Ευκαιρίες χρηματοδότησης για μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις έως €30.000

Το ερευνητικό κέντρο CARDET, μέσω του Ευρωπαϊκού Έργου fuTOURiSME, προσφέρει χρηματοδότηση έως €30.000 σε 12 μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις στην Κύπρο, με στόχο την ανάπτυξη και υιοθέτηση καινοτόμων λύσεων για την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το COSME και στοχεύει στην ενίσχυση των επιχειρήσεων βιωματικού τουρισμού, βοηθώντας τις να διευρύνουν τις υπηρεσίες τους και να αυξήσουν τη βιωσιμότητα της λειτουργίας τους.

Η διαδικασία συλλογής αιτήσεων έχει ξεκινήσει με τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων την 27η Νοεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να μάθουν περισσότερα για το πρόγραμμα, τα κριτήρια επιλογής και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στην ιστοσελίδα του CARDET εδώ.

Επιπλέον, Το CARDET και οι συνεργάτες του διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για το πρόγραμμα την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, 11:00.

Στην εκδήλωση, η οποία θα διεξαχθεί στα Αγγλικά, θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.

Το fuTOURiSME χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα COSME και υλοποιείται από μια κοινοπραξία κορυφαίων οργανισμών σε 6 ευρωπαϊκές χώρες. ο έργο προσφέρει ολιστική υποστήριξη στις μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις μέσω χορηγιών, εκπαιδεύσεων και συμβουλευτικής, προωθώντας καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα και ενισχύοντας την ανθεκτικότητά τους.

Για επιπλέον πληροφορίες, επικοινωνήστε στο τηλ 22 002100 ή με email:marios.demosthenous@cardet.org.

Δειτε Επισης

Παρουσίαση τελικών αποτελεσμάτων έργου «Κλιματικά Ουδέτερες Αγροτουριστικές Κοινότητες Λάρνακας»
Επαγγελματικό συμπόσιο για την τουριστική προοπτική της Λάρνακας
Επιτόπια επιμόρφωση εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της περιφέρειας Λάρνακας
Απαράδεκτη κατάσταση στην προστατευόμενη περιοχή θαλάσσιου Πάρκου στα Μπάνια στην Κάτω Πάφο
Η πολιτιστική διαδρομή του Συμβουλίου της Ευρώπης «οι Δρόμοι της Ελιάς» επεκτείνεται στην επαρχία Πάφου
Η ΕΤΑΠ Πάφου στην Πολωνία για προώθηση του τουρισμού
Στην Πολωνία η ΕΤΑΠ Αμμοχώστου, με στόχο την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής
Ε. Λοϊζίδης: Μεγάλη επιβράδυνση στις προκρατήσεις για το καλοκαίρι
Αννίτα Δημητριάδου: Το σχέδιο για αναβάθμιση των παραλιών και πού στοχεύει
Μιχάλης Αντωνίου: Η τουριστική στρατηγική στην εποχή των δασμών