Η Action Global Communications επιστρέφει στη Σαουδική Αραβία

Η Action Global Communications, η πολυβραβευμένη εταιρεία ολοκληρωμένων στρατηγικών marketing και επικοινωνίας, ανακοινώνει την επανέναρξη της δραστηριότητά της στη Σαουδική Αραβία.

Αυτή η κίνηση ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της Action στη Μέση Ανατολή, συμπληρώνοντας τα υπάρχοντα γραφεία της στα ΗΑΕ και το Κατάρ, τα οποία γιορτάζουν 30 και 20 χρόνια λειτουργίας φέτος.

Με πάνω από τριάντα χρόνια παρουσίας στις χώρες του Κόλπου, η Action θα αξιοποιήσει την εκτεταμένη εμπειρία, αλλά και την παγκόσμια τεχνογνωσία της για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της στη Σαουδική Αραβία.

Με έδρα το Ριάντ, το νέο γραφείο θα προσφέρει μια ευρεία γκάμα 360° υπηρεσιών, στις οποίες περιλαμβάνονται τόσο οι παραδοσιακές λύσεις επικοινωνίας, όσο και οι digital στρατηγικές, αλλά και υπηρεσίες creative production.

Η επέκταση και επαναλειτουργία στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας έρχονται μετά την πρόσφατη διάκριση της Action Global Communications στα έγκριτα PR Week Global Awards στο Λονδίνο, όπου η εταιρεία ανακηρύχθηκε ως η «Καλύτερη Εταιρεία στη Μέση Ανατολή» για το 2024.

Το έναυσμα για την επιστροφή της εταιρείας στη Σαουδική Αραβία δόθηκε με την ανάληψη πολυάριθμων σημαντικών έργων από την ομάδα της Action, όπως η διετής διαχείριση του πλάνου δημοσίων σχέσεων και media relations για την έκθεση LEAP, της μεγαλύτερης τεχνολογικής διοργάνωσης στον κόσμο.

Μεταξύ άλλων το τοπικό γραφείο έχει αναλάβει το κορυφαίο συνέδριο κυβερνοασφάλειας BlackHat MEA, το παγκοσμίου κλάσης B2B food event InFlavour, τη διοργάνωση των αγώνων PFL MENA, και τη φημισμένη συναυλία της Disney με τον, υποψήφιο για Grammy, πιανίστα Lang Lang στο King Abdulaziz Center for World Culture (Ithra) στο Νταμάμ.

Επιπλέον, η Action είναι υπεύθυνη για την επικοινωνία του InterContinental Hotels Group στη Σαουδική Αραβία και την ευρύτερη περιοχή, καθώς και για την εταιρική επικοινωνία της πολυεθνικής τεχνολογικής εταιρείας Zoho Corporation στη Σαουδική Αραβία.

Σχολιάζοντας τη σημασία του νέου εγχειρήματος της Action στη Σαουδική Αραβία, ο Euan Megson, Managing Director της Action Global Communications για τη Μέση Ανατολή, δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια, η Σαουδική Αραβία έχει αναδειχθεί σε παγκόσμιο κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Η περιοχή βρίσκεται σε μια έντονη πορεία μετασχηματισμού κι εκσυγχρονισμού μέσω του πλάνου Vision 2030. Φέρνοντας την τριακονταετή εμπειρία της Action στη Σαουδική Αραβία, καθώς και την εκτεταμένη τεχνογνωσία μας στην επικοινωνία, το μάρκετινγκ και την παραγωγή, συμβαδίζουμε με το εξελισσόμενο τοπίο της περιοχής και των γύρων χωρών.

Η εκ νέου λειτουργία γραφείου της Action εδώ, σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας και επαναβεβαιώνει τη σταθερή μας δέσμευση προς τη Μέση Ανατολή».

Ο Barry King, General Manager της Action Global Communications στη Σαουδική Αραβία, πρόσθεσε: «Τα στελέχη της Action στα περιφερειακά γραφεία μας έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία πέντε χρόνια στην εξυπηρέτηση των αναγκών της Σαουδικής Αραβίας, επιτυγχάνοντας πολύ καλά αποτελέσματα και πολύ-επίπεδες ευκαιρίες.

Με τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη και εξέλιξη που παρατηρείται, θεωρούμε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επαναφέρουμε τη φυσική παρουσία της εταιρείας στην αγορά, εξασφαλίζοντας ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προστιθέμενη αξία για τους υπάρχοντες, αλλά και μελλοντικούς πελάτες».

Δειτε Επισης

Beat the Bug: Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την αντιμικροβιακή αντοχή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Οι προτάσεις του ΙΜΟ για την απανθρακοποίηση-Το κόστος για την ελληνική ναυτιλία
Η Action Global Communications επιστρέφει στη Σαουδική Αραβία
Μεγάλη επιτυχία για το Executive Education Programme του University of Cambridge «Negotiations Lab» σε συνεργασία με το CIM
European Researcher’s Night: Μια μοναδική εμπειρία έρευνας και καινοτομίας για χιλιάδες επισκέπτες
Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας