ΕΚΟ Κύπρου: Στον πρώτο νικητή του νέου EKO Smile App διαγωνισμού τα κλειδιά της Mercedes-Benz GLA 180

Με πρωταγωνιστή την πολυβραβευμένη εφαρμογή EKO Smile και παρουσιάστρια την Άντρη Καραντώνη πραγματοποιήθηκε το πρώτο EKO Smile Challenge στο πλαίσιο του Νέου EKO Smile App Διαγωνισμού. Πρόκειται για έναν πρωτοποριακό -για τα κυπριακά δεδομένα- τρόπο ανάδειξη κάθε νικητή/νικήτριας!

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 ο κ. Δημήτρης Γεωργίου κέρδισε μία Mercedes-Benz GLA 180, Advanced Package, αξίας 49,100 Ευρώ, αφού προηγουμένως πέρασε μέσα από τρεις δοκιμασίες (μνήμης, γνώσεων και δεξιοτήτων). Παρόντες, καθ’ όλη τη διάρκεια των δοκιμασιών, ήταν εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης, στελέχη και μέλη του ανθρώπινου δυναμικού της ΕΚΟ Κύπρου, καθώς και φίλοι και συγγενείς των διαγωνιζόμενων.

EKO Smile 1st Challenge 092

Το πρώτο EKO Smile Challenge έκανε «πρεμιέρα» σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο και άρτια εξοπλισμένο χώρο στο Mercedes Showroom, στη Λευκωσία, όπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της EKO Kύπρου, κ. Γρηγοράς, παρέδωσε στον πρώτο νικητή την πρώτη από τις τέσσερις Mercedes-Benz GLA 180, Advanced Package. Για ακόμα μια φορά, η οικοδέσποινα της βραδιάς Άντρη Καραντώνη συντόνισε τη διαδικασία των δοκιμασιών, «ΒΡΕΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ», «EKO ΓΝΩΣΗ» και «ΕΚΟ PUZZLE», ανακοινώνοντας στο τέλος το όνομα του νικητή.

Ενημερωτικά, η πρώτη προγραμματισμένη διαδικασία επιλογής διαγωνιζόμενων έγινε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας random.org, η οποία δεν επιτρέπει την παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα στη διαδικασία. Τη συγκεκριμένη διαδικασία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λατσιών και Γερίου, κ. Χρίστος Πιτταράς, στην παρουσία ανεξάρτητου Νομικού Συμβούλου -προς διασφάλιση της διαφάνειας της διαδικασίας- και διευθυντικού προσωπικού της ΕΚΟ Κύπρου.

Μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο EKO Smile Challenge, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς, ανέφερε ότι: «Η αγάπη του κοινού για την εφαρμογή EKO Smile αποτέλεσε την αφορμή για την έναρξη του Νέου EKO Smile Διαγωνισμού, δηλαδή μίας πρωτοβουλίας επιβράβευσης που προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία ανταπόδοσης. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που, για τέσσερα χρόνια τώρα, η δημοφιλής και καινοτόμος εφαρμογή EKO Smile έχει κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καθημερινότητα των πελατών μας, βελτιώνοντας συνεχώς την αγοραστική τους εμπειρία. Η επιβράβευση, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο, αποτελεί βασικό άξονα σε κάθε αναπτυξιακή μας στρατηγική, γι’ αυτό, ως ΕΚΟ Κύπρου, συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις σύγχρονες προκλήσεις με δράσεις που προάγουν την πιστότητα, την αξιοπιστία και την ποιότητα».

KGZ_1857

Τονίζεται ότι ο EKO Smile Διαγωνισμός…συνεχίζεται μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρονιάς, αφού ακόμα τρεις Mercedes-Benz GLA 180, Advanced Package, περιμένουν τρεις νικητές / νικήτριες στο πλαίσιο ακόμα τριών EKO Smile Challenges.

KGZ_1439 -1

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά όσοι και όσες έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή ΕΚΟ Smile στο κινητό τους!

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Νέου EKO Smile App Διαγωνισμού, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΚΟ Κύπρου και τις επίσημες σελίδες της στα Social Media (Facebook: EKO Cyprus & Instagram: @EKO.Cyprus).

Κατεβάστε την εφαρμογή ΕΚΟ Smile εδώ

Λίγα λόγια για την εφαρμογή EKO Smile:

Το 2020 έκανε την είσοδό της στην κυπριακή αγορά και πρόκειται για μία έξυπνη και ολοκληρωμένη ψηφιακή λύση για κινητά τηλέφωνα! Έχει εξελιχθεί σε μία ιδιαίτερα λειτουργική και δημοφιλή εφαρμογή και είναι διαθέσιμη δωρεάν από Google Play, App Store και Αpp Gallery. Μέσα σε τέσσερα χρόνια αναβάθμισε και συνεχίζει να αναβαθμίζει εντυπωσιακά την αγοραστική εμπειρία του καταναλωτικού κοινού, κάνοντας ακόμα πιο ευχάριστες και πιο εύκολες τις αγορές τους.

Μεταξύ άλλων, η εφαρμογή EKO Smile δίνει τη δυνατότητα ενεργοποίησης της αντλίας, εξ αποστάσεως πληρωμής καυσίμων και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με καύσιμα ή προβαίνουν σε αγορές άλλων υπηρεσιών ή προϊόντων από κάθε πρατήριο ΕΚΟ επιβραβεύονται με Smiles (δηλαδή ψηφιακούς βαθμούς), τα οποία μπορούν να εξαργυρώνουν σε προϊόντα καταλόγου και μάλιστα σε αρκετά προνομιακές τιμές.

Δειτε Επισης

ΕΚΟ Κύπρου: Στον πρώτο νικητή του νέου EKO Smile App διαγωνισμού τα κλειδιά της Mercedes-Benz GLA 180
Deloitte ποδηλατικός γύρος Λεμεσού: Εκατοντάδες ποδηλάτες κατέκλυσαν τους δρόμους της πόλης
Κύπριος επιχειρηματίας στηρίζει εμβληματική μουσική παράσταση που ανεβαίνει στο Ηρώδειο για καλό σκοπό
Εννέα κορυφαίοι αθλητές ενώνουν δυνάμεις με το Simba Animal Aid Cyprus και τη φωτογράφο Μαρίνα Σιακόλα
Ομαδική έκθεση «Metamorphosis» στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο
Ελληνική Τράπεζα και PwC Cyprus γιόρτασαν τη γυναίκα στη Διπλωματία στην αυλή του Hamam Omeye (pics)
Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου στο American Medical Center-Μάγεψε ασθενείς και προσωπικό(pics)
«Λύμπια Καλοκαίρι 2024» powered by Epic... Ένα Epic μουσικό καλοκαίρι ξεκινάει με υπέροχες συναυλίες
Le Sundeck Robuchon: Το εντυπωσιακό Grand Opening Summer Party
Μαγευτικές καλοκαιρινές βραδιές κινηματογράφου στη Lidl Food Academy