EKCO Maximum Power: Επεκτείνεται στη Μάλτα μέσω στρατηγικής συνεργασίας με την EVPoint

Η EKCO Maximum Power, μια ηγετική εταιρεία στον τομέα των λύσεων υποδομής φόρτισης σχετικά με την ηλεκτροκίνηση, ανακοινώνει με χαρά την επέκτασή της στην αγορά της Μάλτας μέσω μιας στρατηγικής συνεργασίας με την EVPoint.

Αυτή η συνεργασία αποτελεί σημαντικό ορόσημο, καθώς η EKCO Maximum Power συνεχίζει να διευρύνει την παρουσία της στην Ευρώπη.

Το πρώτο επιτυχές έργο στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας ολοκληρώθηκε για την Αστυνομία της Μάλτας, μετά από την επιτυχία της EVPoint σε δημόσιο διαγωνισμό, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες και την αξιοπιστία των λύσεων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της EKCO Maximum Power. Το έργο περιλάμβανε την εγκατάσταση προηγμένων συστημάτων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων από την Landis+Gyr.

Ο Alfred Camilleri, Διευθύνων Σύμβουλος της EVPoint, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την EKCO Maximum Power για να φέρουμε τις γνώσεις και τις προηγμένες λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Μάλτα. Η επιτυχής ολοκλήρωση του πρώτου μας έργου για την Αστυνομία της Μάλτας είναι μόνο η αρχή όσων μπορούμε να επιτύχουμε μαζί. Ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία της EKCO όχι μόνο στη Μάλτα αλλά και σε άλλες αγορές όπου θα επεκτείνουμε τις κοινές μας προσπάθειες.»

6V8A6604

Ο Χαράλαμπος Ονουφρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της EKCO Maximum Power, μοιράστηκε επίσης: «Η επέκταση στη Μάλτα με την EVPoint είναι ένα σημαντικό βήμα για την EKCO Maximum Power. Το κοινό μας όραμα για την ηλεκτροκίνηση ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τις ανάγκες της αγοράς της Μάλτας. Είμαστε περήφανοι που υποστηρίξαμε τον συνεργάτη μας, EVPoint, στο πρώτο του έργο με τη λύση φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων από την Landis+Gyr για την Αστυνομία της Μάλτας και προσβλέπουμε σε πολλές ακόμη επιτυχημένες πρωτοβουλίες. Αυτή η συνεργασία είναι αμοιβαία και είμαστε ενθουσιασμένοι.»

WhatsApp Image 2024-07-22 at 19.20.02

Η EKCO Maximum Power προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτροκίνησης, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της εκτέλεσης, της διανομής, της εγκατάστασης και της υποστήριξης μετά την πώληση. Αυτή η στρατηγική συνεργασία μεταξύ της EKCO Maximum Power και της EVPoint αναμένεται να φέρει προηγμένες λύσεις υποδομής φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε διάφορους τομείς στη Μάλτα, συμβάλλοντας στους στόχους βιωσιμότητας της χώρας και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών της.

WhatsApp Image 2024-07-22 at 19.20.03

Επιπλέον, η συνεργασία αποσκοπεί στην εξερεύνηση και αξιοποίηση ευκαιριών σε άλλες περιοχές, προωθώντας μια αμοιβαία επωφελή σχέση που θα οδηγήσει σε καινοτομία και ανάπτυξη και στις δύο αγορές.

Δειτε Επισης

K. Iωάννου: Φοιτητικά δωμάτια στο κέντρο της Λευκωσίας-Παραδίδονται τα πρώτα 13 τον Νοέμβριο
Γιώργος Χρυσοχός: Πέραν των 246 εκατ. ευρώ η επένδυση της Cyfield στη Λευκωσία μέχρι το 2026
EKCO Maximum Power: Επεκτείνεται στη Μάλτα μέσω στρατηγικής συνεργασίας με την EVPoint
Πολιτική δέσμευση για συμμετοχή της Κ.Δ. στο μετοχικό κεφάλαιο του GSI-Τι είπε ο Χριστοδουλίδης στον Μητσοτάκη
Μόνο με κάρτα θα μπαίνουν και θα παίζουν οι παίκτες στα καζίνο της Κύπρου από το 2025-Πώς θα λειτουργεί το σύστημα
Ο Ανδρέας Πέτσας νέος CEO της Eurobank Κύπρου
Πετρέλαιο: Μικρή πτώση στις τιμές του αργού έφερε η μείωση των επιτοκίων από τη Fed
Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για GSI στον απόηχο της απόφασης του Υπουργικού
Nicosia Mall: Το success story του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Κύπρου
Τι λέει για πιθανή συμμετοχή της Κ.Δ. στο μετοχικό κεφάλαιο του Great Sea Interconnector το επιχειρείν