Βέλτιστες πρακτικές μετά από μια κυβερνοεπίθεση

Η εκρηκτική άνοδος των κυβερνοεπιθέσεων αναδεικνύεται ως μια από τις πλέον επείγουσες προκλήσεις για τους Οργανισμούς. Καθώς η ψηφιακή οικονομία συνεχίζει να εξελίσσεται ταχύτατα, οι επιχειρήσεις εξαρτώνται ολοένα και περισσότερο από τεχνολογικές υποδομές, γεγονός που τις καθιστά ευάλωτες σε κακόβουλες επιθέσεις.

Οι συνέπειες αυτών των επιθέσεων είναι συχνά καταστροφικές. Επιφέρουν σοβαρές οικονομικές απώλειες, υπονομεύοντας την εταιρική φήμη την ώρα που εκτίθενται ευαίσθητα δεδομένα εκατομμυρίων ατόμων.

Για τον περιορισμό της ζημιάς και τη διασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα στην εφαρμογή αυτών των στρατηγικών είναι καθοριστικές

O Άρης Χατζηπαπάς θα μιλήσει στο προσεχές Cyber Security Conference για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι Οργανισμοί σε μια παρουσίαση-πλοήγηση. O ομιλητής θα επικεντρωθεί σε στρατηγικές για την ανάκαμψη από μια παραβίαση και σε ενέργειες άμεσης αντίδρασης, όπως ο περιορισμός της επίθεσης, η εκτίμηση της ζημίας, και αποκατάσταση των λειτουργιών.

Στην συζήτηση θα περιλάβει βέλτιστες πρακτικές για την ανάκτηση δεδομένων, την ενίσχυση της ασφάλειας μετά το περιστατικό και τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τις κανονιστικές απαιτήσεις.

Η σπουδαία του συνεισφορά στον τομέα θα συντείνει για μια χρήσιμη ομιλία στο πλαίσιο της οποίας οι συμμετέχοντες θα αντλήσουν πλούσια ενημέρωση.

Ο Άρης Χατζηπαπάς, επικεφαλής της επιχειρησιακής μονάδας Cyber Security της Cosmos Business Systems διαχειρίζεται ασφαλείς υποδομές δικτύων/τηλεπικοινωνιών και συστημάτων και διαθέτει ένα ισχυρό υπόβαθρο 27 χρόνων. Ξεκίνησε με το networking, πέρασε στα συστήματα συνδυάζοντας όλες τις προηγούμενες γνώσεις με τις τελευταίες τεχνολογίες ασφάλειας αρχές ασφαλείας για την επίτευξη υψηλών προτύπων συμμόρφωσης. Διαθέτει επίσης εμπειρία στην κατανόηση των απαιτήσεων των πελατών που σχετίζονται με τη συμμόρφωση με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (ISO27001), την επιχειρησιακή συνέχεια (ISO22301) και την ιδιωτικότητα των δεδομένων (ISO27701/GDPR).

Το συνέδριο

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2024, το ξενοδοχείο Hilton Nicosia θα φιλοξενήσει το 4ο Cyber Security Conference με θέμα «Safeguarding your Digital Fortress: A Practical Guide for Companies across all Economic Sectors». Η διοργάνωση θα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τους κινδύνους και τις απειλές που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε όλες τις λειτουργίες και τις επιχειρησιακές τους διαδικασίες, ενώ θα αναδείξει στρατηγικές και εργαλεία για την πρόληψη και την αντιμετώπιση αυτών των κινδύνων.

Το Cyber Security Conference θα αποτελέσει πλατφόρμα για ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων σχετικά με τις τάσεις και τις σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας. Θα αναλύσει στρατηγικές, μεθόδους και εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εταιρείες όλων των οικονομικών τομέων για να πλοηγηθούν στο σύνθετο και συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο των κυβερνοαπειλών.

Ποιους αφορά

Μην χάσετε την ευκαιρία να ενισχύσετε την ασφάλεια της ψηφιακής σας οχυρότητας και να ανακαλύψετε πρακτικές λύσεις για την προστασία των κρίσιμων υποδομών σας.

Το συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη κυπριακών επιχειρήσεων κάθε μεγέθους και οικονομικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων ειδικών κυβερνοασφάλειας, IT experts, CEOs, COOs, CFOs, διαχειριστών κινδύνων, υπευθύνων συμμόρφωσης και συμβούλων. Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται σε:

- Γενικούς Διευθυντές

- Chief Technology Officers (CTOs)

- Chief Security Officers (CSOs)

- Chief Information Security Officers (CISOs)

- Chief Compliance Officers (CCOs)

- Συμβούλους Ασφαλείας

- Υπευθύνους Συμμόρφωσης

- Αναλυτές Ασφαλείας

- Προγραμματιστές

- Διαχειριστές Δικτύων & Συστημάτων

- Διαχειριστές Κινδύνων

Πληροφορίες

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες συνεδρίου

  • Χορηγοί (μέχρι σήμερα): CABLENET, Cosmos Business Systems SA, ECOMMBX, EY, HS DATA, HUAWEI, Kyndryl, PARSECTIX
  • Coffee Sponsor: KAWACOM’S
  • Υποστηρικτές (μέχρι σήμερα): ESET HELLAS, National Betting Authority
  • Με τη στήριξη (μέχρι σήμερα): Association of Certified Fraud Examiners (ACFE) Cyprus Chapter, Cyprus Computer Society (CCS), Cyprus Cyber Security Challenge (CCSC)
  • Υπό την Αιγίδα: Digital Security Authority
  • Οργανωτές: ΙΜΗ & ISACA Cyprus Chapter
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN (Cyprus Business News), περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

  • Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820
  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
  • Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Αλέξης Βαφεάδης: Ερευνώνται οι λόγοι για τη μεγάλη έλλειψη επαγγελματιών οδηγών
Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βράβευσε για δεύτερη χρονιά τους Νέους Επιχειρηματίες στην Κύπρο
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Οικογένεια ενωμένη, επιχείρηση πετυχημένη-Το ανανεωμένο εργαστήριο
Τιμητική εκδήλωση του Ολυμπιονίκη Παύλου Κοντίδη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ο ρόλος του χρηματοπιστωτικού τομέα στην πράσινη μετάβαση
CBN Young Dragon Awards: Ανακοινώνονται τον Οκτώβριο οι τρεις φιναλίστ σε κάθε κατηγορία υποψηφιοτήτων
Μαθήματα ηγεσίας σε πολύπλοκες συνθήκες από Παπαλεξόπουλο και Ευγενίου
Στην προεδρία του Advisory Board του CIM-Cyprus Business School ο Μ. Καπιρής-Αντιπρόεδρος η Ν. Πηλείδου
Όλα έτοιμα για το άνοιγμα της PadelPro στη Λευκωσία-Open days στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου