Hackers vs. Heroes: Η μάχη για το ψηφιακό βασίλειο

Στον ψηφιακό κόσμο του 2024, η αντιπαράθεση μεταξύ χάκερς και ειδικών κυβερνοασφάλειας συνεχίζει να κυριαρχεί, με τη μάχη να είναι πιο έντονη από ποτέ.

Οι χάκερς αναπτύσσουν συνεχώς νέες, πιο εξελιγμένες μεθόδους επίθεσης συμπεριλαμβανομένων των ransomware, phishing, και zero-day exploits, προκαλώντας ανησυχία σε οργανισμούς και επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το κόστος των επιθέσεων συνεχώς αυξάνεται. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ασφάλειας Δικτύων και Πληροφοριών (ENISA), το κόστος των επιθέσεων ransomware αναμένεται να φτάσει τα 20 δισεκατομμύρια ευρώ έως το τέλος του 2024, με την αύξηση αυτή να συνδέεται άρρηκτα με την αύξηση των απαιτήσεων για λύτρα και την πολυπλοκότητα των επιθέσεων.

Η συνεχής εξέλιξη και των δύο πλευρών καθιστά τη μάχη μεταξύ χάκερς και ειδικών κυβερνοασφάλειας πιο δυναμική από ποτέ.

Οι χάκερς γίνονται όλο και πιο επιδέξιοι, ενώ οι επαγγελματίες κυβερνοασφάλειας προσπαθούν να είναι διαρκώς ένα βήμα μπροστά. Στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, η ασφάλεια δεν είναι ποτέ δεδομένη—είναι μια συνεχής διαδικασία προσαρμογής και βελτίωσης.

Με τίτλο «Hackers vs. Heroes: The Battle for the Digital Realm», ο Sebastjan Štucl, Director and Principal Cybersecurity Architect, της Kyndryl έρχεται στις 26 Σεπτεμβρίου 2024, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia για να περιγράψει μια μάχη μεταξύ χάκερ και.. ηρώων.

Από τις πιο πρόσφατες τεχνικές παραβίασης έως τις πιο αποτελεσματικές αμυντικές στρατηγικές, ο ομιλητής θα προβεί κατά το 4ο Cyber Security Conference σε μια χρήσιμη επισκόπηση του ψηφιακού τοπίου.

Θα καλύψει βασικά θέματα όπως οι τάσεις του κυβερνοεγκλήματος, οι αμυντικές στρατηγικές, οι επιθετικές τεχνικές, το ηθικό χάκινγκ και αναδυόμενες απειλές. Επιπλέον, θα ενημερώσει το κοινό για πρακτικές στρατηγικές προστασίας των οργανισμών ώστε αυτοί να επιβιώσουν και να ευδοκιμήσουν.

Ο Sebastjan Štucl, διαθέτει πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας. Ως επικεφαλής του global security engineering της Kyndryl, ο Sebastjan ενισχύει επιχειρήσεις ώστε να παραμένουν μπροστά από τις απειλές στον κυβερνοχώρο.

Ο Sebastjan έχει βοηθήσει μεγάλους παγκόσμιους οργανισμούς σε πολλές περιοχές (LA, EMEA, ASEAN, ANZ) να δημιουργήσουν τα Κέντρα Επιχειρήσεων Ασφαλείας (SOCs), να υιοθετήσουν τις βέλτιστες λύσεις για την ασφάλεια στο cloud, να ενσωματώσουν τις αρχές DevSecOps και να ενισχύσουν τη στάση ασφαλείας τους σε διάφορους τομείς.

Με εμπειρία στην IBM και την Kyndryl, ο Sebastjan έχει βαθιά κατανόηση των κορυφαίων πρακτικών ασφαλείας του κλάδου και των τεχνολογιών.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Συνέδριο

Με θέμα «Safeguarding your Digital Fortress: A Practical Guide for Companies across all Economic Sectors» το Συνέδριο θα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τους κινδύνους και τις απειλές που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε όλες τις λειτουργίες και τις επιχειρησιακές τους διαδικασίες, ενώ θα αναδείξει στρατηγικές και εργαλεία για την πρόληψη και την αντιμετώπιση αυτών των κινδύνων.

Η διοργάνωση θα αποτελέσει πλατφόρμα για ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων σχετικά με τις τάσεις και τις σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας. Θα αναλύσει στρατηγικές, μεθόδους και εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εταιρείες όλων των οικονομικών τομέων για να πλοηγηθούν στο σύνθετο και συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο των κυβερνοαπειλών.

Ποιους αφορά

Μη χάσετε την ευκαιρία να ενισχύσετε την ασφάλεια της ψηφιακής σας οχυρότητας και να ανακαλύψετε πρακτικές λύσεις για την προστασία των κρίσιμων υποδομών σας.Το συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη κυπριακών επιχειρήσεων κάθε μεγέθους και οικονομικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων ειδικών κυβερνοασφάλειας, IT experts, CEOs, COOs, CFOs, διαχειριστών κινδύνων, υπευθύνων συμμόρφωσης και συμβούλων.

Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται σε:

  • Γενικούς Διευθυντές
  • Chief Technology Officers (CTOs)
  • Chief Security Officers (CSOs)
  • Chief Information Security Officers (CISOs)
  • Chief Compliance Officers (CCOs)
  • Συμβούλους Ασφαλείας
  • Υπευθύνους Συμμόρφωσης
  • Αναλυτές Ασφαλείας
  • Προγραμματιστές
  • Διαχειριστές Δικτύων & Συστημάτων
  • Διαχειριστές Κινδύνων

Πληροφορίες

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες συνεδρίου

  • Χορηγοί (μέχρι σήμερα): CABLENET, COSMOS BUSINESS SYSTEMS SA, ECOMMBX, EY, HS DATA, HUAWEI, KYNDRYL, PARSECTIX
  • Coffee Sponsor: Kawacom’s
  • Υποστηρικτές (μέχρι σήμερα): CYMA by Mada, ESET HELLAS, NATIONAL BETTING AUTHORITY
  • Με τη στήριξη (μέχρι σήμερα): Association of Certified Fraud Examiners (ACFE) Cyprus Chapter, Cyprus Computer Society (CCS), Cyprus Cyber Security Challenge (CCSC)
  • Υπό την Αιγίδα: DIGITAL SECURITY AUTHORITY
  • Οργανωτές: ΙΜΗ & ISACA Cyprus Chapter
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN (Cyprus Business News), περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

  • Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820
  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
  • Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

CMA CGM Κύπρου: Μεγάλος καθαρισμός παραλιών κατά μήκος της ακτογραμμής της Λεμεσού
Παν. Νεάπολις Πάφος: Webinar για αξιοποίηση των δεδομένων στην επιχειρηματική και χρηματοοικονομική στρατηγική
Ετήσια γενική συνέλευση και συνέδριο WISTA International 2024-Επετειακή εκδήλωση ορόσημο
Hackers vs. Heroes: Η μάχη για το ψηφιακό βασίλειο
Επιστρέφει για 12η συνεχόμενη χρονιά το Πρόγραμμα Μαθητική Επιχείρηση από το Junior Achievement Κύπρου
Project Zero: Η Lidl Κύπρου και η ΑΚΤΗ ενώνουν τις δυνάμεις τους για καθαρότερες παραλίες
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 5ο Lidl Wellness Camp
Μαρίνα Λεμεσού: 10 χρόνια λειτουργίας πάνω στη θάλασσα
Πόλυς Γεωργιάδης: Αναγνώριση της ποιότητας υπηρεσιών της Synlab Κύπρου η πρόταση εξαγοράς από Medicover
ΠΔΣ: Απαράδεκτη η αμφισβήτηση της εντιμότητας και ακεραιότητας των μελών του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου