Gamechangers: Οι επιχειρηματίες που αλλάζουν τους κανόνες του «παιχνιδιού»

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου οι τολμηρές ιδέες και η στρατηγική σκέψη μετατρέπονται σε κινητήρια δύναμη της επιτυχίας. Έναν κόσμο όπου οι επιχειρηματίες που αλλάζουν το παιχνίδι δεν ακολουθούν απλώς τις τάσεις, αλλά τις δημιουργούν. Αυτός ο κόσμος ζωντανεύει στο “The Gamechangers' Stage”, στο πλαίσιο του Inspire 2024, του μεγαλύτερου φεστιβάλ επιχειρηματικότητας που έχει διοργανωθεί ποτέ στην Κύπρο.

Στις 3 και 4 Οκτωβρίου, στην καρδιά της Λευκωσίας, οι δρόμοι της πόλης θα γεμίσουν από ενέργεια, ιδέες και ευκαιρίες για δικτύωση, σε ένα γεγονός που υπόσχεται να σας εμπνεύσει και να σας παρακινήσει να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα σας.

Δεν πρόκειται για συνέδριο “παραδοσιακής” συνταγής, αλλά μια πλατφόρμα όπου η καινοτομία συναντά την επιχειρηματική τόλμη, και εσείς έχετε την ευκαιρία να βιώσετε την μοναδική αυτή εμπειρία. Το “The Gamechangers' Stage” θα φιλοξενήσει κορυφαίους επιχειρηματίες από διάφορους τομείς της κυπριακής οικονομίας οι οποίοι με την οραματική τους σκέψη και την αδιάκοπη προσπάθεια, κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις τους στην κορυφή.

Συγκεκριμένα, στη συγεκριμένη ενότητα φιλοξενείται ο Θάνος Μιχαηλίδης, CEO της Thanos Hotels and Resorts, που θα σας δείξει πώς η φιλοξενία μπορεί να μετατραπεί σε μια εμπειρία ζωής μέσα από στρατηγικές καινοτομίες, ενώ μάθετε από τον Κωνσταντίνο Λοΐζου, CEO της EMBIO Diagnostics, πώς η βιοτεχνολογία μπορεί να σπάσει τα σύνορα και να κερδίσει την παγκόσμια αναγνώριση.

Επιπλέον, θα ακούσετε τον Αιμίλιο Μάρκου, συνιδρυτή και Εκτελεστικό Διευθυντή της Hellas Direct, που θα μοιραστεί μαζί σας πώς η ψηφιακή καινοτομία έχει αναμορφώσει την ασφαλιστική αγορά, αλλά και τον Γιώργο Τζιάζα, CEO της Ascanio Entertainment Limited, ο οποίος πρωτοπορεί στον τομέα της ψυχαγωγίας με την επαυξημένη πραγματικότητα.

Η Μαριάννα Προκόπη- Δημητριάδη, συνιδρύτρια και Διευθύντρια των Theramir, RSL Revolutionary Labs και Promed Bioscience, θα παρουσιάσει τις πιο σύγχρονες βιοτεχνολογικές καινοτομίες, ενώ ο Mike Charalambous, συνιδρυτής και CEO της Threedium, θα σας εισάγει στην επανάσταση της τρισδιάστατης απεικόνισης στον χώρο του λιανεμπορίου.

Το Ιnspire 2024 δεν είναι απλώς μια γιορτή επιχειρηματικότητας, αλλά εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Με πάνω από 3.000 συμμετέχοντες, 100 ομιλητές και αμέτρητες ευκαιρίες για δικτύωση, αυτό το φεστιβάλ είναι η ευκαιρία σας να εμπνευστείτε, να μάθετε από τους καλύτερους και να ανακαλύψετε πώς μπορείτε κι εσείς να αλλάξετε το παιχνίδι.

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στο πιο καινοτόμο γεγονός της χρονιάς. Ελάτε στο “The Gamechangers' Stage” και γίνετε κι εσείς μέρος της αλλαγής που διαμορφώνει το μέλλον της κυπριακής επιχειρηματικότητας!

Για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες

  • Diamond Sponsor: ECOMMBX
  • Strategic Partner: Cyta Business
  • Gold Sponsor: Bank of Cyprus
  • City Lifestyle Sponsor: Cyfield
  • Academic Partner: University of Nicosia
  • Silver Sponsor: Freedom 24
  • Οργανωτές: Δήμος Λευκωσίας, ΙΜΗ
  • Official Supporters: Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας, Jinius
  • Supporters: Eurosucess, Nicosia Tourism Board
  • Supporters: CITEA, The Cyprus Chamber of Commerce and Industry, CSR Cyprus, Junior Achievement Cyprus, Karaiskakio Foundation, The Yianis Christodoulou Foundation, The Youthboard of Cyprus
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Cyprus, CBN News, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, REPORTER, Super Fm

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

  • Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820
  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
  • Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

To Kυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης και οι εναλλακτικές μέθοδοι επίλυσης διαφορών στην Κύπρο
Κλειστό μέχρι 25 Σεπτεμβρίου λόγω αναβάθμισης το Tax For All
Πρόσκληση προς εμπειρογνώμονες για τον εθνικό διαγωνισμό δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Invest Cyprus: Ενισχύει τους οικονομικούς δεσμούς με την Ινδία-Στρατηγική επιχειρηματική συνεργασία
Συνεχείς οι δράσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για χρηματοοικονομική επιμόρφωση του κοινού
City of Dreams Mediterranean: Εγκαινιάστηκε η ακαδημία τένις «Μάρκος Παγδατής»-Ένα ακόμα ορόσημο για το θέρετρο
Πώς οι κρίσιμες υποδομές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΤΝ ως σύμμαχό τους
Η PwC Κύπρου τίμησε τους εκπαιδευομένους της που ξεχώρισαν στις εξετάσεις ACA
Τον Οκτώβριο η 3η ετήσια εκδήλωση του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο
Πώς μια παλιά αποθήκη χαρουπιών μετατράπηκε σε κόμβο πολιτισμού στην καλλιτεχνική σκηνή της Λεμεσού