Πολυκατοικίες και κτίρια γραφείων με εμπνευσμένο σχεδιασμό από την Tor Properties

Η Tor Properties, εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων στην Κύπρο, ξεκίνησε με κύρια αποστολή να ηγηθεί στην καινοτομία της αειφόρου ανάπτυξης. Η εταιρεία αναδιαμορφώνει το τοπίο των ακινήτων της Λεμεσού συνδυάζοντας την πολυτέλεια με την οικολογική καινοτομία.

Τηρώντας τα πρότυπα Περιβάλλοντος, Κοινωνίας και Διακυβέρνησης (ESG), η Tor Properties δημιουργεί πολυτελείς αναπτύξεις που όχι μόνο εμπνέουν θετικά περιβάλλοντα ιδιοκατοίκησης και εργασίας, αλλά προσφέρουν και μακροχρόνιο αντίκτυπο στις μελλοντικές γενιές.

Συνδυάζοντας προηγμένα αρχιτεκτονικά σχέδια με τις τελευταίες τεχνολογίες και αειφόρες καινοτομίες, τα υψηλής ποιότητας κτίρια της εταιρείας συμβάλλουν στην ευημερία των κατοίκων, της κοινότητας αλλά και του περιβάλλοντος.

Οι αναπτύξεις της Tor Properties είναι στρατηγικά τοποθετημένες σε προνομιακές περιοχές της Λεμεσού.

TOR_MIDORI

Η εταιρεία ξεκινά με ένα χαρτοφυλάκιο τεσσάρων εμπορικών και οικιστικών έργων. Αυτές οι αναπτύξεις περιλαμβάνουν κέντρα επιχειρήσεων υψηλών προδιαγραφών και μοντέρνα διαμερίσματα, όλα σχεδιασμένα με προτεραιότητα την προσβασιμότητα, κοντά σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους, το κέντρο της πόλης και τη θάλασσα.

Τα δύο πολυτελή κτίρια γραφείων - Triangle και Nucleus - στοχεύουν στην απόκτηση της πιστοποίησης Gold LEED. Αυστηρά συμμορφωμένα με τα πρότυπα πράσινης δόμησης, αυτά τα έργα ενισχύουν την ενεργειακή απόδοση μειώνοντας τις εκπομπές άνθρακα και προάγοντας ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον.

TOR_NUCLEUS

Όσον αφορά τα οικιστικά της έργα, η εταιρεία ξεκινά με τα πρώτα διαμερίσματα στην περιοχή Νεάπολη, τα Midori και Shinko Residences. Αυτά τα όμορφα σχεδιασμένα διαμερίσματα συνδυάζουν πολυτελείς ανέσεις και μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό στις πιο περιζήτητες γειτονιές της Λεμεσού.

Η Tor Properties προσφέρει επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών και επενδυτών.

TOR_SHINKO

Η εταιρεία αντιμετωπίζει με τεχνογνωσία και φροντίδα όλες τις πτυχές για συντήρηση ακινήτων και βελτιστοποίηση των επενδύσεων, διασφαλίζοντας ότι οι επενδύσεις είναι ασφαλείς και ευημερούν με την πάροδο του χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Tor Properties και τα έργα της, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο info@tor.cy ή επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.tor.cy.

TOR_TRIANGLE

Δειτε Επισης

Μένει στις τοπικές Αρχές μέχρι 31 Μαρτίου η αρμοδιότητα για επιτήρηση των επικίνδυνων οικοδομών
Παράταση μεταφοράς ευθύνης ελέγχου επικίνδυνων οικοδομών σε ΕΟΑ ως Μάρτιο 2025-Ομόφωνη πρόταση νόμου
Η εκδήλωση της Cyfield για τη νέα εποχή του κέντρου της Λευκωσίας-Τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
FIBA EuroBasket 2025: Πώς προχωρούν τα έργα αναβάθμισης του «Σπύρος Κυπριανού»
Πολυκατοικίες και κτίρια γραφείων με εμπνευσμένο σχεδιασμό από την Tor Properties
UBS: Η παγκόσμια αγορά ακινήτων και ο κίνδυνος φούσκας σε 25 μεγαλουπόλεις
Μισός αιώνας κύρους και καινοτομίας: Η Pafilia Property Developers στην κορυφή της κατασκευαστικής αριστείας
Εκδήλωση Cyfield: Η νέα εποχή του κέντρου της Λευκωσίας
Φρέναρε ξανά η αγορά ακινήτων τον Αύγουστο-Η εικόνα το οκτάμηνο και ποια επαρχία κρατά τα ηνία
Τα τέσσερα εμβληματικά έργα της Cyfield που αλλάζουν το κέντρο της Λευκωσίας