Εκπαιδευτικά εργαστήρια για την ενίσχυση της επικοινωνίας έργων χρηματοδοτούμενων από ευρωπαϊκά κονδύλια

Η κοινοπραξία IMH, Enoros Consulting LTD, το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι υπεύθυνοι για το συγχρηματοδοτούμενο ευρωπαϊκό έργο «EUHeyDay: The EU Cohesion Policy shapes my daily life» (Η Ευρωπαϊκή Πολιτική Συνοχής διαμορφώνει την καθημερινότητά μας). Το έργο αποσκοπεί στην ουσιαστική κατανόηση του ρόλου της Πολιτικής Συνοχής στην Κύπρο, καθώς και στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τα έργα που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Στο πλαίσιο του έργου, οργανώνονται τρία εκπαιδευτικά εργαστήρια επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, ειδικά σχεδιασμένα για στελέχη Δικαιούχων και Φορέων που εμπλέκονται στην υλοποίηση δράσεων που σχετίζονται με την Πολιτική Συνοχής (συμπεριλαμβανομένων των Ευρωπαϊκών Ταμείων Περιφερειακής Ανάπτυξης, Κοινωνικού Ταμείου+, Ταμείου Συνοχής και Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης) και τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Στόχος των εργαστηρίων

Ο κύριος στόχος των εργαστηρίων είναι η ενίσχυση των επικοινωνιακών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων, ώστε να μπορούν να προβάλλουν αποτελεσματικά τα αποτελέσματα και τις θετικές επιδράσεις των συγχρηματοδοτούμενων έργων. Τα εργαστήρια έρχονται να καλύψουν ένα σημαντικό κενό, καθώς μόνο το 15% των πολιτών στην Κύπρο γνωρίζει τα οφέλη της Πολιτικής Συνοχής της ΕΕ στην καθημερινή του ζωή, ενώ οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν σε αυτά τα έργα συχνά στερούνται των απαραίτητων γνώσεων για την προώθηση και παρουσίαση των αποτελεσμάτων της δουλειάς τους.

Τα εργαστήρια θα υλοποιηθούν από τη Μαρίζα Λαμπίρη Λειτουργό Α, Επικεφαλή Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου στον τομέα της επικοινωνίας και θα περιλαμβάνουν εκπαίδευση σε μη τεχνικές δεξιότητες.

Χρονοδιάγραμμα και τοποθεσία

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου στις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • 11 Σεπτεμβρίου 2024, 09:00-12:00
  • 18 Σεπτεμβρίου 2024, 09:00-12:00
  • 25 Σεπτεμβρίου 2024, 09:00-12:00

Με την ολοκλήρωση των εργαστηρίων, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να προωθούν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τα συγχρηματοδοτούμενα έργα, αναδεικνύοντας τα επιτεύγματα της ομάδας, του τμήματος ή της Υπηρεσίας τους.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ:

Το Δελτίο Τύπου εκπονήθηκε στο πλαίσιο του Έργου EUHeyday. Το έργο EUHeyday συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι απόψεις και οι γνώμες που διατυπώνονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών και δεν αντιπροσωπεύουν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η χορηγούσα αρχή δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνες για τις εκφραζόμενες απόψεις.

Επικοινωνία και πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο +357 22505626 ή 22505533, μέσω Facebook και Instagram ή μέσω email στο euheyday@gmail.com.

Δειτε Επισης

Αλέξης Βαφεάδης: Ερευνώνται οι λόγοι για τη μεγάλη έλλειψη επαγγελματιών οδηγών
Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βράβευσε για δεύτερη χρονιά τους Νέους Επιχειρηματίες στην Κύπρο
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024
Οικογένεια ενωμένη, επιχείρηση πετυχημένη-Το ανανεωμένο εργαστήριο
Τιμητική εκδήλωση του Ολυμπιονίκη Παύλου Κοντίδη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ο ρόλος του χρηματοπιστωτικού τομέα στην πράσινη μετάβαση
CBN Young Dragon Awards: Ανακοινώνονται τον Οκτώβριο οι τρεις φιναλίστ σε κάθε κατηγορία υποψηφιοτήτων
Μαθήματα ηγεσίας σε πολύπλοκες συνθήκες από Παπαλεξόπουλο και Ευγενίου
Στην προεδρία του Advisory Board του CIM-Cyprus Business School ο Μ. Καπιρής-Αντιπρόεδρος η Ν. Πηλείδου
Όλα έτοιμα για το άνοιγμα της PadelPro στη Λευκωσία-Open days στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου