Inspire 2024: Καινοτομία, δημιουργικότητα και αμέτρητες δυνατότητες στο ειδικά διαμορφωμένο για μαθητές «The Gen A Stage»

Το Inspire 2024: Entrepreneurial Festival, το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς στον κόσμο της επιχειρηματικότητας, αναπτύσσει την επιχειρηματική κουλτούρα στη νέα γενιά, φέρνοντας μαθητές 15-18 ετών σε επαφή με κορυφαίες προσωπικότητες της διεθνούς σκηνής.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για την απόλυτη επιχειρηματική εμπειρία: Στο The Gen A Stage, σας περιμένει ο θρυλικός Cornel Amariei, CEO της LUMEN και μια από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες στη λίστα Forbes 30 Under 30.

Ο Κορνέλ Αμαριέι είναι ένας καταξιωμένος εφευρέτης, ομιλητής και επιχειρηματίας από τη Ρουμανία, γνωστός για την εφεύρεση γυαλιών εικονικής πραγματικότητας τα οποία βοηθούν τους τυφλούς να ζουν μια καλύτερη ζωή.

Ο Κορνέλ γεννήθηκε σε μια οικογένεια όπου οι γονείς και η αδερφή του ζούσαν με αναπηρίες, περιορίζοντας σοβαρά την κινητικότητά τους.

Ιδρύοντας τις πρώτες δύο εταιρείες του όταν ήταν ακόμα στο λύκειο, κατάφερε να αυτοσυντηρηθεί ενώ σπούδαζε στη Γερμανία, στο Πανεπιστήμιο Jacobs της Βρέμης όπου εκεί γεννήθηκε η ιδέα για τα «γυαλιά για τους τυφλούς», με στόχο να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο τα άτομα με αναπηρίες.

Για το έργο του και μεταξύ 70 διεθνών διακρίσεων, ο Κορνέλ αναγνωρίστηκε ως ο πρώτος Ρουμάνος στη λίστα Forbes 30 Under 30 Europe, ο πρώτος Ρουμάνος που κέρδισε το βραβείο «Δέκα Εξέχοντες Νέοι του Κόσμου» και ο πρώτος Ρουμάνος που εντάχθηκε στο Global Business Hall of Fame. Βραβεία που είχαν κερδίσει προηγουμένως προσωπικότητες όπως ο Έλβις Πρίσλεϊ, ο Λέβι Στράους και ο Τζον Φ. Κένεντι.

Με την εμπειρία του αλλά και την αναγνώρισή του ως Global Business Hall of Fame Laureate και JCI’s Ten Outstanding Young Persons of the World, ο Amariei θα παρουσιάσει σε μαθητές λυκείου ένα συναρπαστικό masterclass που δεν πρέπει να χάσετε!

Δεν τελειώνουμε εδώ! Ο Μάριος Κακούρης και η Ελένη Τοβλετιάν, σε ρόλο stage mastersθα συντονίσουν μια διαδραστική συζήτηση με νεαρά αστέρια του Junior Achievement Cyprus που θα απαντήσουν σε σειρά ερωτήσεων από το κοινό, προσφέροντας συναρπαστικές ευκαιρίες δικτύωσης και ανοίγοντας πόρτες σε νέες συνεργασίες. Η σκηνή του Gen A θα φιλοξενήσει τους Νικόλα Παντελή, Χριστόφορο Μαλέκο, Μελίνα Παπαγεωργίου, Στέβη Νικολάου και Χαράλαμπο Στυλιανού.

Αν είστε νέοι ηλικίας 15 έως 18 ετών, η σκηνή είναι η πλήρως προσαρμοσμένη για σας.

Το φεστιβάλ

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2024, σε πολλαπλές τοποθεσίες γύρω από την οδό Μακαρίου, μεταμορφώνοντας το κέντρο της Λευκωσίας σε ένα κόμβο επιχειρηματικής καινοτομίας και ψυχαγωγίας. Με 10 παράλληλες σκηνές και ποικιλία δραστηριοτήτων, το Inspire 2024 θα φιλοξενήσει περισσότερους από 3000 επισκέπτες οι οποίοι θα απολαύσουν το σπουδαίο γεγονός.

Με πολλαπλές σκηνές το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει ποικιλία από διαδραστικά γεγονότα, όπως συνεντεύξεις, πάνελ, ζωντανά podcasts και χαλαρές συζητήσεις με κοκτέιλ.

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να εμπνευστείτε και να γιορτάσετε την επιχειρηματικότητα σε όλες της τις μορφές. To Inspire 2024 σάς περιμένει για ένα αξέχαστο διήμερο γεμάτο ενέργεια, δημιουργικότητα και διασκέδαση!

Για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

  • Diamond Sponsor: ECOMMBX
    Strategic Partner: Cyta Business
    Gold Sponsors: Bank of Cyprus, Zorbas Group
  • Proud Sponsor: ΟΠΑΠ Κύπρου
    City Lifestyle Sponsor: Cyfield
  • Sponsor: Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ)
    Academic Partner: University of Nicosia
    Silver Sponsors: AdBoard, Capacitor Partners, EnergyIntel, Freedom 24, Τreppides, Petrolina
  • Destination Partner: Nicosia Tourism Board
  • Supporters: Eurosuccess Consulting, Gravity Ventures Incubator, Jinius, Robura Limited, UMAR | WSR, Άλφα Μέγα
  • Padel & Well-Being Sponsor: PadelPro
  • Sustainable Transport Partner: Cyprus Public Transport
  • Accessibility Partner: Ablebook
  • Data & Analytics Partner: Drastyc
  • With the Support of: CITEA, Cyprus Employers and Industrial Federation, The Cyprus Chamber of Commerce and Industry, Cyprus Computer Society, CSR Cyprus, Junior Achievement Cyprus, Karaiskakio Foundation, The Yianis Christodoulou Foundation, The Youthboard of Cyprus
  • Official Supporters: National Betting Authority, Research and Innovation Foundation
  • Communication Sponsors: Alpha Cyprus, CBN News, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, REPORTER, Super Fm
  • Organized by: Municipality of Nicosia, IMH

Δειτε Επισης

Junior Achievement Κύπρου: Φοιτητική επιχειρηματικότητα-Έναρξη αιτήσεων για τα προγράμματα
DP World Limassol: Ολοήμερη, διαδραστική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας
H Energame και το CIM-Cyprus Business School απονέμουν πλήρεις υποτροφίες σε μελλοντικούς ηγέτες
Σπουδαία συμπεράσματα και χρήσιμη καθοδήγηση για ορθή επικοινωνία ευρωπαϊκών έργων
Έγινε 64 χρονών η ΟΕΒ-«Συνεχίζουμε δυναμικά, υπεύθυνα και αισιόδοξα»
ΙδΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία το European Researcher’s Night
Έρευνα αποκαλύπτει τις διαδικτυακές αγοραστικές συνήθειες του Κύπριου καταναλωτή
Inspire 2024: Καινοτομία, δημιουργικότητα και αμέτρητες δυνατότητες στο ειδικά διαμορφωμένο για μαθητές «The Gen A Stage»
American Medical Center: Επέκταση εγκαταστάσεων στη Λευκωσία, υπό ανέγερση το AMC Limassol
Σάββας Λιασής: Η Πολυκλινική Υγεία και τα πλάνα της ECM Partners για περισσότερες επενδύσεις στον τομέα