Ψάχνει γη στη Λευκωσία για ανέγερση κτιρίου/ων ο ΟΑΥ-Η πρόσκληση ενδιαφέροντος

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ), ο οποίος εκπροσωπεί μια κεφαλαιώδη Δημόσια Λειτουργία/Υπηρεσία – συγκεκριμένα, την εφαρμογή, παρακολούθηση και διαχείριση του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ) στην Κυπριακή Δημοκρατία – ενδιαφέρεται να αγοράσει Τεμάχιο/α Γης σε συγκεκριμένες περιοχές της Λευκωσίας για ανέγερση κτηρίου/ων που θα ικανοποιεί τις κύριες του γραφειακές ανάγκες.

Οι περιοχές αυτές καταγράφονται στον Χάρτη.

Ως εκ τούτου, ο ΟΑΥ προσκαλεί οποιοδήποτε Νομικό/ά ή/και Φυσικό/ά Πρόσωπο/α που κατέχει Πλήρως Ακίνητο/α, που επιτρέπει την ανέγερση τουλάχιστον 8,200 m2 Συντελεστή Δόμησης (όπως αυτός καθορίζεται στην ισχύουσα νομοθεσία) και εμπίπτει στις προαναφερόμενες περιοχές, όπως υποβάλει τα ακόλουθα στοιχεία:

  1. Αντίγραφο εκσυγχρονισμένου Τίτλου Ιδιοκτησίας (μέχρι 4 εβδομάδων), στον οποίο να καταγράφονται όλοι οι συνιδιοκτήτες (αν υπάρχουν πέραν του ενός).
  2. Αν η ιδιοκτησία ανήκει σε ένα ή περισσότερα νομικά πρόσωπα, θα πρέπει επίσης να υποβληθούν Σύγχρονα Πιστοποιητικά (μετόχων / διευθυντών / γραμματέων / εγγεγραμμένου γραφείου) από τον Έφορο Εταιρειών.
  3. Αντίγραφο Πιστοποιητικού Έρευνας Ακίνητης Ιδιοκτησίας για Εμπράγματα Βάρη και απαγορεύσεις (όχι παλαιότερο των 4 εβδομάδων).
  4. Σε περίπτωση συνιδιοκτησίας, Υπεύθυνη Δήλωση υπογραμμένη από όλους τους συνιδιοκτήτες που να εκφράζουν την διάθεση και ελεύθερη βούληση τους να πωλήσουν.
  5. Σε περίπτωση νομικού προσώπου, θα πρέπει να προσκομιστούν ανάλογα έγγραφα δέσμευσης της εταιρείας για απρόσκοπτο ενδιαφέρον για πώληση.
  6. Σε περίπτωση που θα μεσολαβήσει κτηματομεσίτης, όλα τα πιο πάνω ισχύουν, όπως επίσης αυτός θα πρέπει να είναι αδειούχος και ενεργός. Η καταβολή αμοιβής μεσιτείας δεν αποτελεί αντικείμενο αυτής της διαδικασίας ή/και ευθύνη του ΟΑΥ.
  7. Την ζητούμενη Τιμή Πώλησης, όπου θα διευκρινίζεται από τον φορέα κατά πόσο η Οικονομική Πρόταση περιλαμβάνει ή όχι τον ΦΠΑ.
  8. Οι προτάσεις με τα πιο πάνω στοιχεία θα πρέπει να προσκομιστούν διά χειρός, σε έντυπη μορφή και σε σφραγισμένο φάκελο, από Δευτέρα ως Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 08:00 – 18:00, έως την 14η Οκτωβρίου 2024 και ώρα 13:00, στην πιο κάτω διεύθυνση: Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ), 17-19 Οδός Κλήμεντος, 1061, Λευκωσία

Νοείται ότι ο ΟΑΥ δεν είναι υποχρεωμένος να δεχθεί την χαμηλότερη ή άλλη πρόταση για πώληση γης, ενώ παράλληλα διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει άλλο τρόπο εξεύρεσης τεμαχίου/ων, ή να αναβάλει/ακυρώσει την παρούσα διαδικασία, και να ζητήσει νέες προτάσεις.

Τέλος, ο Πωλητής έχει υποχρέωση να ενημερώσει τον ΟΑΥ σε περίπτωση που το Προτεινόμενο Ακίνητο (ή Ακίνητα) υπόκειται σε οποιαδήποτε φορολογική ή/και νομική ή/και άλλη διαδικασία ή υπόκειται σε οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Δειτε Επισης

Φόρουμ ορόσημο για την ενίσχυση των επιχειρηματικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου
Σε νέα αναπτυξιακή πορεία το ΤΕΠΑΚ-Τα €125 εκατ. από ΕΤΕπ και οι δύο αποφάσεις που έλαβε το Πανεπιστήμιο
Ψάχνει γη στη Λευκωσία για ανέγερση κτιρίου/ων ο ΟΑΥ-Η πρόσκληση ενδιαφέροντος
Πανηγυρική η επιστροφή της Τρ. Κύπρου στο Χρηματιστήριο Αθηνών-Χτύπησε το καμπανάκι ο Αράπογλου (pics)
Από το «Michel Pharmacy» σε ένα όμιλο ηγέτη... Τα 80 χρόνια ιστορίας της MSJ μέσα από εικόνες (pics)
Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν το όραμα του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
MED9 για την ενέργεια: Μετατροπή της περιοχής της Μεσογείου σε ενεργειακό hub-Η κοινή δήλωση
Εκτός ελέγχου ο Κουλίας εκβιάζει τον Πρόεδρο και ο Νικόλας ποιεί την νήσσαν-Το θέμα δεν είναι νομικό, είναι πολιτικό
CMA CGM Κύπρου: Μεγάλος καθαρισμός παραλιών κατά μήκος της ακτογραμμής της Λεμεσού
Παν. Νεάπολις Πάφος: Webinar για αξιοποίηση των δεδομένων στην επιχειρηματική και χρηματοοικονομική στρατηγική