Φαρμακοβιομηχανία DELORBIS: Επιλογή εμπιστοσύνης

Eπενδύοντας και εστιάζοντας από την πρώτη μέρα ίδρυσής της το 2014 στην τεχνολογική και επιστημονική αριστεία, η DELORBIS, ως η νεότερη κυπριακή φαρμακοβιομηχανία, αποτελεί σήμερα και την πιο ραγδαία εξελισσόμενη της Κύπρου.

Σε μια περίοδο - πρόκληση και συγκεκριμένα εκείνη του 2014, την οποία διαδέχθηκε ένας κυκεώνας αλλαγών, κρίσεων και αναπροσαρμογών για την κοινωνία και ειδικότερα για το επιχειρείν, η DELORBIS υλοποίησε με επιτυχία μια ξεκάθαρη και στοχευμένη στρατηγική ανάπτυξης, δημιουργώντας μία από τις πιο σύγχρονες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής φαρμακευτικών σκευασμάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σήμερα απασχόλει περισσότερους από 250 επαγγελματίες επιστημονικής, τεχνικής και εμπορικής κατεύθυνσης στους τομείς παραγωγής, ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας, ρυθμιστικών υποθέσεων, φαρμακοεπαγρύπνησης, προώθησης και πωλήσεων.

Με τα κεντρικά γραφεία και τα εργοστάσια παραγωγής να βρίσκονται στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στη Βιομηχανική Περιοχή Εργατών, έχει αποκτήσει και η πρωτεύουσα ένα διαμάντι κορυφαίας βιομηχανικής τεχνολογίας αφιερωμένης στην ανθρώπινη ζωή και στο υπέρτατο αγαθό, που δεν είναι άλλο από την υγεία.

Δραστηριοτητεσ σε δύο τομείς

Η DELORBIS δραστηριοποιείται σε 2 κύριους τομείς της φαρμακοβιομηχανίας.

  • Παράγει και εμπορεύεται φαρμακευτικά προϊόντα με τη δική της εμπορική ονομασία (Branded Medicines).
  • Παράγει, συσκευάζει και αναλύει φαρμακευτικά προϊόντα για μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες της Ευρώπης. Η δραστηριότητά της αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Κύπρο, αφού πολυεθνικοί φαρμακευτικοί κολοσσοί εμπιστεύονται την DELORBIS για να παρασκευάζει φαρμακευτικά τους σκευάσματα, τα οποία διαθέτουν ακολούθως στους ασθενείς στις χώρες της ΕΕ και όχι μόνο.

Στις πρώτες επιλογές

Η DELORBIS κατέχει σήμερα ηγετικό ρόλο στην Κύπρο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών υγείας αλλά και των ασθενών του τόπου μας, καθώς βρίσκεται στις πρώτες επιλογές συνταγογραφούμενων σκευασμάτων, ειδικότερα σε περιβάλλον ΓεΣΥ. Στην κυπριακή αγορά προσφέρει σκευάσματα που καλύπτουν όλες σχεδόν τις κατηγορίες φαρμάκων, ενισχύοντας τις επιλογές της ιατρικής κοινότητας αλλά και των ασθενών.

Φέτος η φαρμακοβιομηχανία DELORBIS γιορτάζει 10 χρόνια από τη ίδρυσή της και δεσμεύεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορείας της, πιστή στην εταιρική στρατηγική που βασίζεται στους ακόλουθους άξονες:

  • Συνεχίζουμε ασταμάτητα να αναπτυσσόμαστε χωρίς κρατικές ή κυβερνητικές ενέσεις και παροχές.
  • Ενισχύουμε την εξαγωγική μας δραστηριότητα με οδηγό την εξωστρέφεια και την υψηλή ποιότητα παραγωγής.
  • Διασφαλίζουμε ότι όλοι οι ασθενείς στο τόπο μας έχουν ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά σκευάσματα, οικονομικά προσβάσιμα από όλους.
  • Απασχολούμε κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό, δίνοντας τη δυνατότητα σε αξιόλογους επιστήμονες να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν εντός των συνόρων της χώρας μας.

Η αυξημένη ζήτηση και χρήση των φαρμακευτικών σκευασμάτων της DELORBIS έχει δημιουργήσει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, με αποτέλεσμα η εταιρεία να συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση των εξαγωγών και κατ’ επέκταση της οικονομίας του τόπου μας.

Στόχος είναι και θα παραμένει για τα επόμενα χρόνια η ανάπτυξη των διεθνών δραστηριοτήτων της DELORBIS, κερδίζοντας καθημερινά την εμπιστοσύνη των ασθενών, των συνεργατών και των πελατών της, κάνοντας περήφανη την Κύπρο σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Διακρίσεις και βραβεύσεις

Η DELORBIS είναι η πρώτη φαρμακοβιομηχανία που πιστοποιήθηκε το 2024 με τη διεθνή πιστοποίηση, Great Place to Work, ως αποτέλεσμα της δημιουργίας ενός εργασιακού περιβάλλοντος όπου κυριαρχούν η ελεύθερη έκφραση ιδεών, η αμφισβήτηση της υπάρχουσας κατάστασης και ο σεβασμός.

H πιστοποίηση αυτή δεν αποτελεί απλώς μια επιβράβευση, αλλά μια αναγνώριση από τους ίδιους τους ανθρώπους μας, η οποία εκφράζει την επιθυμία όλων των συνάδελφων για τη δημιουργία και τη διατήρηση ενός εργασιακού περιβάλλοντος βασισμένου σε αξίες, όπως ο σεβασμός, η διαφάνεια και η επικοινωνία.

Φέτος η DELORBIS έχει λάβει, επίσης, πιστοποίηση και επιβράβευση με αργυρό μετάλλιο EcoVadis. Το γεγονός αυτό μας τοποθετεί στις κορυφαίες εταιρείες της κατηγορίας μας παγκοσμίως, αντικατοπτρίζοντας την αφοσίωσή μας στους τομείς του περιβάλλοντος. Επισημαίνεται ότι η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με πλήρη εναρμόνιση και χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον, αλλά και με απόλυτη ηθική δεοντολογία ακεραιότητας και διαφάνειας όσον αφορά το προσωπικό και τους συνεργάτες της.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Στην DELORBIS προσφέρουμε αρίστης ποιότητας φαρμακευτικά σκευάσματα για εκατομμύρια ασθενείς σε όλο το κόσμο. Και το πετυχαίνουμε αυτό:

  • Έχοντας τις ανάγκες των ασθενών και των συνεργατών μας ως προτεραιότητα
  • Προσφέροντας ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, οικονομικά προσβάσιμη σε όλους.
  • Δείχνοντας συνέπεια στις υποχρέωσες μας.
  • Βελτιώνοντας συνεχώς τους εαυτούς μας.

Οι πράξεις μας αυτές έχουν ως αποτέλεσμα:

  • Εκατομμύρια ασθενείς παγκοσμίως να χρησιμοποιούν τα σκευάσματα της DELORBIS.
  • Να υπερέχουμε στην ικανοποίηση των πελατών και των συνεργατών μας.
  • Και να αναγνωριστούμε ως ένας από τους καλύτερους εργασιακού χώρους στον τόπο μας.

Top 2 Brands

  • TRIPAN (Tadalafil) για στυτική δυσλειτουργία
  • STATOL, STATEZOL (Rosuvastatin, Rosuvastatin/Ezetimibe) για μείωση της χοληστερόλης

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αθηνών 17, Βιομηχανική Περιοχή Εργατών, 2643, Εργάτες, Λευκωσία

Τηλ.: 22845000

Φαξ: 22845102

E-mail: delorbis@delorbispharma.eu

Δειτε Επισης

Τα φάρμακα στην ώρα τους
Φαρμακοβιομηχανία DELORBIS: Επιλογή εμπιστοσύνης
MEDOCHEMIE: Μισό αιώνα στην κορυφή
Star Medicines: Improving patients’ lives