Jinius Marketplace: Η νέα lifestyle πλατφόρμα

Μέσα από την καινούργια, εύχρηστη και καινοτόμο e-commerce πλατφόρμα της η Jinius εισάγει τους καταναλωτές σε νέα επίπεδα εξυπηρέτησης. Για την ιδέα πίσω από την πλατφόρμα Jinius Marketplace αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρει μας μιλούν η Έλενα Μέλη, General Manager και η Έμιλυ Χαραλάμπους, Product Manager - Marketplace της εταιρείας.

Πώς προέκυψε η δημιουργία της πλατφόρμας Jinius Marketplace;

Έλενα Μέλη: Στην Jinius έχουμε στόχο να ενισχύουμε και να διευκολύνουμε τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τους καταναλωτές με νέες ψηφιακές υπηρεσίες. Η ένταξη lifestyle υπηρεσιών ήταν πάντα στο επιχειρηματικό μας πλάνο, με στόχο να προσφέρουμε νέες κι αναβαθμισμένες ψηφιακές υπηρεσίες στους Κύπριους καταναλωτές.

Πείτε μας περισσότερα για τo Jinius Marketplace.

Έμιλυ Χαραλάμπους: To Jinius marketplace είναι μια lifestyle πλατφόρμα αγορών που αποσκοπεί στη βελτίωση των επιχειρηματικών και καταναλωτικών e-commerce δραστηριοτήτων. Λειτουργεί αποκλειστικά ως online πλατφόρμα, παρέχοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ένα online κατάστημα στο Jinius Μarketplace και να διαθέσουν τα προϊόντα τους σε όλη την Κύπρο, ανεξαρτήτως του πού βρίσκεται το φυσικό τους κατάστημα.

Ποιες κατηγορίες προϊόντων μπορεί κάποιος να αγοράσει σήμερα από τo Jinius Marketplace;

Ε.Μ.: Παρόλο που το Jinius Marketplace έχει πρόσφατα ενταχθεί στην αγορά, διαθέτει ήδη πάνω από 160.000 ενεργούς κωδικούς.

Οι κατηγορίες προϊόντων περιλαμβάνουν τεχνολογία, μόδα, καλλυντικά, παιχνίδια, συσκευές προσωπικής φροντίδας, μικροσυσκευές, λευκές συσκευές και γραφική ύλη. Κάναμε την αρχή με τις κατηγορίες αυτές καθώς εντοπίσαμε ότι αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό μέρος των online αγορών και συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε το Jinius Marketplace με νέες κατηγορίες και χιλιάδες προϊόντα κάθε μήνα.

Τι υπηρεσίες delivery προσφέρετε;

Ε.Χ.: Η αποστολή προϊόντων στους καταναλωτές γίνεται εύκολα και γρήγορα σε όλη την Κύπρο, μέσω του συνεργάτη μας courier, χωρίς κόστος για τις επιχειρήσεις. Αυτή τη στιγμή η παράδοση είναι δωρεάν για τους καταναλωτές, προσφέροντας σημαντικό όφελος στο κοινό. Παράλληλα, εργαζόμαστε για την αναβάθμιση των delivery υπηρεσιών μας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, συμπεριλαμβάνοντας την εισαγωγή νέων επιλογών, όπως pick-up points και next day delivery.

Πώς βοηθάει η πλατφόρμα σας τις τοπικές επιχειρήσεις;

Ε.Μ.: Η Jinius απευθύνεται σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, δίνοντας τους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο Jinius Marketplace και να επωφεληθούν από μια σειρά προνομίων.

Μέσω της πλατφόρμας οι επιχειρήσεις μπορούν:

  • Να διαθέσουν τα προϊόντα τους σε ολόκληρη την Κύπρο, ανεξαρτήτως της τοποθεσίας του φυσικού τους καταστήματος.
  • Να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών με την παρουσία τους σε μια πλατφόρμα που προσφέρει μοναδικά προνόμια, ενώ παράλληλα επικεντρώνεται στη βέλτιστη εμπειρία του χρήστη.
  • Να αντλούν οφέλη από το δυναμικό πλάνο προώθησης της Jinius, το οποίο περιλαμβάνει 360° καμπάνιες αλλά και τα κανάλια της Τράπεζας Κύπρου.
  • Να επωφελούνται από την υπηρεσία express παράδοσης που πραγματοποιείται από τον courier συνεργάτη της Jinius, χωρίς καμία επιβάρυνση για τα καταστήματα, ενώ η Jinius προσφέρει δωρεάν παράδοση στους πελάτες της.

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα επιτρέπουν στις λιανικές επιχειρήσεις να επεκτείνουν το πελατολόγιό τους, να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τον διεθνή ανταγωνισμό.

Προετοιμάζετε νέες υπηρεσίες για την περαιτέρω ενδυνάμωση της πλατφόρμας:

E.Χ.: Βεβαίως! Το πλάνο μας περιλαμβάνει το λανσάρισμα του Jinius mobile application, μέσω του οποίου θα προσφέρουμε εξατομικευμένη εμπειρία αγορών στους χρήστες μας. Παράλληλα, διευρύνουμε τις υφιστάμενες κατηγορίες μας, προσφέροντας ακόμη πιο πλούσια γκάμα προϊόντων, ενώ εισάγουμε και νέες κατηγορίες, όπως για παράδειγμα, τη Home/DIY.

Ενσωματώνουμε την τεχνητή νοημοσύνη, παρέχοντας διαφημίσεις στο site με περιεχόμενο προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις του χρήστη.

Αναγνωρίζουμε τη σημασία της άριστης εξυπηρέτησης και γι' αυτό δουλεύουμε συνεχώς για τη βελτίωση της πλοήγησης αλλά και την εισαγωγή νέων τρόπων παράδοσης.

Οι χρήστες θα έχουν επίσης σύντομα τη δυνατότητα να βλέπουν κριτικές προϊόντων, δίνοντας τους έτσι την ευχέρεια να κάνουν καλύτερες αγορές. Με αυτές τις βελτιώσεις στοχεύουμε να προσφέρουμε μια αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών.

Ποιες τάσεις βλέπετε στην αγορά του e-commerce και ποια η άποψή σας για το μέλλον του;

E.Χ.: Οι τάσεις που παρατηρούμε στην αγορά του e-commerce περιλαμβάνουν την αυξανόμενη σημασία της εξατομίκευσης, καθώς οι καταναλωτές αναζητούν όλο και πιο προσωποποιημένες εμπειρίες αγορών. Παράλληλα, οι εξελίξεις στον τομέα της παράδοσης, με έμφαση στην ταχύτητα και την ευελιξία, είναι καθοριστικές για την επιτυχία των επιχειρήσεων.

Η ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης αναμένεται να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που οι καταναλωτές αλληλεπιδρούν με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, ενώ η συνεχιζόμενη βελτίωση στην ασφάλεια των συναλλαγών θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη των πελατών.

Το μέλλον του e-commerce στην Κύπρο προμηνύεται λαμπρό, με περισσότερες επιχειρήσεις να υιοθετούν ψηφιακές πλατφόρμες και την τεχνολογία να παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της αγοράς.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ιστοσελίδα: www.jinius.com.cy

Email: hey@jinius.com.cy

Δειτε Επισης

Jinius Marketplace: Η νέα lifestyle πλατφόρμα
STEPHANIDES: Luxury multi-brand online αγορές