Powered by

Ημερήσια άνοδος 0,01% στο ΧΑΚ

Αμελητέα κέρδη παρουσίασε την Τετάρτη το ΧΑΚ με τον Γενικό Δείκτη να καταγράφει ημερήσια άνοδο μόλις 0,01%, κλείνοντας στις 190,82 μονάδες.

Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 στο κλείσιμο ανήλθε στις 116,16 μονάδες, παρουσιάζοντας άνοδο σε ποσοστό 0,03%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στις €826.475.

Ανοδικά έκλεισαν οι επιμέρους χρηματιστηριακοί δείκτες. Τα μεγαλύτερα κέρδη παρουσίασαν οι Επενδυτικές Εταιρείες με 1,13% και ακολούθησαν τα Ξενοδοχεία με 0,83%, η Εναλλακτική Αγορά με 0,31% και η Κύρια Αγορά με μόλις 0,01%.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €559.514 (άνοδος 0,26% - τιμή κλεισίματος €3,85). Ακολούθησαν οι μετοχές της Τράπεζας Κύπρου με €228.370 (πτώση 1,23% -τιμή κλεισίματος €4,83), της Petrolina (Holdings) με €12.355 (πτώση 0,62% - τιμή κλεισίματος €0,80), της Demetra Holdings με €12.038 (άνοδος 1,15% - τιμή κλεισίματος €1,32) και της Atlantic Insurance με €4.400 (χωρίς μεταβολή – τιμή κλεισίματος €2,20).

Από τις μετοχές που έτυχαν διαπραγμάτευσης, τέσσερις κινήθηκαν ανοδικά, εννέα πτωτικά και τέσσερις παρέμειναν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών ανήλθε σε 145.

Δειτε Επισης

Στον δρόμο για την εκταμίευση άλλων 75,9 εκατ. από το ΣΑΑ η Κύπρος-Εκπλήρωσε ικανοποιητικά 23 ορόσημα
Επιφυλάξεις και ενστάσεις για ενιαίο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για κρατικούς αξιωματούχους-Τι προνοεί πρόταση του ΑΚΕΛ
Στα €551,2 εκατ. το πλεόνασμα της γενικής κυβέρνησης το πρώτο πεντάμηνο-Τα έσοδα και οι δαπάνες
Πάμε Τρόοδος 2: Αναδείχθηκαν και φέτος οι μικρές κυπριακές επιχειρήσεις-Ικανοποίηση Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη(pics)
Μαρία Παναγιώτου: Προτεραιότητα για την Κυβέρνηση η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην Κύπρο
Ενισχύεται η διμερής συνεργασία Κύπρου-Ολλανδίας σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης και καινοτομίας
Τελευταίες πινελιές στα νομοσχέδια για την φορολογική μεταρρύθμιση-Οι βασικές πτυχές και πότε πάνε στην Βουλή
ΣΠΟΔ: Συγκρατημένη μεγέθυνση τον Ιούνιο υπό το πρίσμα εξωτερικών αβεβαιοτήτων-Οι παράγοντες με θετική συμβολή
Πράσινο Βουλής στα 100 εκατ. για κουρεμένους και κατόχους αξιογράφων-Το μέγιστο ποσό ανά φυσικό πρόσωπο
Αλλάζουν με νόμους τα χρηματικά όρια στις συνοπτικές διαδικασίες σύναψης δημόσιων συμβάσεων