα ηλεκτροκίνησης
Beauty Line: Γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα ομορφιάς με έναν μήνα αφιερωμένο στην εσωτερική και εξωτερική λάμψη
Η εφαρμογή της νομοθεσίας για τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές στα γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα