Τριάντα τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ΟΕΒ συμπληρώνει ο Μ. Αντωνίου-Το… χθες και το σήμερα

Τριάντα τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχανίας (ΟΕΒ), συμπληρώνει σήμερα (2/9) ο γενικός διευθυντής της, Μιχάλης Αντωνίου.

Αναπολώντας τα παλιά, ο κ. Αντωνίου δημοσίευσε μία φωτογραφία από την τότε εποχή, όταν ήταν ακόμη Λειτουργός της ΟΕΒ.

Όπως αναφέρει, «σαν σήμερα πριν 33 χρόνια ξεκινούσα ως Λειτουργός στη μεγάλη Εργοδοτική Οργάνωση της Κύπρου. Η φωτογραφία του 1991 από σεμινάριο για την εργατική νομοθεσία στα παλιά γραφεία της ΟΕΒ».

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνίου, στο βήμα ήταν ο αείμνηστος Φαίδρος Οικονομίδης, Προέδρος της

ΟΕΒ και μετέπειτα υπουργός Οικονομικών στην πρώτη Κυβέρνηση Γλαύκου Κληρίδη. Καθήμενοι από αριστερά ο σημερινός γενικός διευθυντής του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, Θωμάς Καζάκος, με τον οποίο έχουν κοινή πορεία, δίπλα του, ο Διευθυντής του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων της ΟΕΒ, Χρίστος Κυθρεώτης, στο κέντρο ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου Εργατικών Διαφορών μ. Τάκης Παπαμιλτιάδης, δίπλα του ο αείμνηστος Μιχάλης Πήλικος - μετέπειτα γενικός διευθυντής της ΟΕΒ και στην άκρα δεξιά ο κ. Αντωνίου (η μετριότητα μου, όπως αναφέρεει).

Δειτε Επισης

Σε δείπνο με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελεχών της διοίκησης της Eurobank ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Ελληνική-Eurobank: Ποιο θα είναι το… σπίτι της ενοποιημένης τράπεζας;
Η… συγχώνευση ξεκίνησε από τους εθελοντές
Το κρίσιμο ερώτημα... Θα σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων για τον φορολογικό μετασχηματισμό;
Θολές απαντήσεις για τον Great Sea Interconnector και ηλεκτρική διασύνδεση με βάρκα την ελπίδα
Επίσκεψη Θωμά Καζάκου και Αλέξανδρου Ιωσηφίδη στην IMH-Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση
Σε συγκινητικό κλίμα ο ΠΑ.Σ.ΥΠΕ αποχαιρέτησε τον Χαράλαμπο Παπαντωνίου
Οι ανακοινώσεις Eurobank δίνουν ώθηση στις μετοχές Ελληνικής, Δήμητρα Επενδυτική και Logicom στο ΧΑΚ
Για Company Programme στους ειδικούς!
Η Vasilitsi DIY που αγόρασε την Superhome... Πότε εγγράφηκε και ο διευθυντής της-«Δυνατό όνομα από Ελλάδα ο επενδυτής»