powered by

Κ. Γιωρκάτζης: Προσέλκυση επιχειρήσεων με πράσινα και προσβάσιμα έργα στη Λευκωσία

Τα έργα στο κέντρο της Λευκωσίας προσελκύουν επιχειρήσεις και πολίτες, δήλωσε ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

Σε σύντομο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Cyfield, ο κ. Γιωρκάτζης, αναφέρθηκε στις αναπλάσεις, στην ανακαινισμένη Τάφρο, στην Πλατεία Ελευθερίας και σε όλα όσα δημιουργούν «μια κρίσιμη μάζα έργων», όπως είπε, τα οποία και χαρακτήρισε «όμορφα, πράσινα και προσβάσιμα», ώστε να προσελκύουν περισσότερους επισκέπτες και επιχειρήσεις.

Η ομιλία του Προέδρου του ΕΟΑ, ολοκληρώθηκε με θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία Cyfield. «Εύχομαι κι άλλοι να σας μιμηθούν και να συνεχίσετε να επενδύετε στο κέντρο της πόλης μας», είπε καταληκτικά, απευθυνόμενος στο προσωπικό και τη Διεύθυνση της εταιρείας σε έναν κατάμεστο χώρο στην καρδιά της Λευκωσίας.

Δειτε Επισης

Στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά... Ολοκληρώθηκε η Φάση Α1 του έργου μήκους 3,6 χλμ.
Απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής μαζί με πολεοδομική άδεια εισηγούνται οι πολιτικοί μηχανικοί-Επιστολή σε Κ. Ιωάννου
Αυξημένος κατά 2% ο δείκτης τιμών κατοικιών το πρώτο τρίμηνο του 2025
Με οδηγίες Μπουντζίνσκι... Άρχισαν οι εργασίες ανέγερσης του νέου σύγχρονου προπονητικού κέντρου της ΑΕΛ
Έπεσαν οι υπογραφές για εργασίες εκβάθυνσης στη μαρίνα Λάρνακας-Πόσο θα διαρκέσουν τα έργα
Έπεσαν οι υπογραφές για την φάση Β3 του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Η περιγραφή του έργου
Πότε θα ολοκληρωθούν οι δύο φάσεις του έργου στη Λεωφόρο Τσερίου... Η πρόοδος των εργασιών
Είκοσι έξι διαμερίσματα και επαύλεις με θέα τη θάλασσα από την Altamira Real Estate
Δυναμική επιστροφή για την αγορά ακινήτων υψηλής αξίας-Πού και ποια η ακριβότερη πώληση
Σε νέα φάση ανάπτυξης εισέρχεται το λιμάνι Βασιλικού-Εξασφάλισε συγχρηματοδότηση €18,8 εκατ. από Ε.Ε.