Ξεπέρασαν τις 300 χιλιάδες οι πελάτες της Freedom24-Σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας

Η Freedom24 ανακοινώνει με χαρά ότι ο αριθμός των χρηστών της καινοτόμας εμπορικής πλατφόρμας της έχει ξεπεράσει τις 300 χιλιάδες.

Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας, επιβεβαιώνοντας την τεχνολογική της ανωτερότητα και την αυξανόμενη εμπιστοσύνη των πελατών.

Από το λανσάρισμά της το 2021, η Freedom24 - το ευρωπαϊκό τμήμα του διεθνούς επενδυτικού ομίλου Freedom Holding Corp. - προσελκύει διαρκώς περισσότερους επενδυτές που εκτιμούν την ευκολία και την αξιοπιστία της.

Η πλατφόρμα, διαθέσιμη σε ιστό και κινητές συσκευές, παρέχει στους χρήστες άμεση πρόσβαση στις αμερικανικές, ευρωπαϊκές και ασιατικές χρηματιστηριακές αγορές.

Μέσω αυτής, οι επενδυτές μπορούν να διαπραγματεύονται περισσότερα από ένα εκατομμύριο χρηματοοικονομικά αξιόγραφα, όπως μετοχές, δικαιώματα προαίρεσης (options) και ETFs.

Εκτός από τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης τίτλων, η Freedom24 προσφέρει προσιτές λύσεις για επένδυση των διαθέσιμων κεφαλαίων των χρηστών της, με το αποταμιευτικό πρόγραμμα του D-λογαριασμού και τη δυνατότητα μακροπρόθεσμης τοποθέτησης κεφαλαίων.

Οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν να απολαμβάνουν ετήσιες αποδόσεις έως 7,97% για το υπόλοιπό τους σε δολάρια και 5,55% για το υπόλοιπο σε ευρώ (ημερομηνία 25.09.24), σύμφωνα με τα τρέχοντα επιτόκια SOFR και EURIBOR.

Η τεχνολογική υπεροχή και η ποιότητα των υπηρεσιών της Freedom24 έχουν αναγνωριστεί με σημαντικά επαγγελματικά βραβεία. Το 2024, η Freedom24 βραβεύτηκε ως "Καλύτερος Πολυπροϊοντικός Broker" στην Ιταλία και "Καλύτερος ETF Broker" στην Πορτογαλία από την παγκοσμίως αναγνωρισμένη χρηματοοικονομική κοινότητα Rankia Awards. Επιπλέον, για δύο συνεχόμενα έτη (2022 και 2023), η πλατφόρμα τιμήθηκε με το χρυσό μετάλλιο "Champion of Service" (Πρωταθλητής Υπηρεσιών) από τη γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Η αυξανόμενη δημοτικότητα της Freedom24 οδηγεί στην ταχεία επέκταση του ευρωπαϊκού της δικτύου. Το περασμένο έτος, η εταιρεία άνοιξε έξι νέα γραφεία για να εξυπηρετεί πιο αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών και να επικοινωνεί στη γλώσσα τους.

Σήμερα, η ευρωπαϊκή παρουσία της Freedom24 περιλαμβάνει γραφεία στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Αυστρία, την Ελλάδα, την Πολωνία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο, με προγραμματισμένα γραφεία στη Δανία και τη Λιθουανία.

Η εμπιστοσύνη των επενδυτών στην εταιρεία συνεχώς αυξάνεται, με τον πραγματικό κεφαλαιουχικό συντελεστή της μητρικής εταιρείας Freedom Holding Corp. να ανέρχεται στα $5,7 δισεκατομμύρια, αυξανόμενος περισσότερο από επτά φορές από τη στιγμή της τοποθέτησης των μετοχών στο Nasdaq τον Οκτώβριο του 2019.

Η Freedom24 ευχαριστεί θερμά τους πελάτες της για την συνεχή εμπιστοσύνη και υποστήριξή τους!

Δειτε Επισης

Στα €28,7 δισ. η ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα τον Αύγουστο-Ώθηση από την αύξηση των καταθέσεων
Ξεπέρασαν τις 300 χιλιάδες οι πελάτες της Freedom24-Σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας
Εξαγγελία Κ. Ιωάννου... Συστήνεται ομάδα προς εξέταση νομικά εφικτών λύσεων για εγκλωβισμένους αγοραστές
Αυστηροποίηση κριτηρίων για δάνεια προς επιχειρήσεις, σταθεροποίηση για νοικοκυριά από τις τράπεζες
Ξεκινά τη διαδικασία αποεπένδυσης από την Εθνική Τράπεζα το ελληνικό ΤΧΣ
Η Prognosys Solutions γιορτάζει 20 χρόνια καινοτομίας και ηγεσίας στον κλάδο Αναφορών Κανονιστικής Συμμόρφωσης
Με το δεξί η επιστροφή της Τράπεζας Κύπρου στο ΧΑ-Στα €5 η μετοχή της με άνοδο 4,6%
Πανηγυρική η επιστροφή της Τρ. Κύπρου στο Χρηματιστήριο Αθηνών-Χτύπησε το καμπανάκι ο Αράπογλου (pics)
Οι κάρτες Mastercard της Ελληνικής Τράπεζας σε ταξιδεύουν στο χωριό του Αϊ Βασίλη
Η Euroxx Α.Ε.Π.Ε.Υ. ειδικός διαπραγματευτής των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου στο Χρηματιστήριο Αθηνών