Κάτι ξεχωριστό έρχεται σύντομα στη Λευκωσία... Η ομάδα της Padel Pro ανεβάζει τον πήχη, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία (pics)

Μια νέα διάσταση στο Padel, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα των τελευταίων ετών στην Κύπρο και όχι μόνο, φιλοδοξεί να δώσει η PadelPro. Σύντομα, θα εγκαινιάσει τις νέες, εξαιρετικά υποσχόμενες εγκαταστάσεις της στo κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, η PadelPro επιδιώκει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία άθλησης και κοινωνικοποίησης. Το εγχείρημα της PadelPro επικεντρώνεται στο τρίπτυχο «Play, Meet, Experience», δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να συνδυάσουν τις αθλητικές και κοινωνικές τους δραστηριότητες.

Ειδικότερα, πέραν των έξι γηπέδων που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, η PadelPro θα προσφέρει έναν ευρύχωρο χώρο, κατάλληλο για εταιρικές εκδηλώσεις, κοινωνικές συγκεντρώσεις, και άλλες γιορτές. Ο χώρος έχει σχεδιαστεί και εξοπλιστεί με τρόπο που να υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων.

Club, Academy και Store

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της PadelPro θα λειτουργούν με τρεις κύριους άξονες: Club, Academy και Store.

Η PadelPro - Academy θα εξυπηρετεί παίκτες όλων των επιπέδων, προσφέροντας εκπαιδευτικά προγράμματα υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών προπονητών, πιστοποιημένων από το PadelMBA. Οι προπονητές θα παρέχουν εξατομικευμένη καθοδήγηση και υποστήριξη. Επιπλέον, η PadelPro - Academy θα συνεργάζεται με δύο επαγγελματίες του αθλήματος με έδρα την Ισπανία, οι οποίοι θα επισκέπτονται τακτικά τις εγκαταστάσεις για ειδικές εκδηλώσεις για τα μέλη του club.

1

Τα μέλη του PadelPro - Club θα απολαμβάνουν αποκλειστική πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις και τις ειδικές εκδηλώσεις, προτεραιότητα στις κρατήσεις γηπέδων, ειδικές τιμές στις υπηρεσίες και στο εξειδικευμένο κατάστημα, καθώς και πρόσβαση σε ειδικές εκδηλώσεις και προγράμματα.

Παράλληλα, το PadelPro - Store έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει όλες τις ανάγκες των παικτών, προσφέροντας εξοπλισμό, ένδυση, και αξεσουάρ padel κορυφαίας ποιότητας.

2

Γενικά, όπως πληροφορείται το InBusinessNews, η PadelPro έχει επενδύσει στην αιχμή της τεχνολογίας και των υλικών για την κατασκευή των γηπέδων και των εγκαταστάσεών της, ενώ οι παροχές, συμπεριλαμβανομένων των χώρων αναμονής και των ντους, είναι σύγχρονες και ευρύχωρες.

Picture 2_Cyprus

Δειτε Επισης

Ιωάννα Φιάκκου: Αδιαπραγμάτευτη η ανάπτυξη της ΕΑΣ-Στόχος η εμπιστοσύνη παικτών, αγοράς και κοινωνίας
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: «Σύγχρονες τάσεις στην τραπεζική: Προκλήσεις και κίνδυνοι»
Mastercard: Έρχεται ξανά το «Level up with Mastercard» στις Foody παραγγελίες με πλούσια δώρα
Σωτήρης Σκιαδάς: Ο σκοπός της PadelPro...Να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του padel στην Κύπρο (video)
Η ImarComms λανσάρει το νέο short course «AI in Digital Marketing»
Bird Aviation: Επενδύει σε νέες εγκαταστάσεις στη Λάρνακα-Το νέο έργο που υλοποιεί
Deal στον χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας-Συγχωνεύονται Red Wolf και Ogilvy Κύπρου
Inspire 2024: Το Cocktail Stage κερνάει Business on the Rocks
Η Ακαδημία Γυναικών Επιχειρηματιών Κύπρου ξεκινά τη δεύτερη χρονιά της με 50 νέες συμμετέχουσες
Η Universal Life τίμησε τους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους της