Εκδήλωση της IBM για τους εμπορικούς της συνεργάτες-Παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές κατευθύνσεις της εταιρείας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η ετήσια εκδήλωση της IBM με τίτλο “IBM Ecosystem Summit 2024” αφιερωμένη στους Εμπορικούς Συνεργάτες της εταιρείας στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, διευθυντικά στελέχη της IBM παρουσίασαν τις στρατηγικές κατευθύνσεις της εταιρείας σε ό,τι αφορά την Επιχειρηματική Τεχνητή Νοημοσύνη (AI for Business) και το Υβριδικό Νέφος (Hybrid Cloud) αλλά και τις νέες δυνατότητες και οφέλη που προσφέρουν οι καινοτόμες αυτές τεχνολογίες στις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Νίκος Μανιάτης, Διευθύνων Σύμβουλος της IBM Ελλάδος και Κύπρου, παρουσίασε τους στρατηγικούς άξονες της IBM, τονίζοντας ότι: «Το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών της IBM στην Ελλάδα και στην Κύπρο αποτελεί σημείο αναφοράς για την ψηφιακή μετάβαση και την τεχνολογική πρόοδο των δύο χωρών.

Η συνεργασία αυτή μας προσφέρει την ευκαιρία να αναλαμβάνουμε τα πιο σύνθετα και απαιτητικά έργα ψηφιακού μετασχηματισμού, δημιουργώντας αξία για τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται, μέσα από λύσεις και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αναγνωρίζοντας την ισχυρή δυναμική των συνεργατών μας, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξή του του οικοσυστήματος της IBM σε Ελλάδα και Κύπρο».

Επιπλέον, ο Νικήτας Σφακιανάκης, ΙΒΜ Partner Ecosystem Team Leader, Greece & Cyprus, αναφέρθηκε στις βασικές προτεραιότητες για το Οικοσύστημα των Συνεργατών της ΙΒΜ το 2024 καθώς και στα πλεονεκτήματα και τις πρόσφατες ανακοινώσεις του προγράμματος IBM Partner Plus.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε όπως κάθε χρόνο, με την αναγνώριση των Συνεργατών που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στα προϊόντα Υποδομής και Λογισμικού της ΙΒΜ καθώς και για την καθοριστική συμβολή τους σε σημαντικά έργα ψηφιακής αναβάθμισης και επιχειρηματικής ανάπτυξης των πελατών.

Δειτε Επισης

Γιατί η «data-centric» προσέγγιση κυβερνοασφάλειας μετασχηματίζει επιχειρήσεις
Δ. Ζαφειριάδης: H εσφαλμένη εκτίμηση οργανισμών που θα τους στοιχίσει... ακριβά
S. Štucl προς επιχειρήσεις: Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε ανθεκτικότητα και αλλαγή
Ι. Σολωμάκος: Πώς προχωράμε με ασφαλή τεχνητή νοημοσύνη στον ευφυή κόσμο
S. Nagoor: Μηδενική εμπιστοσύνη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Χρίστος Γιακουμή: Οι κρίσιμες υποδομές αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη ως σύμμαχό τους
Α. Χατζηπαπάς: Σοβαρές συνέπειες για τις εταιρείες αν δεν διαχειριστούν εσωτερικούς κινδύνους κυβερνοεπιθέσεων
Samsung: Αναπτύσσει τον πρώτο SSD αυτοκινήτου βασισμένο στην 8η γενιά V-NAND
Νέος κύκλος εξαγορών στην Πληροφορική-Κοντά σε deal η Profile Software
Κινητή τηλεφωνία: Τα μερίδια αγοράς και οι αυξομειώσεις στα ποσοστά των παρόχων