Junior Achievement Κύπρου: Φοιτητική επιχειρηματικότητα-Έναρξη αιτήσεων για τα προγράμματα

Δεν υπάρχει ιδανική εποχή για να ξεκινήσεις μια εταιρεία, αλλά σίγουρα υπάρχουν ευκαιρίες να ζήσεις αυτήν την εμπειρία μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα. Το πανεπιστήμιο αποτελεί έναν από τους χώρους που παρέχουν αυτήν την ευκαιρία.

Τα πανεπιστημιακά χρόνια μπορούν να λειτουργήσουν σας καταλύτης για τους φοιτητές/τριες να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντά τους, να δημιουργήσουν ένα δίκτυο, να αποκτήσουν νέες προοπτικές για τον κόσμο και να πάρουν ρίσκα – όλοι οι παράγοντες κρίσιμοι για την επιχειρηματική επιτυχία.

Ο Junior Achievement Κύπρου (JA Cyprus) με χαρά σας ανακοινώνει την συνέχιση στις προσπάθειες για την ενθάρρυνση των επιχειρηματικών ιδεών και της καινοτομίας, μέσω του Προγράμματος JA StartUp δίνοντας την ευκαιρία σε φοιτητές/τριες να αναπτύξουν τη δική τους εταιρεία αποκτώντας παράλληλα δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στη εργασιακή τους πορεία.

Το JA StartUp είναι μια πρακτική εμπειρία όπου μέσα από αυτή οι φοιτητές/τριες βιώνουν την έναρξη, ανάπτυξη, και λειτουργία της δικής τους επιχείρησης, ανακαλύπτουν τον υπέροχο κόσμο της επιχειρηματικότητας και εργάζονται κάτω από πραγματικές συνθήκες. Το Πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους φοιτητές/τριες, όλων των πανεπιστημίων της Κύπρου και υλοποιείται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή 20,000+ φοιτητών/τριών σε όλη την Ευρώπη!

Oι συμμετέχοντες/ουσες έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στον Εθνικό Διαγωνισμό, όπου οι 6 καλύτερες ομάδες παρουσιάζουν την επιχειρηματική τους ιδέα σε ζωντανό κοινό και κριτική επιτροπή.

Η νικήτρια ομάδα θα έχει την τιμή να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη μεγαλύτερη εκδήλωση επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη, Gen-E, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Αθήνα, Ελλάδα.

Μέσα από τα προγράμματα οι φοιτητές/τριες θα λάβουν πλήρη Επιχειρηματική Εκπαίδευση, σημαντικά έπαθλα, υποστήριξη από μέντορες του επιχειρηματικού κόσμου, πρόσβαση σε πλατφόρμα με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, διαδικτυακά σεμινάρια από ειδικούς, ευκαιρίες δικτύωσης και πολλά ακόμα.

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από την εταιρεία ASBIS, την εταιρεία MetLife και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας.

Για εγγραφές, συμπληρώστε τη φόρμα εδώ, μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου 2024.

Για ερωτήσεις ή περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο eleni.tovletian@jacyprus.org ή καλώντας στο +357-96911953.

Ο Οργανισμός Junior Achievement Κύπρου είναι μέλος του παγκόσμιου Μη-Κερδοσκοπικού Οργανισμού JA Worldwide και ειδικεύεται σε θέματα εκπαίδευσης για την επιχειρηματικότητα, τον οικονομικό εγγραμματισμό και την αγορά εργασίας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα www.jacyprus.org

Δειτε Επισης

Junior Achievement Κύπρου: Φοιτητική επιχειρηματικότητα-Έναρξη αιτήσεων για τα προγράμματα
DP World Limassol: Ολοήμερη, διαδραστική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας
H Energame και το CIM-Cyprus Business School απονέμουν πλήρεις υποτροφίες σε μελλοντικούς ηγέτες
Σπουδαία συμπεράσματα και χρήσιμη καθοδήγηση για ορθή επικοινωνία ευρωπαϊκών έργων
Έγινε 64 χρονών η ΟΕΒ-«Συνεχίζουμε δυναμικά, υπεύθυνα και αισιόδοξα»
ΙδΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία το European Researcher’s Night
Έρευνα αποκαλύπτει τις διαδικτυακές αγοραστικές συνήθειες του Κύπριου καταναλωτή
Inspire 2024: Καινοτομία, δημιουργικότητα και αμέτρητες δυνατότητες στο ειδικά διαμορφωμένο για μαθητές «The Gen A Stage»
American Medical Center: Επέκταση εγκαταστάσεων στη Λευκωσία, υπό ανέγερση το AMC Limassol
Σάββας Λιασής: Η Πολυκλινική Υγεία και τα πλάνα της ECM Partners για περισσότερες επενδύσεις στον τομέα