Χ. Προύντζος: Σπουδαίες επενδύσεις στο κέντρο άλλαξαν το πρόσωπο της Λευκωσίας-Επανέρχεται με φόρα και δύναμη

«Η Λευκωσία επανέρχεται με φόρα και με δύναμη για να επανακτήσει τον ρόλο που της αναλογεί», διεμήνυσε ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Χαράλαμπος Προύντζος, υποσχόμενος ότι η νέα Δημοτική Αρχή είναι έτοιμη να αξιολογήσει αλλαγές που χρειάζονται τα υφιστάμενα έργα.

Σε εκδήλωση-παρουσίαση που διοργάνωσε η Cyfield για να αναδείξει το νέο πρόσωπο, τις προοπτικές και τις επενδυτικές ευκαιρίες του κέντρου της Λευκωσίας, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο πλάνο της πόλης που συνδυάζει ανάπτυξη και φιλοξενία ανθρώπων και επιχειρήσεων στο κέντρο της.

«Πρόκειται για μια δυναμική διαδικασία που δεν σταματά ποτέ», διευκρίνισε, «για να προσθέσει πως εκατ. ευρώ επενδύθηκαν αλλάζοντας το πρόσωπο της Λευκωσίας. «Τέτοιες αλλαγές χρειάζονται χρόνο να αποδώσουν», παραδέχθηκε.

Σχετικά με τα υφιστάμενα έργα ο κ. Προύντζος τόνισε ότι πρέπει «να κάνουμε βήματα για να τα βελτιώνουμε», στέλνοντας το μήνυμα πως η νέα Δημοτική Αρχή είναι έτοιμη να αξιολογήσει αλλαγές που χρειάζονται, κοιτάζοντας πάντα τις «σπουδαίες επενδύσεις που έγιναν στο κέντρο της Λευκωσίας».

Η νέα εποχή του κέντρου περνά μέσα από την επαναφορά μόνιμου πληθυσμού στο κέντρο της πόλης, τόνισε ακολούθως, για να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην Cyfield που κατά τον ίδιο είναι «σε πλήρη ευθυγράμμιση» με τη στόχευση της Πολιτείας.

Σχολίασε, τέλος, ότι η δραστηριότητα της Cyfield προσέλκυσε και άλλες εταιρείες να επενδύσουν, ενώ συμπλήρωσε ότι κάτι τέτοιο θα δώσει τη δυνατότητα να μετατραπεί η Λευκωσία, σε πόλη των «12-15 λεπτών», όπου οι πολίτες θα απολαμβάνουν μια εντελώς νέα εμπειρία κατοίκου.

Η Λευκωσία επανέρχεται με φόρα και με δύναμη για να επανακτήσει τον ρόλο που της αναλογεί, ήταν το ηχηρό μήνυμα με το οποίο έκλεισε τον σύντομο χαιρετισμό του.

Δειτε Επισης

K. Iωάννου: Φοιτητικά δωμάτια στο κέντρο της Λευκωσίας-Παραδίδονται τα πρώτα 13 τον Νοέμβριο
Χ. Προύντζος: Σπουδαίες επενδύσεις στο κέντρο άλλαξαν το πρόσωπο της Λευκωσίας-Επανέρχεται με φόρα και δύναμη
Κ. Γιωρκάτζης: Προσέλκυση επιχειρήσεων με πράσινα και προσβάσιμα έργα στη Λευκωσία
Δέσποινα Χρυσοχού: Έδρα των διαχρονικών επενδύσεων το κέντρο της Λευκωσίας
Γιώργος Χρυσοχός: Πέραν των 246 εκατ. ευρώ η επένδυση της Cyfield στη Λευκωσία μέχρι το 2026
Κτήρια προς ενοικίαση στο κέντρο της Λεμεσού ζητά το ΤΕΠΑΚ
Εκτόξευση αδειών οικοδομής τον Ιούνιο λόγω... ΕΟΑ-Ετήσια αύξηση 150%
Επενδυτική ευκαιρία με μεγάλο γωνιακό οικόπεδο στον Δήμο Λεμεσού από την Altamira Real Estate
Οι τάσεις στην αγορά ακινήτων της Λευκωσίας...Ποιο όροφο επιλέγουν οι αγοραστές διαμερισμάτων
Το οδικό δίκτυο και πού βρίσκεται η μαρίνα της Πάφου-Συνάντηση εμπειρογνωμόνων του ΕΒΕ με Τμήμα Περιβάλλοντος