Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της PadelPro στη Λευκωσία-Άνοιξαν και επίσημα τις πόρτες τους στο κοινό(pics)

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, η εκδήλωση εγκαινίων των εξαιρετικά υποσχόμενων εγκαταστάσεων της PadelPro, στo κέντρο της Λευκωσίας, στην παρουσία υπουργών, δημάρχων και του διευθυντή της PadelPro – Academy και επαγγελματία παίκτη του World Paddle Tour (WPT), David Antolin.

Με στόχο να προσφέρουν ένα χώρο επικεντρωμένο στην υγεία, την άθληση και τη ψυχαγωγία, ο οποίος να προβάλει το Padel ως ένα άθλημα και ένα υγιές χόμπι, καθώς και την προβολή της Κύπρου ως ενός σημαντικού προορισμού για το άθλημα, με τη διοργάνωση τουρνουά και τη φιλοξενία διεθνούς εμβέλειας αθλητών στην Κύπρο, οι νέες εγκαταστάσεις της PadelPro άνοιξαν και επίσημα τις πόρτες τους προς το κοινό.

AT6A9545

AT6A9185

Όπως εξήγησε στους παρευρισκόμενους, σε ομιλία του κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της PadelPro, Φίλιος Ανδρέου, η ιδέα της δημιουργίας των εγκαταστάσεων της PadelPro, γεννήθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια, «όταν κάποιοι από εμάς αντιληφθήκαμε ότι είχαμε κοινά οράματα».

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο όραμα της ανάγκης για υγιεινή ζωή μαζί με το πάθος τους για το Padel, με το οποίο ασχολούνται στο εξωτερικό τα τελευταία 30 τόσα χρόνια, το όραμα της δημιουργίας ενός χώρου που να συνδυάζει ποιοτική άσκηση, κοινωνική ζωή και ψυχαγωγία ταυτόχρονα και το όραμα της δημιουργίας μακροχρόνιων ανθεκτικών επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τελέστηκε αγιασμός και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Χαράλαμπος Προύντζος, τέλεσε τα εγκαίνια, με το κόψιμο της κορδέλας.

AT6A9341

Μετά από κοκτέιλ που ακολούθησε, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν φιλικό αγώνα μεταξύ Ισπανών επαγγελματιών και Κύπριων αθλητών, παρουσία και του διευθυντή της PadelPro – Academy και επαγγελματία παίκτη του World Paddle Tour (WPT), David Antolin.

AT6A9667

Η PadelPro επικεντρώνεται στο τρίπτυχο «Play, Meet, Experience», δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να συνδυάσουν τις αθλητικές και κοινωνικές τους δραστηριότητες.

Μέσα από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, οι οποίες μπορούν να συγκριθούν με τα πιο αξιόλογα παγκόσμια αθλητικά κέντρα του είδους, η PadelPro επενδύει στη PadelPro – Academy, το PadelPro – Club και το PadelPro – Store.

AT6A9706

Προσφέρει στους επισκέπτες της έναν ευρύχωρο χώρο, με έξι γήπεδα, τα οποία πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ο οποίος έχει σχεδιαστεί και εξοπλιστεί με τρόπο που να υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων, όπως εταιρικές εκδηλώσεις, κοινωνικές συγκεντρώσεις και άλλες γιορτές.

AT6A9390

Περισσότερα στο https://padelpro.cy/ και https://www.instagram.com/padelpro.cy/

*Φωτογραφίες: Βάσια Χαραλαμπίδη

Δειτε Επισης

Αυστηροποίηση κριτηρίων για δάνεια προς επιχειρήσεις, σταθεροποίηση για νοικοκυριά από τις τράπεζες
Ο όμιλος ΧΜ χορηγός της πρώτης Έδρας στο αντικείμενο της τεχνητής νοημοσύνης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
ΕΑΣ: Τερματισμός άδειας παροχής υπηρεσιών στοιχήματος κλάσης Β της PARI-TECH (CY)
Altius Insurance: Επιταγή 14,000 ευρώ στο ίδρυμα «Μικροί Ήρωες» για ενίσχυση του έργου του
The Landmark Nicosia: Έρχεται σύντομα ως ο απόλυτος business και lifestyle προορισμός της Λευκωσίας(pics)
CNP Ασφαλιστική: Τέταρτη διάλεξη για την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία
Επιχειρηματική αποστολή ΚΕΒΕ σε Μπρατισλάβα και Πράγα-Οι τομείς που θα επικεντρωθεί
Στους κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου ο Καθηγητής Σ. Μιχαηλίδης του Κέντρου Αριστείας «Ερατοσθένης»
Έντονο γαλλικό ενδιαφέρον για GSI… Τριμερής Χριστοδουλίδη, Μητσοτάκη, Μακρόν στη Νέα Υόρκη
Τα συγχρηματοδοτούμενα έργα της επόμενης τριετίας-Τα ποσά που θα διατεθούν ανά Υπουργείο