30 χρόνια αριστείας-Εορτασμοί για την επέτειο ορόσημο του Coral Beach Hotel & Resort

Το Coral Beach Hotel & Resort, η ναυαρχίδα του ομίλου Leptos και της Leptos Calypso Hotels, γιόρτασε με υπερηφάνεια την 30ή επέτειό λειτουργείας του, σηματοδοτώντας τρεις δεκαετίες επιτυχίας και ποιοτικής φιλοξενίας.

Η φαντασμαγορική αυτή εκδήλωση συγκέντρωσε εκλεκτούς κυβερνητικούς αξιωματούχους, αγαπημένους επισκέπτες του ξενοδοχείου, μακροχρόνιους συνεργάτες, μέλη του Ομίλου που βρίσκονται στο ξενοδοχείο από την ίδρυσή του αλλά και φίλους.

CORAL1

Η βραδιά εκτυλίχθηκε με μια εγκάρδια ομιλία από τον κ. Δημητρίου, Γενικό Διευθυντή του Coral Beach Hotel & Resort, ο οποίος αναφέρθηκε στο ταξίδι του ξενοδοχείου και τα πολλά επιτεύγματά του τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.

Ακολούθησε ο κ. Παντελής Λεπτός, συμπρόεδρος του Ομίλου Λεπτός και πρόεδρος της Leptos Calypso Hotels, ο οποίος απηύθυνε ειδικό χαιρετισμό ευχαριστώντας το προσωπικό του ξενοδοχείου για την διαχρονική προσφορά τους όπως επίσης τονίζοντας την ακλόνητη αφοσίωση του Ομίλου Λεπτός στη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών.

CORAL2

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια αξιοσημείωτη γαστρονομική εμπειρία, με δημιουργίες που αντανακλούσαν την εξαίρετη παράδοση του ξενοδοχείου. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ένα κουαρτέτο βιολιών πρόσθεσε μια κομψή πινελιά, ακολουθούμενο από μια ενεργητική ζωντανή DJ εμφάνιση.

CORAL3

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό θέαμα πυροτεχνημάτων που φώτισε τον ουρανό του κόλπου των κοραλλίων και συμβόλισε το λαμπρό μέλλον του Coral Beach Hotel & Resort.

CORAL4

Δειτε Επισης

Κοινό μέτωπο ΠΑΣΥΞΕ και ΣΤΕΚ-Απαραίτητη η διαφύλαξη της εργασιακής ομαλότητας και σταθερότητας
Η ΕΤΑΠ Πάφου συγχαίρει τον Δήμο Πάφου για τις επενδύσεις στην καθαριότητα και το περιβάλλον
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος δωρεάν εκδρομών στον Ακάμα
Εξαιρετικά τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης της ψηφιακής εκστρατείας προώθησης του προορισμού «Πάφος»
Κορυφώνεται η εκστρατεία προσέλκυσης εγχώριου τουρισμού από την ΕΤΑΠ Πάφου
Η ΕΤΑΠ Λευκωσία παρουσιάζει την πρωτοβουλία «We’re Nicosia – An events guide»-Ο στόχος
Αύξηση πέραν του 30% για τα έσοδα από τον τουρισμό το πρώτο τετράμηνο-Άγγιξαν τα €582,5 εκατ.
Αφίξεις τουριστών
Η δυναμική της γερμανικής αγοράς-Οι αφίξεις, το προφίλ των ταξιδιωτών και πότε έρχονται Κύπρο
Η αναγέννηση ενός ιστορικού ξενοδοχείου-Η Property Gallery ανακοινώνει το νέο Pendeli Resort στις Πλάτρες