powered by

Επιχειρηματική αποστολή ΚΕΒΕ σε Μπρατισλάβα και Πράγα-Οι τομείς που θα επικεντρωθεί

Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, το Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο Βιέννης, και τους Επιχειρηματικούς Συνδέσμους Κύπρου-Τσεχίας και Κύπρου-Σλοβακίας διοργανώνουν Επιχειρηματική Αποστολή και Φόρουμ στην Μπρατισλάβα και την Πράγα στις 26 και 28 Νοεμβρίου 2024, αντίστοιχα.

Η επιχειρηματική αποστολή θα επικεντρωθεί κυρίως στους τομείς των υπηρεσιών τεχνολογίας και πληροφορικής, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και επενδυτικών ταμείων.

Στόχος της αποστολής είναι η διερεύνηση, αναζήτηση και αξιοποίηση ευκαιριών μεταξύ των επιχειρηματιών της Κύπρου με τους επιχειρηματίες της Σλοβακίας και της Τσεχίας.

Συμμετέχοντες

Η επιχειρηματική αποστολή θα επικεντρωθεί κυρίως στους τομείς των υπηρεσιών τεχνολογίας και πληροφορικής, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και επενδυτικών ταμείων.

Στα συνέδρια θα παρουσιαστούν τα πλεονεκτήματα της Κύπρου στους συγκεκριμένους τομείς. Με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας και επιτυχίας των εκδηλώσεων, θα διοργανωθούν στοχευμένες B2B συναντήσεις.

  • Πληροφορική,
  • Επικοινωνία και Τεχνολογία
  • Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες
  • Επενδυτικά Ταμεία
  • Άλλοι σχετικοί επαγγελματίες

Πρόγραμμα

  • 25 Νοεμβρίου 2024: Αναχώρηση από Κύπρο
  • 25 Νοεμβρίου 2024: Άφιξη στην Μπρατισλάβα
  • 26 Νοεμβρίου 2024: Business Forum στην Μπρατισλάβα
  • 27 Νοεμβρίου 2024: Άφιξη στην Πράγα
  • 28 Νοεμβρίου 2024: Business Forum στην Πράγα
  • 29 Νοεμβρίου 2024: Επιστροφή στην Κύπρο

Πρόγραμμα συνεδρίου

Το λεπτομερές πρόγραμμα της επιχειρηματικής αποστολής, καθώς και η ατζέντα του φόρουμ θα κοινοποιηθούν σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη εν ευθέτω χρόνω.

Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να συνοδεύεται από τραπεζική επιταγή προς το ΚΕΒΕ, ή με κατάθεση σε έναν από τους πιο κάτω τραπεζικούς λογαριασμούς με αντίγραφο στο ΚΕΒΕ (στο οποίο να δηλώνεται ο σκοπός της κατάθεσης).

Κόστος συμμετοχής

Το ποσό αυτό θα χρησιμοποιηθεί για σκοπούς προετοιμασίας, προβολής και διαφήμισης της Αποστολής και των συμμετεχόντων. Το ποσό αυτό δεν επιστρέφεται. Το κόστος συμμετοχής (ανά εταιρεία) έχει ως εξής:

  • €400 για τα μέλη των ΚΕΒΕ, ΟΕΒ ή/και τα μέλη των Διμερών Επιχειρηματικών Συνδέσμων που λειτουργούν κάτω από την αιγίδα του ΚΕΒΕ
  • € 500 για μη μέλη

Πληρωμές μέσω τράπεζας

  • Τράπεζα Κύπρου: Αρ. Λογ: 0194-12-006537 IBAN: CY16 0020 0194 000 000 12 0065 3700
  • Ελληνική Τράπεζα Αρ. Λογ: 121-01-013924-01 IBAN: CY25 0050 0121 0001 2101 0139 2401
  • Πληρωμές μέσω JCCsmart

Περαιτέρω πληροφορίες

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ή/και για περαιτέρω πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με την κυρία Λίλη Μιχαηλίδου μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης lily@ccci.org.cy ή τηλεφωνικώς στο 22 889706.

Δειτε Επισης

Η Altia χρυσός χορηγός του Run For Autism Half Marathon 2025
Τα Kawacom’s ενίσχυσαν το έργο του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»-Επιταγή ύψους €13,932.28
Ικανοποίηση ΕΒΕ Λάρνακας για τις ανακοινώσεις Χριστοδουλίδη για την πόλη και επαρχία-Υλοποίηση κομβικών έργων
Εκστρατεία Safe2Eat 2025: Ενίσχυση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στην ασφάλεια τροφίμων στην Ε.Ε.
CSW69: Η επίτιμη πρόξενος των Φιλιππινών στην Κύπρο ανέδειξε την ενσυναίσθηση ως το κλειδί για ενδυνάμωση γυναικών
Christoudias Logistics: Πρωτοπόρος στις υπηρεσίες μεταφοράς και αποθήκευσης κρασιού
Εκπαίδευση εθελοντών SupportCY για αντιμετώπιση αγροτοδασικών πυρκαγιών από το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας
MUSKITA: Στήριξε ως xρυσός xορηγός τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής
Εντάσσεται στο «ΘΑλΕΙΑ2021-2027» το έργο του Πανεπιστημίου Κύπρου «Πράσινη και έξυπνη διαχείριση ενέργειας»
Σε 24ωρη απεργία εργαζόμενοι του Ιδρύματος ΑμεΑ «Άγιος Λάζαρος» στη Λάρνακα