Powered by

Όλα όσα έγιναν στην λαμπερή εκδήλωση τιμής για τον Παύλο Κοντίδη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Μια γιορτινή βραδιά γεμάτη λάμψη, χαρά και συγκίνηση έζησε ο Παύλος Κοντίδης στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, με αφορμή την κατάκτηση του δεύτερου - στην καριέρα του και στην ιστορία του κυπριακού αθλητισμού - αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στο Le Sundeck Robuchon της Μαρίνας Αγίας Νάπας συγκεντρώνοντας φίλους, συνεργάτες και υποστηρικτές του Παύλου από την ελίτ του αθλητισμού και της τοπικής κοινωνίας.

8

Η βραδιά ξεκίνησε με τον Παύλο Κοντίδη να απευθύνει τις ευχαριστίες του προς τα media, τους χορηγούς και όλους όσοι συνέβαλαν στη διαδρομή του προς την κορυφή του αθλητισμού. Μίλησε με ειλικρίνεια για τη στήριξη που έλαβε από την κυπριακή κοινότητα και τη σημασία των χορηγών του, συμπεριλαμβανομένου και της Μαρίνας Αγίας Νάπας, στην αθλητική του πορεία, δείχνοντας την βαθιά του ευγνωμοσύνη.

4 5 10 6
4 5 10 6

Με το που ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου, το σκηνικό άλλαξε και η ατμόσφαιρα έγινε ακόμη πιο γιορτινή. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από signature cocktails, σχεδιασμένα ειδικά για την περίσταση.

Τα κοκτέιλ, με ονομασίες αφιερωμένες στον αθλητή και τις επιτυχίες του, όπως "The Classic PK", "The Medallist" και "Sailing Breeze", έδωσαν έναν έξτρα τόνο φινέτσας στο ήδη εντυπωσιακό πάρτι, σύμβολα της αποφασιστικότητας και της αντοχής που χαρακτήρισε το συναρπαστικό ταξίδι του Παύλου μέχρι την ύψιστη διάκριση.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρίσκονταν αγαπημένα πρόσωπα από τον κόσμο του κυπριακού αθλητισμού, όπως νυν και πρώην αθλητές - μέλη της Ολυμπιακής ομάδας της Κύπρου, αλλά και πολιτικά στελέχη της τοπικής κοινωνίας, όπως ο πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου Γιάννης Καρούσος, ο δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζανέττος και Παραλιμνίου-Δερύνειας Γιώργος Νικολέττος.

9

Η εκδήλωση διέθετε κάθε στοιχείο που απαιτεί ένα λαμπερό πάρτι: ένας εκλεπτυσμένος χώρος (το πανέμορφο αίθριο του Le Sundeck Robuchon), ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια, εκλεκτές γεύσεις και φυσικά στο επίκεντρο τον σταρ της βραδιάς – τον ίδιο τον Παύλο Κοντίδη, ο οποίος ακτινοβολούσε χαρά και υπερηφάνεια για την επιτυχία του.

Η λαμπερή εκδήλωση αποτέλεσε μια ευκαιρία για όλους τους παρευρισκόμενους να τιμήσουν έναν αθλητή που συνεχίζει να εμπνέει με τις επιτυχίες και το ήθος του. Η Μαρίνα Αγίας Νάπας απέδειξε για άλλη μια φορά την αφοσίωσή της στους αθλητές που τιμούν την Κύπρο διεθνώς, με τη φιλοξενία της να αντικατοπτρίζει το υψηλό επίπεδο της υποστήριξης που προσφέρει.

7

Καθώς η βραδιά έφτανε στο τέλος της, με τον Παύλο να περιβάλλεται από χαμογελαστούς καλεσμένους, ένα πράγμα ήταν ξεκάθαρο: αυτή η νύχτα ήταν κάτι περισσότερο από μια γιορτή. Ήταν μια αναγνώριση της αθλητικής αριστείας και του πάθους που φέρει ο Παύλος Κοντίδης, καθώς και μια υπόσχεση για ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα στο μέλλον, μιας κι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει και για τους ολυμπιακούς αγώνες του 2028.

3

2

Δειτε Επισης

Boeing: Οι επόμενες κινήσεις της μετά την απεργία των εργαζομένων
Όλα όσα έγιναν στην λαμπερή εκδήλωση τιμής για τον Παύλο Κοντίδη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ενώπιον του Υπουργικού ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2025-Οι τρεις βασικές στοχεύσεις του
Αμέριστη στήριξη και εξαιρετικά θετικό για τον κυπριακό τραπεζικό τομέα το κλίμα στις ΗΠΑ-«Αξιόπιστος σύμμαχος...»
Οι ξένοι παίκτες που ποντάρουν στην Κύπρο και η επιδίωξη της διαχειρίστριας εταιρείας για τα δορυφορικά καζίνο
Κρις Χριστοδούλου: Πιέσεις στην κερδοφορία των επώνυμων αλυσίδων εστίασης-Τα μεγάλα προβλήματα των επιχειρήσεων
K. Iωάννου: Φοιτητικά δωμάτια στο κέντρο της Λευκωσίας-Παραδίδονται τα πρώτα 13 τον Νοέμβριο
Γιώργος Χρυσοχός: Πέραν των 246 εκατ. ευρώ η επένδυση της Cyfield στη Λευκωσία μέχρι το 2026
Πολιτική δέσμευση για συμμετοχή της Κ.Δ. στο μετοχικό κεφάλαιο του GSI-Τι είπε ο Χριστοδουλίδης στον Μητσοτάκη
Λένε «οui» στην Κύπρο οι Γάλλοι τουρίστες-Μεγάλη αύξηση και προς νέο ρεκόρ αφίξεων στην χώρα μας