Powered by

Wizz Air: Αποκλειστική έκπτωση 15% για τους Κύπριους ταξιδιώτες

Με την ευκαιρία του εορτασμού της εθνικής επετείου της ανεξαρτησίας της Κύπρου, η Wizz Air, η πιο περιβαλλοντικά βιώσιμη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, ανακοινώνει μία ειδική προσφορά 15% αποκλειστικά για τους Κύπριους ταξιδιώτες, η οποία θα διαρκέσει μόνο για 24 ώρες, σε πτήσεις από το αεροδρόμιο της Λάρνακας προς οποιονδήποτε προορισμό.

Μέσω αυτής της προσφοράς, η Wizz Air δίνει την ευκαιρία στους Κύπριους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν νέους προορισμούς, να επανασυνδεθούν με αγαπημένα πρόσωπα ή να κάνουν αυθόρμητα ταξίδια – όλα αυτά εξοικονομώντας χρήματα στο ταξίδι τους.

Η έκπτωση ισχύει για αγορές εισιτηρίων την 1η Οκτωβρίου, σηματοδοτώντας έναν ταιριαστό εορτασμό, τόσο της εθνικής υπερηφάνειας, όσο και της ελευθεροποίησης των πτήσεων.

Η βάση της Wizz Air στην Κύπρου είναι ζωτικής σημασίας για τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, έχοντας πρόσφατα φτάσει το εντυπωσιακό ορόσημο των 8 εκατομμυρίων επιβατών από και προς το αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Η βάση συνδέει την Κύπρο με δεκάδες ζωντανές πόλεις σε όλη την Ευρώπη και πέρα από αυτήν, προσφέροντας στους Κύπριους ταξιδιώτες πρόσβαση σε προσιτά ταξίδια. Με την έναρξη αυτής της αποκλειστικής έκπτωσης, η Wizz Air ενισχύει περαιτέρω τη δέσμευσή της προς τον κυπριακό λαό, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την συνεχιζόμενη εμπιστοσύνη τους.

«Καθώς συμμετέχουμε στους εορτασμούς του λαού της Κύπρου για αυτήν τη σημαντική ημέρα, είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε μια ειδική έκπτωση στους Κύπριους επιβάτες μας», δήλωσε η Olivia Harangozo, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της Wizz Air. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που κάνουμε το ταξίδι ακόμη πιο προσιτό σε αυτή τη σημαδιακή ημέρα. Ελπίζουμε ότι οι Κύπριοι θα εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία για να εξερευνήσουν τον κόσμο με την Wizz Air».

  • Πώς να κάνετε κράτηση την 1η Οκτωβρίου

Η έκπτωση 15% ισχύει για όλους τους Κύπριους ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση μέσω της ιστοσελίδας wizzair.com ή της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα την 1η Οκτωβρίου 2024 από τις 00:00 έως τις 23:59 (ώρα Κύπρου), ταξιδεύοντας από το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Η έκπτωση ισχύει για κρατήσεις από τον Οκτώβριο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Τα εισιτήρια αναμένεται να εξαντληθούν γρήγορα, γι’ αυτό οι ταξιδιώτες ενθαρρύνονται να κάνουν κράτηση νωρίς και να εξασφαλίσουν την επόμενη περιπέτειά τους σε ασυναγώνιστες τιμές.

Με εξαιρετικά χαμηλές τιμές, έναν σύγχρονο στόλο και μία δέσμευση στη βιωσιμότητα, η Wizz Air είναι πάντα έτοιμη να συνδέσει τους Κύπριους ταξιδιώτες με τον κόσμο.

Δειτε Επισης

Wizz Air: Αποκλειστική έκπτωση 15% για τους Κύπριους ταξιδιώτες
Η Emirates «φέρνει» το Oktoberfest στις πτήσεις και τα σαλόνια αναμονής της
Προς υλοποίηση σχέδιο για διαχωρισμό των ροών των επιβατών-Στόχος η αύξηση της ταχύτητας εξυπηρέτησης
Bean Bar: Μοναδικές specialty ποικιλίες καφέ με στάδια παραγωγής στη βάση των πιο ποιοτικών κριτηρίων
Ακυρώσεις πτήσεων από Λάρνακα προς Τελ Αβίβ-Επαναξιολογούν την κατάσταση οι αεροπορικές εταιρείες
Το τρίπτυχο επιτυχίας του Alion Beach Hotel-«Στόχος να προσφέρουμε κάτι παραπάνω από απλώς φιλοξενία»
Κώστας Κουμής: Η θετική πορεία την τελευταία διετία και το μεγάλο στοίχημα για τον τουρισμό
ΠΑΣΥΔΙΞΕ: Η σημασία του τουρισμού ως πυλώνα για προώθηση της ειρήνης-Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου
Επενδυτικό ενδιαφέρον για εξαγορά του «Ρόδον» στον Αγρό-Αξιολογείται από το Δ.Σ. της «Πρόοδος»
ΣΤΕΚ: Ισχυρό ανάχωμα ο τουρισμός...Να εργαστούμε για ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος