Προκήρυξη διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader 2025»

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας, (μέλος της OΕΒ), ως Εθνικός Αντιπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ποιότητας (EOQ) στην Κύπρο, ανακοινώνει την προκήρυξη του Διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader 2025», που διοργανώνεται για 12η συνεχή χρονιά.

Ο διαγωνισμός έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός και αποτελεί το κορυφαίο γεγονός για την προώθηση της ποιότητας στην Κύπρο, εντασσόμενος στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού «European Quality Leader».

Ο σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη του Ηγέτη Ποιότητας, ο οποίος μέσα από τις δράσεις και πρωτοβουλίες του κατάφερε να κατευθύνει την επιχείρηση ή τον οργανισμό του προς την ανάπτυξη και την καινοτομία, εφαρμόζοντας πρωτοποριακές πρακτικές και εργαλεία ποιότητας, ενισχύοντας την κουλτούρα ποιότητας και επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το Βραβείο «Cyprus Quality Leader 2025» απονέμεται σε ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού από τον ιδιωτικό ή τον δημόσιο τομέα, που δραστηριοποιείται στην Κύπρο και έχει αποδεδειγμένα συμβάλει στην προώθηση της ποιότητας στον οργανισμό του. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιηθεί από ανεξάρτητη επιτροπή, η οποία αποτελείται από ειδικούς με σημαντική εμπειρία και γνώσεις στον τομέα της ποιότητας.

Ο νικητής ή η νικήτρια του διαγωνισμού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «European Quality Leader», που διοργανώνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ποιότητας (EOQ).

Υποβολή Αιτήσεων:

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο info@quality.org.cy, το αργότερο μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2024. Τα έντυπα συμμετοχής (Application Form & CV Form) καθώς και το ενημερωτικό για τον διαγωνισμό είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.quality.org.cy. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματέα του Συνδέσμου (Ανθή Νικολάου τηλ. 22643000).

Δειτε Επισης

Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας: Το απόρρητο και η ασφάλεια
Μ. Χατζημανώλη: Αύξηση κατά 12% των εγγεγραμμένων ποντοπόρων πλοίων υπό κυπριακή σημαία
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid-Cyprus Dog Shelter
Εγκαίνια φαρμακείου «Αντωνία Παντελή» στην Έγκωμη(pics)
Προκήρυξη διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader 2025»
Ηγεσία και καινοτομία στο 15ο Limassol Economic Forum
Lidl Wellness Camp 2024: Πώς μπορείτε να μετατρέψετε αυτό το φθινόπωρο σε εφαλτήριο για μια νέα αρχή στη ζωή σας
Πνευματικά δικαιώματα: Κρίνεται στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο η τύχη του νόμου που ψήφισε η Βουλή
Φόρουμ ορόσημο για την ενίσχυση των επιχειρηματικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου
Σε νέα αναπτυξιακή πορεία το ΤΕΠΑΚ-Τα €125 εκατ. από ΕΤΕπ και οι δύο αποφάσεις που έλαβε το Πανεπιστήμιο