Επενδυτική ευκαιρία με μεγάλο γωνιακό οικόπεδο στον Δήμο Λεμεσού από την Altamira Real Estate

Σε μια περίοδο όπου καταγράφεται κατακόρυφη αύξηση της ζήτησης σε ακίνητα που τυγχάνουν εμπορικής αξιοποίησης, η Altamira Real Estate, διαθέτει προς πώληση μοναδικό εμπορικό γωνιακό οικόπεδο στην καρδιά του κέντρου της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για οικόπεδο με συνολικό εμβαδόν 1.156 τ.μ. σε μια ιδιαίτερα ελκυστική τοποθεσία στην ενορία Καθολική της Λεμεσού. Ιδανικά τοποθετημένο επί της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ και της οδού Λάρνακος, σε δραστήρια περιοχή, μόλις 200 μέτρα νότια του ERA Apollon και 170 μέτρα από την συμβολή με την Λεωφόρο Πέτρου Τσίρου.

Το ακίνητο εμπίπτει στην εμπορική ζώνη Εβ2 (46%) και στην οικιστική ζώνη Κα3 (54%), με το συνολικό δομήσιμο εμβαδόν να ανέρχεται στα 1.830 τ.μ. γεγονός που προσδίδει ευελιξία για ανάπτυξη οικιστικού ή εμπορικού έργου με δυνατότητα ανέγερσης πέραν του ενός κτιρίου.

PR40899_

Πρόκειται για επένδυση υψηλών προοπτικών καθώς το οικόπεδο δύναται να αξιοποιηθεί με ποικίλους τρόπους, από ανέγερση ιατρικού κέντρου ή κλινικής, γραφειακούς χώρους και showroom στο ισόγειο έως κτίρια μικτής χρήσης με διαμερίσματα στο πίσω μέρος και κτίριο εμπορικής χρήσης στο μπροστινό μέρος. Να σημειωθεί ότι εντός του ακινήτου υπάρχει ισόγειο κτήριο με μεσοπάτωμα και υπόγειο το οποίο αναμένεται να εκκενωθεί στις 30 Νοεμβρίου 2024.

PR40899_1

Η πληθώρα των υπηρεσιών και διευκολύνσεων, όπως σχολεία, υπεραγορές, στάσεις λεωφορείων, αυξάνει περαιτέρω την ελκυστικότητα του συγκεκριμένου ακινήτου και για τις δύο χρήσεις. Άλλωστε, η συγκεκριμένη τοποθεσία καταγράφει διαχρονικά αυξημένη ζήτηση για γραφεία, καταστήματα και διαμερίσματα, ενώ η αντίστοιχη προσφορά παρόμοιων τεμαχίων στην περιοχή είναι εξαιρετικά περιορισμένη, γεγονός που καθιστά το εν λόγω ακίνητο μοναδικό στο είδος του.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στα €2,500,000 και σε συνδυασμό με την τοποθεσία του, το ακίνητο αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης και ιδιώτες επενδυτές, με προοπτικές απόδοσης πέραν του 7%.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να αξιολογήσουν τις νέες επιλογές στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Δειτε Επισης

Χ. Προύντζος: Σπουδαίες επενδύσεις στο κέντρο άλλαξαν το πρόσωπο της Λευκωσίας-Επανέρχεται με φόρα και δύναμη
Κ. Γιωρκάτζης: Προσέλκυση επιχειρήσεων με πράσινα και προσβάσιμα έργα στη Λευκωσία
Δέσποινα Χρυσοχού: Έδρα των διαχρονικών επενδύσεων το κέντρο της Λευκωσίας
Γιώργος Χρυσοχός: Πέραν των 246 εκατ. ευρώ η επένδυση της Cyfield στη Λευκωσία μέχρι το 2026
Κτήρια προς ενοικίαση στο κέντρο της Λεμεσού ζητά το ΤΕΠΑΚ
Εκτόξευση αδειών οικοδομής τον Ιούνιο λόγω... ΕΟΑ-Ετήσια αύξηση 150%
Επενδυτική ευκαιρία με μεγάλο γωνιακό οικόπεδο στον Δήμο Λεμεσού από την Altamira Real Estate
Πολιτική δέσμευση για συμμετοχή της Κ.Δ. στο μετοχικό κεφάλαιο του GSI-Τι είπε ο Χριστοδουλίδης στον Μητσοτάκη
Μόνο με κάρτα θα μπαίνουν και θα παίζουν οι παίκτες στα καζίνο της Κύπρου από το 2025-Πώς θα λειτουργεί το σύστημα
Οι τάσεις στην αγορά ακινήτων της Λευκωσίας...Ποιο όροφο επιλέγουν οι αγοραστές διαμερισμάτων