Powered by

The Landmark Nicosia: Έρχεται σύντομα ως ο απόλυτος business και lifestyle προορισμός της Λευκωσίας(pics)

Η MHV Mediterranean Hospitality Venture PLC παρουσιάζει ενα νεό ολοκληρωμένο προορισμό στο κέντρο της Λευκωσίας, το The Landmark Nicosia.

Η ΜΗV μεταμορφώνει το πιο εμβληματικό ξενοδοχείο-ορόσημο της Λευκωσίας μετατρέποντας το σε υπερπολυτελές branded ξενοδοχείο πέντε αστέρων μέλος της Autograph Collection by Marriott.

Το The Landmark Nicosia, βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας, σηματοδοτώντας την είσοδο στο κέντρο της πόλης.

Αυτό το μοναδικό μεγαλεπήβολο έργο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου προορισμού αυθεντικής φιλοξενίας στην Λευκωσία δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε συγκεκριμένο κοινό να αποκτήσει μόνιμη κατοικία ή να στεγάσει την επιχείρηση του, δίπλα απο ενα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, παγκόσμιας φήμης, με την υπογραφή της Marriott.

Με σεβασμό στην ιστορία του το ξενοδοχείο The Landmark Nicosia, Autograph Collection, (πρώην Hilton Nicosia) αναβιώνει την αίγλη του παρελθόντος και θα επαναλειτουργήσει ως ο απόλυτος business και lifestyle προορισμός, τόσο για τους κατοίκους της πόλης όσο και για τους επισκέπτες απο το εξωτερικό.

Η κομψή διακόσμηση, ο άνετος σχεδιασμός και τα ευρύχωρα δωμάτια, σε συνδυασμό με τις πολυτελείς σουίτες που προσφέρουν κορυφαίες ανέσεις, δημιουργούν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Το ξενοδοχείο προσφέρει εκλεπτυσμένους χώρους συνεδριάσεων και εκδηλώσεων, εξοπλισμένους με υπερσύγχρονα οπτικοακουστικά συστήματα, εξασφαλίζοντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία φιλοξενίας.

Τα δύο επώνυμα εστιατόρια, το all-day Hotel Restaurant & Bar, καθώς και οι τρεις πισίνες – δύο εξωτερικές και μια εσωτερική - προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για φαγητό και χαλάρωση.

Επιπλέον, το κοσμηματοπωλείο, η γκαλερί, η επώνυμη μπουτίκ, το κομμωτήριο, οι αίθουσες αερόμπικ και pilates, το πολυτελές σπα με σάουνα, ατμόλουτρο, ice fountain, experiential showers και cold bath, καθώς και τα γήπεδα τένις και padel, καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός ξενοδοχείου υψηλών προδιαγραφών.

The Landmark Nicosia Autograph Collection-Courtyard

Οι καταπράσινοι χώροι του, με περισσότερα από 10.000 τετραγωνικά μέτρα πρασίνου, με προσεγμένους κήπους και ειδυλλιακά τοπία, προσφέρουν ένα ήρεμο καταφύγιο για στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Στο πρωτοποριακό αυτό έργο ανάπτυξης για την πρωτεύουσα The Landmark Nicosia, περιλαμβάνεται και η κατασκευή δύο εντυπωσιακών πύργων στον υπαίθριο χώρο του με τον πρώτο The Landmark Nicosia Residences να είναι οικιστικός, και τον δεύτερο The Landmark Nicosia Offices να προσφέρει υπερσύγχρονες γραφειακές εγκαταστάσεις, καθιστώντας τo πραγματικό ορόσημο «landmark» για την πόλη.

Το εντυπωσιακό Landmark Residential Tower θα αποτελείται από 17 ορόφους και 54 πολυτελή διαμερίσματα ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων.

Επαναπροσδιορίζοντας την έννοια των premium χώρων διαβίωσης, κάθε λεπτομέρεια στις κατοικίες είναι έκφραση κομψότητας, λειτουργικότητας και εξαιρετικής ποιότητας.

The Landmark Nicosia Residences -  Architectural Detail

Το Landmark Residential Tower διαθέτει 3 μοναδικές Sky Villas στους τελευταίους ορόφους, προσφέροντας ένα μαγευτικό μοναδικό πλεονέκτημα: πισίνες και κήπους “στον ουρανό”, αυτές οι πολυτελείς κατοικίες προσφέρουν εκπληκτική θέα της πρωτεύουσας προς κάθε κατεύθυνση.

Το εντυπωσιακό Landmark Office Tower θα αποτελείται από 16 ορόφους με 16,500 τ.μ. υπερσύγχρονων και βιώσιμων γραφειακών εγκαταστάσεων, με την διεθνή πιστοποίηση LEED Gold (Leadership in Energy and Environmental Design) δημιουργώντας ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον που θα αντανακλά το status της πρωτεύουσας ως πρωτοποριακού επιχειρηματικού κέντρου.

The Landmark Nicosia - Office Tower

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και οι δύο πύργοι θα διαθέτουν υπόγειους χώρους στάθμευσης δύο επιπέδων, θυρωρείο και παροχή 24ωρης επαγγελματικής υπηρεσίας ασφάλειας, και όλα αυτα βήματα μακρια απο το πεντάστερο ξενοδοχείο The Landmark Nicosia, Autograph Collection.

Το The Landmark Nicosia σύντομα θα αναγνωρίζεται ως ο απόλυτος προορισμός για να ζείτε, να εργάζεστε και να απολαμβάνετε εξαιρετικές στιγμές στην πρωτεύουσα.

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Έρχεται σύντομα ως ο απόλυτος business και lifestyle προορισμός της Λευκωσίας(pics)
Κ. Κουμής: Κονδύλι €500.000 στον προϋπολογισμό του 2025 για αναβάθμιση των παραλιών
Anaïs: O must προορισμός του City of Dreams Mediterranean κλείνει τα pool parties της σεζόν με Afrojack
Cyprus Airways: Ανακοίνωσε ναύλα για business class από €150
Ευκαιρίες χρηματοδότησης για μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις έως €30.000
Οικολογικές κατοικίες μέσα στη φύση από Natura Escape Cy-Το... πράσινο κόνσεπτ της ανάπτυξης που ετοιμάζει(pics)
Μέρα παραδοσιακών προϊόντων και λαϊκής τέχνης στην Πόλη Χρυσοχούς-Ο σκοπός της εκδήλωσης
McDonald’s Κύπρου: Η πλατφόρμα «The Inside Matters»-Όλα όσα υπάρχουν μέσα σε κάθε γεύμα McDonald’s
Boeing: Οι επόμενες κινήσεις της μετά την απεργία των εργαζομένων
Όλα όσα έγιναν στην λαμπερή εκδήλωση τιμής για τον Παύλο Κοντίδη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας