Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)

Ως μεγάλη γιορτή της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας χαρακτηρίζει το Inspire 2024 που θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Οκτωβρίου στην καρδιά της Λευκωσίας, με επίκεντρο τη Λεωφόρο Μακαρίου και σε επιλεγμένους χώρους της πόλης, ο δήμαρχος Λευκωσίας, Χαράλαμπος Προύντζος.

Μιλώντας στην κάμερα του InBusinessTV, ο κ. Προύντζος υποδεικνύει πως πρόκειται για το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία, με χιλιάδες άτομα να προσέρχονται στο κέντρο της πόλης για να στείλουν το μήνυμα της ανάπτυξης και της αισιοδοξίας για την Λευκωσία.

«Είναι μια πολυθεματική εκδήλωση, στην οποία πέραν από διάφορες ομιλίες, επιχειρηματικές δράσεις και ενημέρωση, θα έχουμε και ένα πολύ όμορφο street food festival, στο οποίο περιμένουμε άτομα ηλικίας 15 έως και 95 ετών… Σας περιμένουμε όλους στο κέντρο της πόλης μας για να γιορτάσουμε την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την επόμενη μέρα της Λευκωσίας», αναφέρει ο Χαράλαμπος Προύντζος.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2024 στην καρδιά της Λευκωσίας, με επίκεντρο τη Λεωφόρο Μακαρίου και σε επιλεγμένους χώρους της πόλης. Πρόκειται για μια γιορτή που συνδυάζει την καινοτομία, τη δημιουργικότητα, τη γνώση και την ψυχαγωγία, προσελκύοντας πάνω από 3.000 συμμετέχοντες από όλη την Κύπρο και το εξωτερικό.

Το Inspire 2024 αποτελεί φόρο τιμής στην επιχειρηματικότητα σε όλες τις εκφάνσεις της, προσκαλώντας το κοινό να γνωρίσει τις ιστορίες επιτυχίας καταξιωμένων επιχειρηματιών, να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των startups, να παρακολουθήσει masterclasses και όλα σε ένα περιβάλλον γιορτής και έμπνευσης.

Μέσα από τις παράλληλες σκηνές, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά podcasts, διαδραστικές συζητήσεις, συνεντεύξεις και πάνελ με κορυφαίους ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει συνολικά 10+ σκηνές, όπου πάνω από 100 ομιλητές θα μοιραστούν την εμπειρία και τις γνώσεις τους γύρω από την επιχειρηματικότητα, τις τεχνολογίες αιχμής, την καινοτομία και την αειφορία. Οι θεματικές σκηνές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

Ask Me Anything Stage: Επιτυχημένοι επιχειρηματίες αποκαλύπτουν τις σημαντικότερες στιγμές του επιχειρηματικού τους ταξιδιού.

Pioneers Stage: Πρωτοπόροι στον τομέα τους παρουσιάζουν πώς καινοτόμησαν και επαναπροσδιόρισαν τα δεδομένα της αγοράς.

Gamechangers’ Stage: Οι disruptors της κυπριακής οικονομίας μοιράζονται το όραμά τους για την αλλαγή.

Cocktail Stage: Απολαύστε χαλαρές συζητήσεις με δυναμικούς επιχειρηματίες σε έναν ασυνήθιστο επαγγελματικό χώρο, συνοδευόμενοι από cocktails και stand-up comedy.

Conquer the World Stage: Κύπριοι επιχειρηματίες που κατέκτησαν τις διεθνείς αγορές αποκαλύπτουν τα μυστικά της παγκόσμιας επιτυχίας.

Παράλληλα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε workshops και masterclasses με θέματα όπως η χρηματοδότηση και οι νέες ευκαιρίες που προκύπτουν μέσα από τις παγκόσμιες αγορές. Το Inspire 2024 απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, από νεαρούς επίδοξους επιχειρηματίες μέχρι καταξιωμένους επαγγελματίες, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει τη συμμετοχή και την αλληλεπίδραση μέσα από ένα φιλικό και ανοικτό προς όλους περιβάλλον.

Πέραν από τις συζητήσεις και τις ομιλίες, οι επισκέπτες θα απολαύσουν και μια σειρά ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, όπως ζωντανή μουσική, street food, ποτά και διαδραστικά events, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει εκπαίδευση και ψυχαγωγία.

Η παρουσία σας στο Inspire 2024 θα προσφέρει την ευκαιρία να αναδείξετε τα πιο δυναμικά επιχειρηματικά μυαλά του σήμερα και να παρουσιάσετε στο κοινό σας τις πιο πρόσφατες καινοτομίες και τάσεις στον χώρο της επιχειρηματικότητας.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:www.inspirecyprus.com. Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να συμμετέχετε σε ένα από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά γεγονότα της χρονιάς.

Δειτε Επισης

Τράπεζα Κύπρου: Πούλα χαρτοφυλάκιο ΜΕΔ και σχετικών εξασφαλίσεων στην Cerberus Capital Management L.P
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
Επενδυτικό ενδιαφέρον για εξαγορά του «Ρόδον» στον Αγρό-Αξιολογείται από το Δ.Σ. της «Πρόοδος»
Η συμφωνία Κύπρου και Ελλάδας για την ηλεκτρική διασύνδεση-Ρητή αναφορά για πρόθεση μετοχικής συμμετοχής της Κ.Δ.
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών