Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF

Το European Institute of Management and Finance (EIMF) με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην «Εταιρική Διακυβέρνηση, Διαχείριση Κινδύνων και Κανονιστική Συμμόρφωση» ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία αναγνώρισης από το Chartered Governance Institute του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας (CGIUKI).

Το CGIUKI είναι ο πρωτοπόρος διεθνής οργανισμός πιστοποίησης προσόντων για γραμματείς εταιρειών και επαγγελματίες εταιρικής διακυβέρνησης.

Αυτή η εξέλιξη επιτρέπει στο EIMF την παραχώρηση διπλής απονομής Πτυχίου, καθώς πέραν από το μεταπτυχιακό δίπλωμα, οι απόφοιτοί μας θα αποκτούν το καθεστώς Chartered Graduate (GradCG) από το CGIUKI.

Με την απόκτηση του καθεστώτος GradCG αναγνωρίζεται ότι οι απόφοιτοι του EIMF κατέχουν σε βάθος την κατανόηση βασικών τομέων στην εταιρική διακυβέρνηση, τη διαχείριση κινδύνων και την κανονιστική συμμόρφωση. Επίσης, μπορούν τάχιστα να προχωρήσουν στο Chartered Membership με το CGIUKI, το οποίο απαιτεί σχετικά προσόντα και έως και οκτώ χρόνια σχετικής εργασιακής εμπειρίας, ανάλογα με το αν υποβάλλουν αίτηση για Associateship ή Fellowship.

Ο Δρ. Άδωνης Πηγασίου, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του EIMF, σχολίασε: «Αυτή η διπλή διαπίστευση που απολαμβάνει το Πρόγραμμα, όχι μόνο ενισχύει την αξία του πτυχίου μας, αλλά αποδεικνύει επίσης την αφοσίωσή μας να παρέχουμε στους φοιτητές μας προσόντα που αναγνωρίζονται και γίνονται σεβαστά σε διεθνή κλίμακα. Δεσμευόμαστε να αναπτύξουμε την επόμενη γενιά επαγγελματιών εταιρικής διακυβέρνησης και κανονιστικής συμμόρφωσης που θα ηγούνται με ακεραιότητα και τεχνογνωσία».

Η Sarah Montagnino, Διευθύντρια Εκπαίδευσης και Μάθησης στο GGIUKI, δήλωσε ότι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το EIMF και αναγνωρίζουμε το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών. Αυτή η συνεργασία καταδεικνύει την κοινή μας δέσμευση για αριστεία στην εκπαίδευση σε θέματα διακυβέρνησης. Ανυπομονούμε να δούμε τους φοιτητές του EIMF να αναπτύσσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και τη δια βίου συνεργασία τους με το CGUKI»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο του EIMF ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου +357 2227 4470 ή email admissions@eimf.ac.cy.

Σχετικά με το EIMF: Το EIMF είναι διαπιστευμένο ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και κορυφαίος πάροχος εκπαίδευσης και κατάρτισης σε θέματα διακυβέρνησης, κινδύνων, συμμόρφωσης και χρηματοδότησης. Το EIMF δεσμεύεται για την αριστεία στη διδασκαλία,στην έρευνα και στην ανάπτυξη επαγγελματιών που μπορούν να εργαστούν με επιτυχία σε πολύπλοκα ρυθμιστικά περιβάλλοντα.

Σχετικά με το CGIUKI: Το Chartered Governance Institute of UK and Ireland (CGIUKI) είναι ο διεθνής οργανισμός διαπίστευσης προσόντων για γραμματείς εταιρειών και επαγγελματίες εταιρικής διακυβέρνησης. Παρέχει επαγγελματική εξέλιξη και προσόντα που αναγνωρίζονται διεθνώς, διασφαλίζοντας υψηλά πρότυπα στα θέματα διακυβέρνησης και συμμόρφωσης.

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
Ανακαλύψτε τις στρατηγικές προστασίας του Οργανισμού σας στον ψηφιακό κόσμο
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων