powered by

Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) πραγματοποίησε εκδήλωση με τίτλο «Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση», η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024, στις 18:30, στο ξενοδοχείο Hilton Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές πρωτοβουλίες που υιοθετήθηκαν για τη ρύθμιση και την εποπτεία του τομέα των στοιχημάτων στην Κύπρο, καθώς και τα σημαντικά επιτεύγματα που επιτεύχθηκαν από το 2020 μέχρι και το 2023.

Επιπλέον, αναλύθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετώπισε η Αρχή και οι τρόποι με τους οποίους κατάφερε να υλοποιήσει τους στόχους της.

Η εκδήλωση αποτέλεσε σημαντικό βήμα για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον ρόλο και τις δραστηριότητες της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, καθώς και για τη ρύθμιση και την εποπτεία του τομέα των στοιχημάτων στην Κύπρο.

Δείτε πιο κάτω όλα όσα δήλωσαν στην κάμερα του IΝ Business TV οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση:

Δειτε Επισης

Το νέο πλαίσιο κανονιστικής συμμόρφωσης που φέρνει η AMLA και πώς το προσεγγίζουν οι αρμόδιοι φορείς στην Κύπρο
Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού IN Business: Οι βραβευθέντες και οι υποστηρικτές των 17ων IN Business Awards
Τα projects των οκτώ μεγάλων νικητών των Young Lions Cyprus 2025 και η μεγάλη ευκαιρία τους στις Κάννες (pics)
Σπάει τα κοντέρ ο τουρισμός… Το ρεκόρ τετραμήνου, οι κύριες αγορές και πώς κινήθηκαν Ρωσία και ΗΠΑ
ΓεΣΥ: Πάνω από ένα εκατ. οι εγγεγραμμένοι δικαιούχοι στα έξι χρόνια λειτουργίας
Απάντησε με λιβελλογράφημα, επιβεβαιώθηκε ως λασπολόγος ο Φαίδωνας...Τρίζει όντως αντί η άμαξα ο αμαξηλάτης
Δημιουργία νέου κοινού Προγράμματος Ιατρικής από Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Παν. Νεάπολις Πάφος
Παγκόσμια ημέρα πολλαπλής σκλήρυνσης: Πρωτοποριακή έρευνα από το ΙΝΓΚ
Σύμπραξη αριστείας: Θεσμική συνεργασία Γαλλικής Ακαδημίας Επιστημών και Κυπριακού Ιδρύματος Έρευνας και Εκπαίδευσης
Κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας ΟΕΒ: Η σημαντική διάκριση της Χαραλαμπίδης Κρίστης στον πρωτογενή τομέα (vid)