Powered by

H Handwritten Collection της Accor τώρα και στην Κύπρο

Η Accor, παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο της φιλοξενίας, σε συνεργασία με την G.A.P. Vassilopoulos Public Ltd, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας και την ένταξη του Classic Hotel Λευκωσίας στην Handwritten Collection.

Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο της Handwritten Collection στην Κύπρο, ενισχύοντας την παρουσία της Accor στη Μεσόγειο και φέρνοντας τη φιλοσοφία της αυθεντικής φιλοξενίας της μάρκας στην καρδιά της κυπριακής πρωτεύουσας.

Η Handwritten Collection, από το 2023, χρονιά που έκανε την εμφάνιση της, ξεχωρίζει με την ιδιαίτερη προσωπικότητα που φέρουν τα ξενοδοχεία της, στα οποία κάθε επισκέπτης απολαμβάνει μια εξατομικευμένη και φιλόξενη εμπειρία.

Η μοναδικότητα κάθε ξενοδοχείου της συλλογής έγκειται στην προσωπική σύνδεση που δημιουργείται ανάμεσα στους επισκέπτες και τους οικοδεσπότες, οι οποίοι φροντίζουν να μεταφέρουν το δικό τους πάθος και αγάπη για τον χώρο φιλοξενίας.

L714

Το Classic Hotel Λευκωσίας - Handwritten Collection είναι πλέον μέρος αυτού του ραγδαία αναπτυσσόμενου διεθνούς δικτύου, που περιλαμβάνει 17 ξενοδοχεία σε κορυφαίους προορισμούς, όπως το Παρίσι, τη Μάλτα, το Σίδνεϋ, τη Σαγκάη, το Πουκέτ και τη Κρακοβία.

Το Classic Hotel Λευκωσίας- Handwritten Collection, που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης, λίγα μόλις βήματα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά αξιοθέατα, όπως το Κυπριακό Αρχαιολογικό Μουσείο και την Πλατεία Ελευθερίας, συνδυάζει την κλασική γοητεία με τις πιο σύγχρονες ανέσεις.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 καλαίσθητα δωμάτια, που έχουν σχεδιαστεί με έμφαση στη λεπτομέρεια και την άνεση, ενώ οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν δύο εκλεκτά εστιατόρια, μπαρ, τέσσερις πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδριάσεων, καθώς και χώρο ευεξίας στον τελευταίο όροφο, με σάουνα, γυμναστήριο και αίθουσες θεραπείας.

The Classic Hotel - HWC restaurant

Σε αρμονία με τις σύγχρονες τάσεις και με δέσμευση στη βιώσιμη οινοπαραγωγή, το ξενοδοχείο προσφέρει μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή από εκλεκτά κρασιά, που αντανακλούν την αφοσίωση του ξενοδοχείου στην εκλεπτυσμένη εμπειρία.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες γευσιγνωσίας, με έμφαση στη εξαιρετική ποιότητα αλλά και ιστορία της διαδικασίας παραγωγής των κρασιών.

Η έναρξη λειτουργίας της Handwritten Collection στην Κύπρο, αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής επέκτασης της μάρκας στην Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτής της ανάπτυξης, η Handwritten Collection θα κάνει σύντομα το ντεμπούτο της σε σημαντικούς προορισμούς όπως τα Τίρανα στην Αλβανία, το Ντίσελντορφ στη Γερμανία και το Βουκουρέστι στη Ρουμανία.

The Classic Hotel - HWC outdoor courtyard

Με περισσότερα από 25 ξενοδοχεία σε φάση ανέγερσης και πάνω από 150 επιπλέον έργα υπό ανέλιξη, η Handwritten Collection καθίσταται μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες στον χώρο της διεθνούς φιλοξενίας.

Τα ξενοδοχεία της Handwritten Collection συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης ALL – Accor Live Limitless, προσφέροντας στους επισκέπτες πρόσβαση σε μια πληθώρα προνομίων, ανταμοιβών και εμπειριών που ενισχύουν τη συνολική αξία της διαμονής τους.

Classic Hotel

Σχετικά με την Handwritten Collection

Η Handwritten Collection ιδρύθηκε το 2023 δημιουργώντας ξενοδοχεία με μοναδική προσωπικότητα, που αντικατοπτρίζουν τον χαρακτήρα και τη ζεστασιά των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτά και τα φροντίζουν.

Η Handwritten Collection προσκαλεί τους ταξιδιώτες να βιώσουν μια ξεχωριστή μορφή παραδοσιακής φιλοξενίας η οποία τους προσφέρει αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες και συνδέσεις που βασίζονται στην δημιουργία αληθινών στιγμών.

Η εμπειρία του επισκέπτη ζωντανεύει μέσα από το πνεύμα του πραγματικού οικοδεσπότη, που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της Handwritten Collection.

Το χαρτοφυλάκιο της Handwritten Collection αποτελείται από 17 ξενοδοχεία, σε 11 χώρες, συμπεριλαμβανομένων αυτών που έχουν ήδη μεταξύ άλλων ανοίξει στην Αυστραλία, τη Γαλλία και την Κίνα.

Η Handwritten Collection είναι μέρος της Accor, ενός κορυφαίου ομίλου φιλοξενίας παγκοσμίως που αριθμεί πάνω από 5.700 ακίνητα σε περισσότερες από 110 χώρες, και συμμετέχει ως μάρκα στο ALL - Accor Live Limitless - ένα πρόγραμμα επιβράβευσης που παρέχει πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία ανταμοιβών, υπηρεσιών και εμπειριών.

handwrittencollection.com | all.com | group.accor.com

Δειτε Επισης

Hermes Airports: Δεσμευμένα στην προώθηση του τουρισμού τα αεροδρόμια της Κύπρου-Στόχος η συνεχής βελτίωση
Γιατί δεν κατέθεσε μεσολαβητική πρόταση για τα ξενοδοχεία ο Παναγιώτου-«Ένα βήμα πίσω, για να γίνουν δύο μπροστά»
Orthodoxou Travel: Πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με Journey Mentor-Τι προβλέπει η συμφωνία
Θάνος Μιχαηλίδης: Θεμέλιος λίθος για την ενδυνάμωσή του το rebranding του τουριστικού μας προϊόντος
H Handwritten Collection της Accor τώρα και στην Κύπρο
Υπάρχει ακόμη δρόμος για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στα ξενοδοχεία-Το μήνυμα Παναγιώτου
The Landmark Nicosia: Έρχεται σύντομα ως ο απόλυτος business και lifestyle προορισμός της Λευκωσίας(pics)
Κ. Κουμής: Κονδύλι €500.000 στον προϋπολογισμό του 2025 για αναβάθμιση των παραλιών
Anaïs: O must προορισμός του City of Dreams Mediterranean κλείνει τα pool parties της σεζόν με Afrojack
Με μεγάλη επιτυχία η Cape Greco Regatta 2024 με αφετηρία τη Μαρίνα Αγίας Νάπας